Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 53

Θέμα: ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΑΣΤΥ

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    E κοιτα...με μια γκομενα και ειδικα χαζη μπορεις να κανεις διαφορα πραγματα βασικα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

με την συγκεκριμένη δεν νομίζω...
    bariemai na kano olo ta idia kai ta idia

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
    γιατι ρε μεγαλε να την καταργησουμε?
    τοσο πολυ σας πειραζει?

ειναι μερα εθνικης υπεριφανιας
    Μην λες τέτοια γμτ!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CAPPO
    γιατι ρε μεγαλε να την καταργησουμε?
    τοσο πολυ σας πειραζει?

ειναι μερα εθνικης υπεριφανιας

και να μην ξανασηκωσει αλβανακι την ελληνικη σημαια

εκτος και αν ειναι ολυμπιονικης ή παιζει στον παναθηναικο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Αναρωτιόμουν εχθές αν θα βάλουν για παρέλαση τεθωρακισμένα και μαχητικά =έξοδα χωρίς λόγο ενώ η οικονομία της χώρας είναι ζω-πεθαίνω...

Ευτυχώς δεν έγινε.
    ναι απο αυτο κρινοτανε η οικονομια μασ..αυτοι ημαστε
    ετσι μασ καταντησανε..να ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνεσ..
    να ντρεπομαστε για τισ παρελασεισ,για τα κατορθωματα
    των προγονων μασ,στουσ οποιουσ οφειλουμε αυτη τη
    στιγμη ,που μπορει να λεει ο καθενασ το δικοτου..

μαλλον δεν επρεπε να γινει κ η επανασταση,διοτι κοστισε
    πολλα στο ελληνικο κρατοσ,κ απο τοτε πηρε την
    κατω βολτα η οικονομια..ε ρε σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω.
    HOME ALONE

Ο αφορισμός αυτός υπεγράφη στις 23/3/1821, τη μέρα που ο Κολοκοτρώνης στην Καλαμάτα μαζί με τον Πετρόμπεη έλεγαν κάτι... αηδίες προς τους Ευρωπαίους περί ανεξαρτησίας, Πελοποννησιακής Γερουσίας και κάτι τέτοια...

Από το κείμενο του αφορισμού:

