Δεν θα διαφωνισω μαζι σου αλλα επειδη εχω φαει πολλες ωρες και χιλιομετρα πανω στους δυο τροχους και με βαση
τα οσα εχουν δει τα ματια μου ωρες ωρες σκεφτομαι ποσο ποιο καλυτερα θα ηταν τα πραγματα αν η γυναικες δεν οδηγουσαν.
.
Μπορει να χτυπαει ασχημα οπως το γραφω αλλα λιγες γυναικες το εχουν.Κουλοι και αχρηστοι υπαρχουν και ανδρες αλλα ειναι λιγοι..
ποιο επικινδυνος ειναι ο καγκουρας με το φτιαγμενο παπι
παρα η κοπελιτσα με το σκουτερ
Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε,παρολαυτα σεβομαι απολυτα την γνωμη σου!
Επισης,να ναι καλα οσοι οδηγουν και οτι οδηγουν,ανεξαρτητου φυλου.
καλα, ακομα δεν το εχετε λυσει αυτο το θεμα;;
καλο δρομο σε ολους..
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
mpika edo mesa na morfo8o ke telika amorfotos 8a figo telika ti 8a gini me tis ginekes? na odigoun i oxi?
ego protino na odigoun afou perasoun apo kapio kalitexniko grafio modas ke paroun egkrisi gia to somatotitpo tou ke fisika na odigoun mono super spor ke na apagorefti to opio dipote endima plin ton esorouxon
diladi ena strigkaki mpotes epigonatides 8oraka ke lipa ti ta 8ene ta rouxa pano stin mixani....
episis kapios prepi na pi stis ginekes oti to aftokinito den mpeni sto ansaser ke oti to ka8reptaki stin prostasia iliou den ine gia na vafonte
ke epidi adika pedevonte ton kolo tous 8avmazoume oso ke na vaftoune kalo ine na ton vazoune sto timoni na fenete
sofa logia nomizo?
afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Θα πω κι εγώ τη γνώμη μου με βάση τα χρόνια που οδηγώ μηχανή σε επαρχιακή πόλη. 'Οσο αφορά την οδήγηση μηχανής θα προτιμούσα να κυκλοφορούσα μόνο γυναίκες μοτοσυκλετιστές στους δρόμους γιατί στη μεγάλη τους πλειοψηφία οδηγάνε σωστά και δεν κάνουν καγκουριές σε αντίθεση με πολλούς άντρες. Όσο αφορά τώρα την οδήγηση αυτοκινήτου εκεί είναι άλλο θέμα , οι γυναίκες ξέρουν να οδηγάνε καλά στη μεγάλη τους πλειοψηφία αλλά στις ηλικίες 20-35 περίπου δεν σέβονται τίποτα , καταρχάς σχεδόν όλες οι γυναίκες στις ηλικές που προανέφερα μιλάνε στο κινητό όταν οδηγάνε, επίσης οδηγάνε νευρικά και δεν σέβονται τους υπόλοιπους οδηγούς και ιδιαίτερα τα μηχανάκια, έχω κινδυνεύσει άπειρες φορές από τέτοιες περιπτώσεις με το μηχανάκι μου.