Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 131

Θέμα: spyrakos35's σιδεροκωλη ΙΙ - στης πελοποννήσου τα βουνά

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    ZZZZuper!!

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dbasilis Προβολή μηνύματος
    .....

μέση κατανάλωση : 6,5 lt/100 km
    είδες για να παίζεις τον πεντρόσα????

πιο πολύ από όλους εκαψες.....

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Θα μάθει! Στην επόμενη θα ξέρει να κρατάει το γκάζι του!!!! χαχαχαχα Γειά σου πεντρόσα! Μην ακούς κανένα!!!!! χαχαχαχα

Νέο μέλος
    Γενικά τα gsr πίνουν λίγο παραπάνω. .. το 6,5 ειναι καλο... στην καλύτερη να επεφτα στα 6 αλλα τι πεντροσα θα ημουν Τοτε.. ..

Κύριοι λίγο την προσοχή σας.
    Προχθές στη βόλτα ήταν τα πρώτα μου χλμ με τα anakee III κι ενώ εσείς μετράγατε καταναλώσεις εγώ είχα την προσοχή μου στη συμπεριφορά της μηχανής μιας και τα καινούρια παπα δεν τα είχα πάνω από 5 χλμ φορεμένα πριν την βόλτα.
    Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας για ν' αξιολογήσω μερικά πραγματάκια. Φτάνοντας κοντά στα Καλάβρυτα (περίπου 5-6 χλ πριν τον καφέ) σε μια παρατεταμένη δεξιά, που πηγαίναμε με καμία κατοστάρα, υπήρχαν δυο σχετικά φαρδιές λωρίδες βρεγμένου. Το κομμάτι έμοιαζε σαν να βρέχεται από το νερό για αρκετό καιρό και δεν έδινε την εντύπωση ότι θα στέγνωνε σχετικά σύντομα.
    Η ερώτηση είναι, κουνήθηκαν τα δικά σας μηχανάκια (οπότε τα νέα μου λάστιχα δικαιολογούνται) ή ο μόνος που κουνήθηκα ήμουν εγώ (κι εδώ μπαίνουν οι ομολογουμένως πολλές φωνές που λένε ότι τα συγκεκριμένα πατούμενα είναι ΓΤΠΚ). Να σημειώσω ότι πουθενά αλλού δεν με προβλημάτισαν και σε τεστάκια με τσαρούχωμα, το ΑΒS έμπαινε πολύ αργότερα από ότι το είχα συνηθίσει (αυτό βέβαια δεν είναι κριτήριο μιας και τα παλιά μου λάστιχα είχαν φάει τα ψωμιά τους προ πολλού).
    Το κάναμε κουβέντα και σε διπλανό φόρουμ και μόλις τώρα θυμήθηκα το κούνημα που ένιωσα και είπα να ρωτήσω.

Για πείτε.

εμένα δεν κούνησε τπτ....

θα το θυμόμουν γιατί δεν γουστάρω ξαφνικά νερά με τπτ λέμε....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    εμένα δεν κούνησε τπτ....

θα το θυμόμουν γιατί δεν γουστάρω ξαφνικά νερά με τπτ λέμε....
    ωχ ωχ. Θα περιμένω και τους άλλους αλά ήδη με ζώνουν τα φίδια.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    Κύριοι λίγο την προσοχή σας.
    Προχθές στη βόλτα ήταν τα πρώτα μου χλμ με τα anakee III κι ενώ εσείς μετράγατε καταναλώσεις εγώ είχα την προσοχή μου στη συμπεριφορά της μηχανής μιας και τα καινούρια παπα δεν τα είχα πάνω από 5 χλμ φορεμένα πριν την βόλτα.
    Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας για ν' αξιολογήσω μερικά πραγματάκια. Φτάνοντας κοντά στα Καλάβρυτα (περίπου 5-6 χλ πριν τον καφέ) σε μια παρατεταμένη δεξιά, που πηγαίναμε με καμία κατοστάρα, υπήρχαν δυο σχετικά φαρδιές λωρίδες βρεγμένου. Το κομμάτι έμοιαζε σαν να βρέχεται από το νερό για αρκετό καιρό και δεν έδινε την εντύπωση ότι θα στέγνωνε σχετικά σύντομα.
    Η ερώτηση είναι, κουνήθηκαν τα δικά σας μηχανάκια (οπότε τα νέα μου λάστιχα δικαιολογούνται) ή ο μόνος που κουνήθηκα ήμουν εγώ (κι εδώ μπαίνουν οι ομολογουμένως πολλές φωνές που λένε ότι τα συγκεκριμένα πατούμενα είναι ΓΤΠΚ). Να σημειώσω ότι πουθενά αλλού δεν με προβλημάτισαν και σε τεστάκια με τσαρούχωμα, το ΑΒS έμπαινε πολύ αργότερα από ότι το είχα συνηθίσει (αυτό βέβαια δεν είναι κριτήριο μιας και τα παλιά μου λάστιχα είχαν φάει τα ψωμιά τους προ πολλού).
    Το κάναμε κουβέντα και σε διπλανό φόρουμ και μόλις τώρα θυμήθηκα το κούνημα που ένιωσα και είπα να ρωτήσω.

