οι αγώνες θα κηρυχτούν βρόχινοι & θυελώδεις μαζί
οι αγώνες θα κηρυχτούν βρόχινοι & θυελώδεις μαζί
PFC
Χειμερινη Προσφορα απο 15/1 εως 15/2/2015 - 50% στις τιμες Ελευθερης Προπονησης στην πίστα των Σερρών....
http://www.serrescircuit.gr/
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Με την πίστα να μην τρώει λάστιχο μετα το τελευταίο μπάλωμα ίσως και να συμφέρει και από τα Μέγαρα
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
μου φαίνετε για δεν θα έχει κόσμο καθόλου τώρα τέτοιο καιρό;
όσο για τις τιμές τώρα με τις προσφορές δηλαδή έως πέμπτη είναι 20€ και μετά Π/Σ/Κ έιναι 25€ με την προσφορά;
την είχαμε Prive,Οπότε μηδέν άγχος για εμένα.Όλοι κώλωσαν να πάνε γιατί φαινόντουσαν σύννεφα στην άκρη ,και στης 4:30 περίπου έπεσαν οι πρώτες στάλες όταν ήμασταν για τον δρόμο επιστροφής εμείς.
Οι εντυπώσεις πολύ καλός ο τάπυτας. Δηλαδή ντάξει έκαναν δουλειά, όχι βλακείες. Δεν έχει περίεργες ραφές,ώστε να σε "πετάει" έχει γίνει ένα ομοιόμορφο στρώσιμο.
Εκτός από την Κ5 που στο κέντρο της περίπου φαίνετε μια έντονη ραφή.
Η Κ1 ,δεν έχει πλεόν τα μπαλώματα και είναι άκρως καθαρή.
Όπως επίσης και πίσω στην Κ14-Κ15 το ίδιο με τα μπαλώματα είναι καθαρά,και πλεόν είναι σαν "δρόμος" εννιαίος.
Στην συγκεκριμένη πίστα είχα πάει πριν πολύ καιρό. Πριν καν πέσει ο καινούργιος τάπυτας.
Εντυπώσεις θετικότατες.
Το γέλιο;
Πήγαμε να τρακάρουμε 2 μηχανές ,σε όλοκληρη την πίστα μεταξύ μας... το πως; Στην Κ2 προς Κ3 , έτυχε από την μέση του πουθενά να μας επισκεφθεί βολίδα μια πορτοκαλί γάτα, σαν τύγρης ήταν τόσο χοντρή και ήρθε κατά πάνω μας ,ένας θεός ξέρει πως την αποφύγαμε...και συνέχισε να τρέχει η βλαμμένη μέσα στην πίστα όπου έφυγε μετά στα δέντρα.
Ωραίοοοοοςςςςς!!!!!!
Ήμαρτον ρε.
Και να σκεφτείς ότι από τους μεγαλύτερους φόβους μου στο δρόμο είναι να μή μου πεταχτεί γατί.
Τέτοια λέγε, να μπω καμιά φορά πίστα κι αντί να κοιτάω τη στροφή, να κοιτάω δεξιά-αριστερά μην πεταχτεί τίποτα
Άρα μάπα η νέα πίστα, έχει γάτες...
Ωραίοι! Να στε καλά!
Εγώ να δω πότε θα αξιωθώ να ανέβω!
αν μας κανει το χατηρι ο καιρος και ακολουθησει και η υπολοιπη παρέα το συζητάμε για το επομενο σ/κ...
Never ride faster than your guardian angel can fly...
Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για να σωθούμε,άσε παίζει να το έπιασε και το βίντεο στην GoPRO αν τα περάσω και το δώ θα το περάσω να το δείς,πως κάναμε και πως πετάχτηκε σαν νίντζα η κ*λόγατα.
Να στείλεις όταν ανέβεις
Τέτοια λέγε μου και εσύ.Αν είμαι εδώ ψήνομαι.