Eπειδή και εμένα μου έσπασε αυτή η βάση στήριξης σέλας πρόσφατα , (θήκη μπαταρίας) έκατσα και την άλλαξα και έχει γνήσια 11 ευρώ. Απλά παρατήρησα ότι είχαν χαλαρώσει πολύ οι βίδες στον πάτο με αποτέλεσμα να κουνιέται σαν τρελό σε κάθε λακκούβα, βάλε και το βάρος άρα το αποτελέσμα είναι να σπάσει.
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε,το crypton χ που έχουμε -και πουλάει ακόμα η yamaha στην Ελλάδα- έχει αντικατασταθεί από καινούριο μοντέλο,πάνω από 1 χρόνο...
Με δισκόφρενο πίσω,5άρι σαζμαν...
http://motomalaya.net/blog/2012/01/0...-in-indonesia/
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Δεν έχει αντικατασταθεί, είναι διαφορετικές εκδόσεις για διαφορετικές χώρες και κυκλοφορούν τουλάχιστον από το 2008. Τα 5τάχυτα είναι με συμπλέκτη και καρμπυρατερ. Για νε δεις όλα τα μοντέλα και σε ποιά χώρα διατίθενται, http://www.yamahat135.com/. Προσωπικά μου αρέσει στην έκδοση X1R.
Εμένα μόλις μου άρχισε τα κόλπα η αντλία βενζίνης.Περισσότερο λόγω ζέστης.Την άλλαξα με 20 ευρώ και όλα κομπλέ.Ίσα ίσα που πάει και καλύτερα τώρα.
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
Για να δούμε...
Τι κατανάλωση έχουν φτάσει οι κατέχοντες το x ;
Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη; (και με τι συνθήκες πάντα)
Έχω περιέργεια
Σε προσφατη μετρηση ολα μεσα στην πολη με πανω απο τα μισα διπλος και κανονικη οδηγηση 1,8 λ/100χλμ
Γενικοτερα παντως ειμαι περιπου στα 2 λιτρα..
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Εγώ έχω καταφέρει να κάνω 200 χλμ με ένα γέμισμα και το αρνητικό ρεκόρ είναι 100 περίπου χλμ..
χμμ...
Αυτό πως γίνεται;
Το 100αρι το κάνω και γω ασπρίζοντας μερικές τρίχες...
εντιτ: τώρα το υπολόγισα, με 3,7λ στα 200χλμ βγαίνει 1,8, οπότε οκ, απλά δεν το αφήνω να αδειάσει εντελώς
Πάντως οι διαφορές είναι μεγάλες για...παπί. Αν το πηγαίνεις σβηστό 1,7 , αν το σκίζεις πάνω απο 3, έχω δει και 3,5
Τα 200 χλμ τα είχα καταφέρει με το εργοστασιακό γραναζομα και οταν το είχα πρωτοπάρει και το έστρωνα (στα τελειώματα του στρωσίματος)
Και τα 100 χλμ (βασικά παίζει να ήταν και λιγότερα) ήταν στο ταξίδι Θεσ/νικη- Κομοτηνή με πιο κοντό γρανάζι (14) και τελικιασμενο στην Εγνατία !
pedes exo crypton x to phra mesa iouliou exo 700 kati xiliometra otan to paro gia service 8a kano kati allages ta aksesouar opos ta antivara 8a ta valo xrysa thn maneta xrhsh ths yamaha ths bides ths maskas xryses kai 8elo na bgalo thn kolatsa kai na balo thn pinakida apo kato EROTHSEI:otan mou bgaloun thn kolatsa kai baloun thn pinakida apo kato einai paranomo? 8a yparksei kapio problhma? rotao prin thn balo apo kato gia tyxon provlhma apanthste sas parakalo 8elo polles gnomes.otan bgalo thn kolatsa 8a mporo na anoikso thn sella?
Τελευταία τροποποίηση από cryptonakias18; 03/09/2013 στις 08:48.