«Γρηγόριος ελέω Θεού αρχιεπίσκοπος Κωνσταντινουπόλεως, νέας Ρώμης και Oικουμενικός Πατριάρχης.
    Οι τω καθ’ ημάς αγιωτάτω, πατριαρχικώ, αποστολικώ και οικουμενικώ θρόνω υποκείμενοι ιερώτατοι μητροπολίται και υπέρτιμοι και θεοφιλέστατοι αρχιεπίσκοποι τε και επίσκοποι [...] και λοιποί απαξάπαντες ευλογημένοι Χριστιανοί, τέκνα εν Κυρίω ημών αγαπητά, χάρις είη υμήν και ειρήνη παρά Θεού, παρ’ ημών δε ευχή, ευλογία και συγχώρεσις.
    Η πρώτη βάσις της ηθικής, ότι είναι η προς τους ευεργετούντας ευγνωμοσύνη είναι ηλίου λαμπρότερον και όστις ευεργετούμενος αχαριστεί είναι ο κάκιστος των ανθρώπων [...]. Όταν δε η αχαριστία ήναι συνωδευμένη και με πνεύμα κακοποιόν και αποστατικόν εναντίον της κοινής ημών ευεργέτιδος και τροφού, κραταιάς και αηττήτου βασιλείας, τότε εμφαίνει και τρόπον αντίθεον, επειδή ουκ έστι, φησί, βασιλεία και εξουσία ειμή υπό Θεού τεταγμένη· όθεν και πας ο αντιττατόμενος αυτή τη θεόθεν εφ’ ημάς τεταγμένη κραταιά βασιλεία, τη του Θεού διαταγή ανθέστηκε. Και τα δύο ταύτα ουσιώδη και βάσιμα ηθικά και θρησκευτικά χρέη κατεπάτησαν με απαραδειγμάτιστον θρασύτατα και αλαζονείαν ο, τε προδιορισθείς της Μολδαυίας ηγεμών ως μη ώφειλε, Μιχαήλ, και ο του γνωστού αγνώμονος και φυγάδος Υψηλάντου αγνώμων υιός Αλέξανδρος Υψηλάντης. [...]
    [...] Αυτός όμως, φύσει κακόβουλος ων, εφάνη τέρας έμψυχον αχαριστίας και συνεφώνησε μετά του Αλεξάνδρου Υψηλάντου, υιού του δραπέτου και φυγάδος εκείνου Υψηλάντου, όστις παραλαβών μερικούς ομοίους του βοηθούς ετόλμησε να έλθη αίφνης εις την Μολδαυίαν, και αμφότεροι απονενοημένοι επίσης, αλαζόνες και δοξομανείς, ή μάλλον ειπείν, ματαιόφρονες, εκήρυξαν του γένους ελευθερίαν και με την φωνήν αυτήν εφείλκυσαν πολλούς των εκεί κακοήθεις και ανοήτους, διασπείραντες και αποστόλους εις διάφορα μέρη διά να εξαπατήσωσι και να εφελκύσωσιν εις τον ίδιον της απωλείας κρημνόν και άλλους πολλούς των ομογενών μας. [...]
    [...] Με τοιαύτας ραδιουργίας εσχημάτισαν την ολεθρίαν σκηνήν οι δύο ούτοι και οι τούτων συμπράκτορες φιλελεύθεροι, μάλλον δε μισελεύθεροι, και επεχείρησαν εις έργον μιαρόν, θεοστυγές και ασύνετον, θέλοντες να διαταράξωσι την άνεσιν και ησυχίαν των ομογενών μας πιστών ραγιάδων της κραταιάς βασιλείας, την οποίαν απολαμβάνουσιν υπό την αμφιλαφή αυτής σκιάν με τόσα ελευθερίας προνόμια, όσα δεν απολαμβάνει άλλο έθνος υποτελές και υποκείμενον, ζώντες ανενόχλητοι με τας γυναίκας και τα τέκνα των, με τας περιουσίας και καταστάσεις, και με την ύπαρξιν της τιμής των, και κατ’ εξοχήν με τα προνόμια της θρησκείας, ήτις διεφυλάχθη και διατηρείται ασκανδάλιστος μέχρι της σήμερον επί ψυχική ημών σωτηρία [...]
    [...] Αντί λοιπόν φιλελευθέρων εφάνησαν μισελεύθεροι, και αντί φιλογενών και φιλοθρήσκων εφάνησαν μισογενείς, μισόθρησκοι και αντίθεοι, διοργανίζοντες, φευ, οι ασυνείδητοι με τα απονενοημένα κινήματά των την αγανάκτησιν της ευμενούς κραταιάς βασιλείας εναντίον των ομογενών μας υπηκόων της, και σπεύδοντες να επιφέρωσι κοινόν και γενικόν τον όλεθρον εναντίον παντός του γένους. [...]»

και του χρονου...

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
    ναι απο αυτο κρινοτανε η οικονομια μασ..αυτοι ημαστε
    ετσι μασ καταντησανε..να ντρεπομαστε που ειμαστε ελληνεσ..
    να ντρεπομαστε για τισ παρελασεισ,για τα κατορθωματα
    των προγονων μασ,στουσ οποιουσ οφειλουμε αυτη τη
    στιγμη ,που μπορει να λεει ο καθενασ το δικοτου..

μαλλον δεν επρεπε να γινει κ η επανασταση,διοτι κοστισε
    πολλα στο ελληνικο κρατοσ,κ απο τοτε πηρε την
    κατω βολτα η οικονομια..ε ρε σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω.

Δηλαδή εσένα σε κάνει Έλληνα και νιώθεις εθνική υπερηφάνια όταν βλέπεις Ρωσσικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Αμερικάνικα & Τούρκικα κατασκευάσματα να παρελάζουν, τα οποία έχουμε πληρώσει σα μ@λ@κες?? Ότι ναναι...

Κοίτα τη καθημερινότητα και νιώσε τι είναι Έλληνας, αλλιώς βάλε καμιά ταινεία στο dvd.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    και του χρονου...
    Εχω κάποιες ενστάσεις όχι επι της ουσίας που είναι σωστή, αλλά επι της ημερ/νίας.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εχω κάποιες ενστάσεις όχι επι της ουσίας που είναι σωστή, αλλά επι της ημερ/νίας.
    μηπως λες για τον αφορισμο του κολοκοτρωνη τα 1806 ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δηλαδή εσένα σε κάνει Έλληνα και νιώθεις εθνική υπερηφάνια όταν βλέπεις Ρωσσικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Αμερικάνικα & Τούρκικα κατασκευάσματα να παρελάζουν, τα οποία έχουμε πληρώσει σα μ@λ@κες?? Ότι ναναι...

Κοίτα τη καθημερινότητα και νιώσε τι είναι Έλληνας, αλλιώς βάλε καμιά ταινεία στο dvd.
    Ρε Μιke ντίρλα είσαι?

