Ο camen ειναι νομο Αχαιας αλλα κατι θα κανει και για τον νομο Ηλιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
camen camen camen
Ο camen ειναι νομο Αχαιας αλλα κατι θα κανει και για τον νομο Ηλιας...Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
camen camen camen
Στον νομό Ηλείας και συγκεκριμένα στην πλατεία του Πύργου, θα μοιράσει ο Αντρέας παρακάτω. Για ραντεβού συνεννοηθείτε με τον ίδιον:
http://www.youtube.com/watch?v=z8Ov3dJwOb0
:rotflmao:
θελω και εγω αυτοκολητο . ειμαι αθηνα αλλα δε ξερω που ειναι το μαγαζι του dimchios. μπορει να με διαφωτησει καποιος που ειναι ;
Ζωγραφου,εκει που μαζευονται ολα τα μ0υν1@...Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
θελω και εγω αυτοκολητο . ειμαι αθηνα αλλα δε ξερω που ειναι το μαγαζι του dimchios. μπορει να με διαφωτησει καποιος που ειναι ;
Εκει θα ειναι και ο Dim...
Μοναστηράκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από dim40
Θα μοιράσει ο τσέκος, τά χει πάρει από τον dim..:
http://www.youtube.com/watch?v=4k40w...eature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Μοναστηράκι.
Θα μοιράσει ο τσέκος, τά χει πάρει από τον dim..:
http://www.youtube.com/watch?v=4k40w...eature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μλκ Τασε!
Λοιπον παιδες, μολις τα παρω στα χερια μου ενημερωνω!
Stay tuned!
Για αρχη στο Δ.Σ της Παρασκευής απο τις 21:30 και μετα και κατοπιν απο Τριτη (Δευτερα ειναι αργια και ειμαστε κλειστα) στο μαγαζι στην περιοχη του Ζωγραφου!
Οπως ειπα ομως, θα ενημερωθειτε! Ολοι θα παρετε!
εμένα να μ' αφησεις απ' εξωΑρχικά δημιουργήθηκε από camen
[...]νομό Ηλιας...
Επειδή εκείνη την ώρα θα ταξιδεύω για Πάρο (ενώ αλλιώς θα ερχόμουν ), κρατα μου 10 και στειλε με πμ τη διεύθυνση του μπουρδ... εεε της επιχείρησηςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Για αρχη στο Δ.Σ της Παρασκευής απο τις 21:30 και μετα και κατοπιν απο Τριτη (Δευτερα ειναι αργια και ειμαστε κλειστα) στο μαγαζι στην περιοχη του Ζωγραφου!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....και στειλε με πμ τη διεύθυνση του μπουρδ... εεε της επιχείρησης
διαβαζει η γυναικα ρε χαμενε αλλιως θα σου ελεγα οτι με τοσες γυναικες που μπαινουν εδω μεσα, θα μπορουσε να γίνει άνετα, αλλα...εχεις χαρη!
3 θα παρεις! Οπως όλοι!
π.μ
όλο λόγια εισαι ρε Μητσο... :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
3 θα παρεις! Οπως όλοι!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
όλο λόγια εισαι ρε Μητσο... :rotflmao:
τα υπολοιπα 7 σε φωτοτυπιες!
:a029: :a029: :a029:
Να 'ρθουμε να τα παρουμε την Παρασκευη στο χερι, μην και δεν ειναι γνησια και την πατησουμε, η' θα φαμε πορτα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ρε μλκ Τασε!
Λοιπον παιδες, μολις τα παρω στα χερια μου ενημερωνω!
Stay tuned!
"Is this all that's life of my life before me?
Straitjacket memories? Sedative highs?
No happy ending like they’ve always promised?
There’s got to be something left for me."
------------------------------------
Αρχικά δημιουργήθηκε από SpeakeasyBlues
Να 'ρθουμε να τα παρουμε την Παρασκευη στο χερι, μην και δεν ειναι γνησια και την πατησουμε, η' θα φαμε πορτα ?
α?
Πρέπει να το ξαναπα...
Για εκτός μεγαλουπόλεων θα στείλει κανα καλό παιδάκι, μέσα σε ένα φακελάκι καμια 10αριά αυτοκολητάκια;
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Πρέπει να το ξαναπα...
Για εκτός μεγαλουπόλεων θα στείλει κανα καλό παιδάκι, μέσα σε ένα φακελάκι καμια 10αριά αυτοκολητάκια;
Αν δεν σε αναλαβει ο SVX που ειναι πιο κοντα σου και τα ξυνει ολη μερα στειλε μου διευθυνση και τα στοιχεια με π.μ... (τα εχω χασει)