Για πείτε.
    Στο άφρικα "έχω πάνω" τα anakee II με περίπου 15000Km και σε όλη την βόλτα δεν μου γλίστρησαν πουθενά. Το σημείο πριν τα Καλάβρυτα το θυμάμαι καλά γιατί τα φοβάμαι κάτι τέτοια σημεία με μόνιμα νερά που με τον καιρό μπορεί να γίνει γλίτσα. Γι' αυτό προσπάθησα να περάσω όσο γίνεται πιο κάθετα και με σταθερό γκάζι. Το μηχανάκι, ούτε σπίνιαρε ούτε κουνήθηκε.
    (Πριν την εκδρομή, μέσα στην Αθήνα μου γλίστρησε 2 φορές σε στροφή, μία το μπροστά, μία το πίσω. Και τις δύο δεν με τρόμαξε, ήταν πολύ γλυκιά και ελεγχόμενη η απώλεια της πρόσφυσης και οφείλεται στην μεγάλη κλίση, σε συνδυασμό με την σκονισμένη άσφαλτο).

Είχα κατανάλωση κάπου λιγότερο από 6 λίτρα στα 100. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι στο τελευταίο γέμισμα από Καλάβρυτα μέχρι την Αθήνα με 140-150 σταθερά στην εθνική έκαψε 6,4 λίτρα/100km που είναι φοβερά καλή κατανάλωση για άφρικα με κάμποσα χιλιόμετρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Στο άφρικα "έχω πάνω" τα anakee II με περίπου 15000Km και σε όλη την βόλτα δεν μου γλίστρησαν πουθενά. Το σημείο πριν τα Καλάβρυτα το θυμάμαι καλά γιατί τα φοβάμαι κάτι τέτοια σημεία με μόνιμα νερά που με τον καιρό μπορεί να γίνει γλίτσα. Γι' αυτό προσπάθησα να περάσω όσο γίνεται πιο κάθετα και με σταθερό γκάζι. Το μηχανάκι, ούτε σπίνιαρε ούτε κουνήθηκε.
    (Πριν την εκδρομή, μέσα στην Αθήνα μου γλίστρησε 2 φορές σε στροφή, μία το μπροστά, μία το πίσω. Και τις δύο δεν με τρόμαξε, ήταν πολύ γλυκιά και ελεγχόμενη η απώλεια της πρόσφυσης και οφείλεται στην μεγάλη κλίση, σε συνδυασμό με την σκονισμένη άσφαλτο).
    κι εγώ από τα ΙΙ ήμουν ευχαριστημένος. Την στροφούλα την πήρα με κλίση και καμιά κατοστάρα (το θυμάμαι γιατί το έκανα επί τούτου) κι ένα γλυστριματάκι το ένιωσα, γράπωσε αμέσως πάλι μόλις πάτησε στεγνό, αλλά καταλαβαίνεις τώρα με τα καινούρια τα ψιλοκοσκινίζεις όλα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaska Προβολή μηνύματος
    .......τώρα με τα καινούρια τα ψιλοκοσκινίζεις όλα.
    μήπως θέλουν απλά να πατήσουν λίγο???

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μήπως θέλουν απλά να πατήσουν λίγο???
    Θα περιμένω (έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο) αλλά ακούγονται διάφορα ρε γμτ και η Michelin είναι η εταιρία που εμπιστεύομαι. Μέχρι τώρα έχει ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους (όπως όλα τα καινούρια). Τες πα θα δείξει αλλά θα είναι ΤΟ ξενέρωμα να φοβάμαι να πάω βόλτα μη τυχόν και βρέξει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Είχα κατανάλωση κάπου λιγότερο από 6 λίτρα στα 100. Αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι στο τελευταίο γέμισμα από Καλάβρυτα μέχρι την Αθήνα με 140-150 σταθερά στην εθνική έκαψε 6,4 λίτρα/100km που είναι φοβερά καλή κατανάλωση για άφρικα με κάμποσα χιλιόμετρα.
    είναι λογικό.... και μένα εκεί μου παρουσίασε την χαμηλότερη κατανάλωση από όλη την εκδρομή.... σκέψου οτι το 80 - 90% της διαδρομής αυτής είναι είτε έντονα κατηφορικό είτε ευθεία με ελαφρότατη κατωφέρεια....