ΔηλαδήΣ αν στην παρέλαση κατεβαίναμε με Artemis-30 και Demca ψαροντούφεκα θα είμαστε εθνικά υπερήφανοι? Τι σχέση έχει η προέλευση του οπλισμού ?
    Δεν νομίζω οτι υπάρχει στρατός στον πλανήτη που να χρησιμοποιεί εγχώριας σχεδίασης και κατασκευής οπλισμό btw...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    μηπως λες για τον αφορισμο του κολοκοτρωνη τα 1806 ?
    Deν έχω πρόσβαση στα αρχεία μου , αλλά μιλάω για τον αφορισμό του Υψηλάντη που παρέθεσες. Έχω (πιθανόν λανθασμένα) την εντύπωση ότι ήταν προγενέστερη του 3/1821
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ρε Μιke ντίρλα είσαι?

ΔηλαδήΣ αν στην παρέλαση κατεβαίναμε με Artemis-30 και Demca ψαροντούφεκα θα είμαστε εθνικά υπερήφανοι? Τι σχέση έχει η προέλευση του οπλισμού ?
    Δεν νομίζω οτι υπάρχει στρατός στον πλανήτη που να χρησιμοποιεί εγχώριας σχεδίασης και κατασκευής οπλισμό. btw...

Δε το πήρες από τη πλευρά που το γράφω... Δεν ήταν το ζουμί εκεί. Προφανώς και δε παράγουμε δικό μας οπλισμό.. Το ζουμί ήταν στο γεγονός ότι α) τα χώνουμε κάργα σε οπλισμό, δίχως να μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αφού είναι προαποφασισμένα όλα, β) βλέπω δηλαδή 100 leopard και νιώθω Έλληνας? δε βλέπω πόσο πουτάνα τα έχω κάνει κάθε μέρα? γ) τα χώνω κάργα σε όσους προανέφερα για τον εξοπλισμό & σε όλες τις υπόλοιπες δαπάνες δίνω ελάχιστα..

Νομίζω ότι τώρα με πιάνς

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos
    Πάντως χθες στην παρέλαση μπορεί να μην είχε άρματα και πυροβόλα αλλά είχε ωραία τραγούδια όπως το αξέχαστο....

"Ελληνας γεννιέσαι
    δεν γίνεσαι ποτέ
    το αίμα σου θα χύσουμε
    γουρούνι Αλβανέ"

http://www.youtube.com/watch?v=hslGF-0KRqI

Μάλιστα είχε τόση επιτυχία που συνεπήρε και τα παιδάκια (αν ακούσετε προσεκτικά...)

Deν έχω πρόσβαση στα αρχεία μου , αλλά μιλάω για τον αφορισμό του Υψηλάντη που παρέθεσες. Έχω (πιθανόν λανθασμένα) την εντύπωση ότι ήταν προγενέστερη του 3/1821

ηταν παραγωγικο το πατρειαρχειο τοτες....

Πάντως , αντί να κουνάμε πλαστικά σημαιάκια και να θαυμάζουμε τα ηρωικά ελληνικά στρατα στο σύνταγμα , μπορούμε να πάρουμε καμιά σκούπα και κανένα φαράσι (ή κανενα λουλούδι)και να πάμε λίγο παραπάνω , στο μετς…

(από περσινό ρεπορτάζ του ΕΘΝΟΥΣ)

Οποιος περπατήσει λίγο πιο προσεκτικά στα «δρομάκια» του Α Νεκροταφείου της Αθήνας αντιλαμβάνεται ότι η λαμπρότητα με την οποία τιμούμε κάθε χρόνο την Επανάσταση του Γένους μάλλον δεν αφορά και πολύ τους πρωταγωνιστές της. Γιατί εάν, όντως, η ελληνική πολιτεία ήθελε να τιμήσει τους ήρωες του 21, θα είχε φροντίσει διαφορετικά τα μνήματά τους, στο βασικό κοιμητήριο της πρωτεύουσας.
    Και όμως η επιτύμβια επιγραφή «σιγά διαβάτη. Εδώ είναι ο τάφος του Γέρου του Μοριά. Τον ύπνο του μην χαλάς..», με μεγάλη δυσκολία διαβάζεται... Κανείς δεν σκέφτηκε ότι χρειάζεται μια σχετική φροντίδα ο τάφος του βασικού πρωταγωνιστή της Παλιγγενεσίας. Αγριόχορτα, πυκνή απεριποίητη βλάστηση προδίδουν εγκατάλειψη. Το μνημείο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη (1770-1843) αργοσβήνει και ας παραμένει κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ολοζώντανο το όνομά του στα στόματα μικρών και μεγάλων.
    Πολύ κοντά στον «Γέρο του Μοριά» βρίσκεται ο τάφος του Ανδρέα Μιαούλη (1769-1835), ακόμα πιο παραμελημένος. Σκουριασμένα κάγκελα, αγριόχορτα παντού, στρώμα οι πευκοβελόνες σε μια συμπαγή πλέον μάζα με τη λάσπη και το όνομά του...
    Θ. ΒΓΕΝΗΣ

Είμαι υπέρ των εορτών.

