Η ιστορια εχει ως εξης απο τα χριστουγεννα ενα φιλαρακι φοιτητης στην Αθηνα εξ'αιτιας καποιου προβληματος υγειας πηγε σπιτι του στην σαλονικα για να αναρωσει και μου αφησε την αγαπη του στο γκαραζ μου γιατι δεν ειχε που να το αφησει το μηχανακι.
Λοιπον το μηχανακι τωρα εχει το εβγαζα αρεα και που καμια χαλαρη βολτα μεχρι το σεφ (μενω κορυδαλλο) και ξανα πισω στο γκαραζ
Τις τελευταιες φορες μου ανεβασε θερμοκρασια ακομα και στην εθνικη και οταν το εβαζα στο γκαραζ ακουγοταν κατι σαν να βραζει απο την μηχανη ...και ειπα να το αφησω μην του κανω και καμια ζημια.
Το αφησα κανα μηνα και μετα λεω αντε για να το παω παλι μια βολτα μην μεινει και απο μπαταρια...
Αφου πηρε με τα χιλια ζορια και με το τσοκ τερμα ανοιχτο το αφησα λιγο να ζεσταθει και το εβγαλα στο δρομο...
Αμ δε ομως!! βαζω πρωτη αφηνω συμπλεκτη σιγα σιγα ανοιγω γκαζι τιποτα οι στροφες να πεφτουν το γκαζι να μην ακουει και στο τελος να σβηνει και να μην παιρνει μπροστα
...το αφησα παλι για κανα μηνα το ξαναδοκιμασα αλλα παλι τα ιδια δεν προχωραει με τιποτα!
Οχι τιποτα το παλικαρι θα ερθει να το παρει σε καμια βδομαδα μην βρω και τον μπελα μου!