καλός σας βρήκα σκέφτομαι 12 η 15 αυγουστου να ανεβω Ουγγαρια εχω διαβασει ολες τις πληροφορίες που εχουν αναρτηθει αλλα καταλαβαινεται το αγχος του πρωταρη.ολες η πληροφοριες ακομα και οδηγιες δεκτες ευχαριστω εκ των προτερων
καλός σας βρήκα σκέφτομαι 12 η 15 αυγουστου να ανεβω Ουγγαρια εχω διαβασει ολες τις πληροφορίες που εχουν αναρτηθει αλλα καταλαβαινεται το αγχος του πρωταρη.ολες η πληροφοριες ακομα και οδηγιες δεκτες ευχαριστω εκ των προτερων
Καλο θα ειναι να ενημερωθεις απο την ασφαλιστικη σου αν σε καλυπτει η οδικη στις χωρες που θα περασεις, αν οχι υπαρχει και η ADAC
Επίσης αν βάλεις και ένα πρόγραμμα όπως το έχεις στο μυαλό σου ίσως διευκολύνεις τα μέλη εδώ να σε βοηθήσουν με προτάσεις συμβουλές.
Quod me nutrit... me destruit.....
αθήνα -θεσσαλονικη-σκοπια-βελιγραδι-βουδαπεστη επιστροφη η ρουμανια- βουλγαρια η απο ιταλια τα φωτα σας
κλικ (φως)
Ρουμανία Βουλγαρία (χ...το το κωλοκάραβο...)
Αν πάς απο Ιταλία, κράτα γερό κομπόδεμα..!
Γενικά έχω και εγώ την ίδια αίσθηση. Ότι δηλαδή είναι περισσότερο οικονομικό να κανείς επιστροφή χωρίς την ανάγκη χρήσης πλοίου, εκτός και αν σε ενδιαφέρει να δεις και λίγο από Ιταλία οπότε τότε πάω πάσο.
Από Σκόπια δεν έχω άποψη αλλά πολλά μέλη έχουν αντιστοιχα θέματα, Σερβία εφόσον κινηθείς εκτός επαρχιακού δεν υπάρχει θέμα είναι επιπέδου Εγνατίας οδού και καλύτερη (δες και θέμα που τρέχει τώρα από τα παιδία που είναι Βελιγράδι με vespa και scooter).
Ρουμανία ήμουν μέχρι πρόσφατα, κατά βάση έχουν επαρχιακό δίκτυο και οδηγούν σαν μ@λ@κες αλλά όχι κάτι πέρα από τα συνηθισμένα (επίσης υπάρχει θέμα σχετικά πρόσφατα). Πολλοί έλεγχοι και μπλόκα από την αστυνομία και γράφουν ειδικά για ταχύτητα αλλά αν δεν παίζεις πολύ πάνω από το όριο είσαι οκ. Βουλγαρία πάνω κάτω τα ίδια.
Από εκεί και πέρα, καλή προετοιμασία στην μηχανή, και φουλ διάθεση. Δεν θεωρώ ότι θα έχετε θέμα, και δεν βρίσκω καμία από τις χώρες επικίνδυνες.
Quod me nutrit... me destruit.....