Είμαι υπέρ του η ημέρα ανεξαρτησίας να περιλαμβάνει και παρέλαση

Είμαι ΚΑΤΑ στο τσιρκο που βλέπουμε καθε χρόνο που θυμίζει κατι απο τριτοκοσμικές δικτατορίες και σοβιετικές πρωτομαγιές

Είναι θεαμα της συμφοράς για να έχει δουλειά ο "εχων το γενικό πρόσταγμα" αντιστράτηγος Καραβανόπουλος...

Έτσι ωστε 1 - 1,5 μηνα πριν καθε εκπαιδευτική δραστηριότητα να σταματάει και όλοι να επικεντρώνονται στη βιτρίνα.

Παρελαύνουν τα καλογυαλισμένα Λεο-2 για να δείξουν τη μαχητική ισχύ της χώρας υποτίθεται και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει την τσίπα να πει οτι δεν έχουν πυρομαχικά να ρίξουν εαν χρειαστεί.

Ποτέ δεν είπε ο εκφωνητής όταν περνανε τα F-16 και Mirage2000 οτι για 15 χρονια πετούσαν χωρίς σύστημα αυτοπροστασίας...

Εδώ έλεγε "υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα" το "Νικη Ηρακλης"

Παρελαύνει η 71η αερομεταφερόμενη με τους κόκκινους μπερέδες και κανένας γαλονάς δεν εχει τα κοχονες να βγει και να φωνάξει "με ΤΙ θα την αεροκινήσουμε ρεεεεεε; Με τα 15-20 χιούι που έχουν απομείνει να πετάνε;"

Άσε που βαζουμε και παρελαύνουν όλα τα άσχετα, όπως επι ΕΣΣΔ παρελαυναν τα τάγματα εργατών μεταλλείων και το τρίτο κολχόζ του Κρασνοντάρ...

Χρησιμότητα παρέλασης; Μεγάλη. Δείτε την εικόνα απο την εξέδρα στην 28η Οκτωβρίου. Στη σειρά όλοι οι υποψήφιοι αρχηγοι της ΝΔ να κάνουν δημόσιες σχέσεις... Χεσμένο το έχουν το "εθνικό φρόνημα"

Θέλετε παρέλαση; Ναι. ΜΙΑ. Την 25η. Και κάθε φορά σε άλλη πόλη, καθε φορα να γιορτάζει άλλη πόλη, γιατι τώρα έχουμε το μεγάλο πανηγυρι στην Αθήνα και τα μικρά πανηγυράκια σε καθε πόλη για να κάνει το κομματι του ο δημαρχίδης και να μαζεύονται οι "πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές αρχές του τόπου"

Μια λίστα με τις εναπομείνασες χώρες που κανουν "μεγαλειωδεις" στρατιωτικές παρελάσεις θα ήταν αποκαλυπτική

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Δε το πήρες από τη πλευρά που το γράφω... Δεν ήταν το ζουμί εκεί. Προφανώς και δε παράγουμε δικό μας οπλισμό.. Το ζουμί ήταν στο γεγονός ότι α) τα χώνουμε κάργα σε οπλισμό, δίχως να μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αφού είναι προαποφασισμένα όλα, β) βλέπω δηλαδή 100 leopard και νιώθω Έλληνας? δε βλέπω πόσο πουτάνα τα έχω κάνει κάθε μέρα? γ) τα χώνω κάργα σε όσους προανέφερα για τον εξοπλισμό & σε όλες τις υπόλοιπες δαπάνες δίνω ελάχιστα..

Νομίζω ότι τώρα με πιάνς

Σι πιάνου...

Λυπηρή ιστορία το θέμα εξοπλισμών ιδιαίτερα αν σκεφτείς ότι οι "τιμωροί" μας αυτήν τη περίοδο είναι οι Γερμανοί που έχουν φάει τον ΑΜΠΑΚΟ στους εξοπλισμούς. Μας το παίζουν τιμητές και μας κάνουν και κ@λοδάχτυλα τα υπερ-λαμόγια....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο YARD..(24/12/2003)
    από ireneepi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:50
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF