Καλησπερα παιδια. Να πω και γω ενα ευχαριστω στο Θωμα που ανοιξε τη συζητηση και στο κυριο Ζαμπετα για την εξυπηρετηση. Ενας ακομα λοιπον
Καλησπερα παιδια. Να πω και γω ενα ευχαριστω στο Θωμα που ανοιξε τη συζητηση και στο κυριο Ζαμπετα για την εξυπηρετηση. Ενας ακομα λοιπον
Bρε παιδια, λυστε μου μια απορια.
Ηρθαν ολα τα χαρτια και πρεπει να πληρωσω. Θα το κανω μεσω internet banking. Τα στοιχεια τους τα εχω. Μπορει καποιος να μου πει τι να βαλω στις παρατηρησεις ωστε να καταλαβουν οτι προκειται για μενα? Να βαλω τον αριθμο της καρτας?
Επισης, ποιο ειναι το ακριβες τηλεφωνο για να καλεσεις στην Γερμανια, απο κινητο?
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Αλλο τηλεφωνο αυτο?
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss
Για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη από την ADAC δεν είχα κανένα πρόβλημα όσο καιρό ήμουν συνδρομητής, με εξυπηρέτησαν στο έπακρο ακόμα και όταν έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου μου σε μια παραλία στη μέση του πουθενά. ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ, το πρόβλημά τους ήταν πως έκανα κλήση για το ίδιο πρόβλημα άσχετα αν ήταν σε διαφορετικά οχήματα που δεν μπορούσα να ελέγξω την κατάστασή τους. Μίλησα στην Ελλάδα με Έλληνες αντιπροσώπους στο τηλ 210 8937777 και μετά από της κλήσης με πήραν στο τηλέφωνο για την ποιότητα των εργασιών τους και από εδώ και από Γερμανία.
Αν μείνει κάποιος στην μέση του πουθενά τον μεταφέρουν όλη τη διαδρομή με ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ άσχετα που είναι δεν επιβιβάζουν στο φορτηγό άλλον εκτός από τον οδηγό στην περίπτωση αυτή φέρνουν άλλο όχημα που νοικιάζει η ADAC για τους υπόλοιπους (οικογένεια-φίλοι κλπ κλπ έγινε στη δικιά μου περίπτωση)
Και βέβαια στο εξωτερικό τους έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή δίπλα σου ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ μπορεί και να έρθει ελικόπτερο αν είναι και ανάγκη , δεν μιλάμε για τα σχολεία οδήγησης που κάνουν κάθε λίγο και λιγάκι αυτά είναι σχεδόν στο καθημερινό τους πρόγραμμα
Ξερει κανεις αν καλύπτει χώρες όπως Ουκρανία, Ρωσία, Γεωργία, Τουρκία;
Επίσημα είμαι και εγώ ένα ακόμα πελάτης της ADAC.
Να ευχαριστήσω με την σειρά μου την Εταιρία Ζαμπέτας για την άψογη εξυπηρέτηση!!!
S.S.D.D.
My first Android App - Tzokeromania
Να μπώ κ εγώ στην λίστα όσων έχουν εξυπηρετηθεί απο τους πολύ ευγενικούς ανθρώπους στην εταιρία Zαμπέτας. Έγινε η αίτηση κ ελπίζουμε να είναι αχρείαστη
Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett
φρεσκα νεα...
συναδελφος εκανε 2 κλησεις μεσα σε 1.5 ετη για δυο διαφορετικες περιπτωσεις
-μια απο δισκο πλατο
-κ μια απο τρακαρισμα
στην ανανεωση του συμβολαιου για το 2014 τον πηγαν στο basic δλδ μονο καλυψη στην Γερμανια λογω των 2 αυτων κλησεων.
μηπως ξεθωριαζει ο μυθος της Αdac η' η Ελπα χρεωνει τα κερατα της κ πληρωνουμε εμεις την λεζα....
η ΕΛΠΑ είναι η εταιρεία με την οποία η adac πρέπει να συνεργαστεί θέλει δεν θέλει, καθώς είναι η "επίσημη"....
η ΕΛΠΑ από την πλευρά της, και επειδή τις παροχές της adac δεν μπορεί να τις προσφέρει ούτε στα πιο τρελά όνειρά της, αποδέχεται την συνεργασία μεν, βάζει ένα τιμολόγιο στο θεό δε, προκειμένου να "αναγκάσει" τους γερμανούν να κόψουν πελάτες κρίνοντάς τους "ζημιογόνους" (λογικότατο).....
αν οι χρεώσεις της ΕΛΠΑ ήταν "φυσιολογικές", όλοι θα φεύγανε από την ΕΛΠΑ και θα πήγαιναν στην adac....
απο την άλλη, ενδέχεται (και ίσως να είναι και πιο πιθανό σενάριο) οι οικονομικές συμφωνίες μεταξύ των εταιρειών να εντάσσονται σε ενα προκαθορισμένο πλαίσιο διαμορφωμένο από την FIM στην οποία είναι μέλη... το πλαίσιο αυτό ενδέχεται να επιτρέπει τέτοιου είδους συνεργασίες αλλά για να μην "ριχτεί" η "εγχώρια" εταιρεία, να είναι τέτοιο που να επιτρέπει στους "ξένους" να κόψουν ένα συμβόλαιο εφόσον κριθεί ασύμφορο......
ειπα τώρα εγώ ο συνομοσιολόγος τα σενάριά μου.....
νομιζω οτι το θετεις αρκετα σωστα.καπως ετσι ειναι η' πρεπει να ειναι.
παντως σε κουβεντα με γνωστη της ADAC μου ειπε πως τετοια περιστατικα (διαγραφης/αλλαγης πακετου) συμβαινουν εαν προκειται για ζημια στο ιδιο οχημα συνεχως,εαν το οχημα ειναι διαφορετικο δεν εμπιπτει στην κατηγορια ασυμφορο συμβολαιο...οποτε κ συνεχιζει.