Δυστυχώς την Κυριακή είχα μία πτώση στο τούνελ στο Αρτεμίσιο. Το πως έγινε δεν έχει νόημα να το περιγράψω, ευτυχώς όμως η έξοδος από το δρόμο ήταν με λίγα χιλιόμετρα και επιπλέον δεν έπεσα σε σταθερό εμπόδιο.
Μετά το ατύχημα σηκώθηκα αμέσως και μόνο λίγο πόνο στον αριστερό ώμο ένιωθα καθώς έπεσα με τον αριστερό αγκώνα στο έδαφος. Γενικά ένιωθα καλά και βγάζοντας τα δερμάτινα είδα ότι δεν είχα πουθενά κάποιο χτύπημα ή κάτι ανησυχητικό.
Στη συνέχεια ανέβηκα με την παρέα μου στην καφετέρια στο τούνελ να κάτσουμε μέχρι να έρθει η οδική να μαζέψει τη μηχανή.
Εκεί λοιπόν που καθόμασταν λέω να πάω και μία μέχρι το νοσοκομείο στην Τρίπολη να δω τον ώμο προληπτικά. Παίρνω λοιπόν το ΕΚΑΒ και πάω Τρίπολη. Εκεί με βάζουν στα επείγοντα μου βγάζουν δύο ακτινογραφίες και μου παίρνουν αίμα. Ο ώμος ήταν ΟΚ και πάνω που ετοιμαζόμουν να φύγω μου λένε ότι έχω πεσμένο αιματοκρίτη και πρέπει να κάνω μερικές εξετάσεις ακόμα. Έτσι με περνάνε από υπέρηχους και μετά από αξονικό και μου λένε τα άσχημα νέα ότι πάω χειρουργείο γιατί έχω εσωτερική αιμοραγία, ο δε γιατρός μου λέει ότι αν έφευγα μέχρι τα διόδια της κορίνθου θα είχα χάσει τις αισθήσεις μου και κανένας δεν με προλάβαινε μετά.
Τώρα είμαι μια χαρά και τη Δευτέρα πάω σπίτι μου. Αν δεν πήγαινα στο νοσοκομείο τώρα θα με κλαίγανε.
Για τους περίεργους η εσωτερική αιμοραγία προκλήθηκε από χτύπημα του αγκώνα μου πάνω στην κοιλιά μου και εξωτερικά δεν υπήρχε κανένα σημάδι τραύματος, ούτε καν μία μελανιά.
Εύχομαι καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές σε όλους χωρίς άλλα δυσάρεστα.