τελευταίο γέμισμα, 379χλμ με 20.55 λίτρα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Στο καφέ λοιπόν, εκεί δίπλα στην κηδεία που ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΕΡΑΣΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΛΥΒΟ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ οι τσίπηδες, με το που παρκάρουμε ήταν ένας τυπάκος με μιά bmw 520 κάτιτις παλιά και φόρτωνε λαχανικά στο πορτμπαγκάζ. Από που είστε ρε παιδιά; Δίπλα μου τώρα ο τύπος, δεν του έδωσα καμμία σημασία, δεν πας πιο πέρα ρε βλάχο; Αλλά περίμενε απάντηση, ούτε κουνήθηκε. Σηκώνω το κεφάλι και βλέπω μιά φάτσα λίγο αστεία, 50κάτι, κοντούλης ελαφρά γεματούλης ένα χαμόγελο ΝΑ και κάτι δόντια πιο αραιά και από τα μαλλιά μου και το βλέμμα που έχει ο σκύλος μου όταν γυρίζω σπίτι, πεινασμένο για επαφή. Από Αθήνα. Και ήρθατε ΕΔΩ για καφέ; (λάμπει το μάτι) Ε ξέρεις εδώ είναι η πρώτη στάση, μετά θα πάμε και αλλού. Στη λίμνη να πάτε είναι όμορφα. Θα πάμε, θα πάμε και πηνειό και τσιβλό μετά. ΠΩΩΩΩΩ ρε φίλε μεγάλη βόλτα, πιάσατε τα νερά ε, λοιπόν ότι θέλεις ρωτάς εδώ είναι τα μέρη μου. Σ' ευχαριστώ. Καθόμαστε απέναντι, πάω στο μπαλκονάκι να χαζέψω τη θέα τσουπ ο τυπάκος πάλι εκεί, να μου πει για τα χωριά που φαίνονται, το πιο ψηλό χωριό που είναι πίσω από το βουνό και του λέω έχω πάει και γέμισε περηφάνεια που βρέθηκε ένας βλάκας από την πόλη των αγνώστων που είχε πάει "Στα μέρη του" και ήξερε έστω δυο τρία χωριά και του άρεσαν, ούτε παιδάκι πέντε χρονών δεν κάνει έτσι, χαιρόταν και χαμογελούσε ολόκληρος, ένα βλέμα ζωντανό, διαπεραστικό, καθαρό... Είχα φύγει με ένα κεφάλι κουδούνι, γεμάτο σκέψεις και σκοτούρες και δουλειές και προσωπικά... Τον μπαγάσα τον καταυλακιώτη με άδειασε. Αυτός έλαμπε με δυο χαζοκουβέντες που άλλαξε με τον τίποτα τον ξένο και εγώ φορτώθηκα τις αηδίες του κάθε γελοίου στο μυαλό; Πόσο μας έχει αλώσει αυτή η κωλοπόλη, που γίναμε ανθρωποφάγοι, ο θάνατός σου η ζωή μου και να ψοφήσει ο γάιδαρος του γείτονα, που ζούμε συχνά μόνο και μόνο για να να επιβιώσουμε, χωρίς αυτό το "άδειο" το κεφάλι που λέει ο Λύκος να μας αφήνει να απολαύσουμε; Γυρνάω στο τραπέζι, ο τυπάκος καθόταν δίπλα με δυό γυναίκες και συζητούσαν και έκλεβε καμιά ματιά στην παρέα μας, χαρούμενος. Φεύγοντας λέει να σου δώσω τηλέφωνο, ότι θέλεις να ρωτήσεις, αρνήθηκα ευγενικά, δεν ήθελα να δημιουργήσω την προσδοκία ότι θα πάρω.
    Αλλά ρε φιλαράκι άγνωστε άνθρωπε, σ' ευχαριστώ. Και όποιον σ'έστειλε στο δρόμο μας.

Με συγκίνησες πάλι Γιαννάκο!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    τελευταίο γέμισμα, 379χλμ με 20.55 λίτρα.
    315 χλμ 20 λίτρα....

(πάνω από 100 χλμ από την παραπάνω μέτρηση έγιναν αθήνα)

Σελίδα 8 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 3456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. spyrakos35' s σιδερόκωλη - γύρος της Στερεάς Ελλάδας
    από spyrakos35 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 239
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2013, 09:52
  2. Ακουσα για καύσωνα και πήρα τα βουνά.
    από pepes1gr στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2010, 16:09
  3. Ενα μεσημέρι στης Ακρόπολης τα μέρη
    από Cpt. Haddock στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2008, 16:53
  4. Απαντήσεις: 84
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2007, 19:18

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε