Τελικά και εγώ μέσα
Ψήνομαι να έρθω με τον Κινέζο μου να σας γνωρίσω. Πάτε τάπα από την παλιά γιατί δεν ξέρω τον δρόμο. (είμαι φραγκάτος και πλερώνω διόδια)
χαχαχα Η αληθεια ειναι ότι εδειξε πολλη κατανοηση... Προτάθηκε να ερθει και μαζι αλλα ειναι που ειχαμε παει πριν το καλοκαιρι και δεν ψηνοταν για το μερος αυτη την περιοδο. Εννοειται στο τελος ... εταξα αλλη βολτα Τωρα να της το εχεις χαλασει την προηγουμενη Κυριακη και την επομενη να ζητας να πας με τα παιδια...εεε θελει παντελονια να το ζητησεις.
Τα θυμάμαι και γελάω... Αυτό ήταν η αρχή, μετά τους μέτραγε.
Δικός μου είσαι... Στις 10 που θα βρεθούμε μόνο εμείς θα είμαστε γιατί άλλα φόρουμ και παρέες ξεκινάνε πιο νωρίς. Αλλά ένα ενδεικτικό είναι το βαρκαντέρο με τα στρατιωτικά τσαντάκια... Φωτογραφίες μας από συναντήσεις και βόλτες! - Σελίδα 94 (moto.gr) Και μια πορτοκαλί με μαύρο ακρίδα. Φωτογραφίες μας από συναντήσεις και βόλτες! - Σελίδα 95 (moto.gr)
τελικα η ιωση εγινε ιος ευτυχως χωρις πολλα συμπτωματα.
καλα να περασετε και καλη επιστροφη!
Τάσο εγώ θα εκκινησω λιγο νωρίτερα από Πέραμα Μεγαριδος, δίπλα απ'το Μεγάλο Πευκο και θα σας βρω Λουτράκι.
Καντε ένα κόπο και γράψτε α) το βενιου που θα λάβει χώρα το ιβέντ και β) που θα παρκάρουμε. Θα προτιμηθουν ποστ με αεροφωτογραφιες, φωτογραφίες στριτβιου, πολαροιντ, ασπρόμαυρες της γιαγιάς, ότι προαιρειστε τέλοσεπαντων, φχαριστώ.
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Δυστυχώς έπεσε
Η γυναίκα έχει κανονίσει επίδειξη χριστουγεννιάτικων κατασκευών της για αύριο πρωί και θέλει να κάνω χρέη καφετζή
Καλά να περάσετε, την επόμενη φορά τώρα, γμτ....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Δείχνει βροχή αύριο ή κάνω λάθος?
Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές
Κι αν χιονίζει και αν βρέχει, τ'αγριογουρουνο αντέχει
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες