Ή αλλιως "οι λιμνες της Πελοποννησου" ...
Ειχα πει απο μερες οτι θα παρω μερος σ' αυτον τον αγωνα αντοχης που διοργανωνε η ΑΧαϊκη ΛΕσχη ΜΟτοσυκλετας (ΑΧ.ΛΕ.ΜΟ).
Ο Νικος (nikoskkk) βλεποντας την "συμμετοχη" μου, δηλωσε κι αυτος. Πεσαν τα σχετικα τηλεφωνα, για να κρατηθουν οι φακελοι μας και να τους παρουμε στην εκκινηση, μιας και θα πηγαιναμε απο την Αθηνα κατ' ευθειαν. Ο Προεδρος της Λεσχης, ο Σωτηρης (sotpag) μας εστειλε το Roadbook, αργα την Παρασκευη, οταν πηραν τους φακκελους τους και οι αλλοι, και τηλεφωνικα μου ελυσε ολες τις αποριες σχετικα με την διαδρομη.
Το Σαββατο το βραδυ επεσε πολυ μελετη, μετρημα και υπολογισμοι, μιας και στις ειδικες οι διοργανωτες ΔΕΝ εδωσαν τον χρονο, αλλα την Μεση Ωριαια Ταχυτητα (ΜΩΤ), που αν ΔΕΝ ξερεις τα ακριβη χιλιομετρα της διαδρομης και τα ακριβη σημεια των Σημειων Ελεγχου Χρονου (ΣΕΧ), δεν σου λεει και πολλα πραγματα ...
Την Κυριακη (24/4/05) το πρωι στις 4:55 επικοινωνω με τον Νικο, μηπως και τον πηρε ο υπνος ...
Τον πετυχα να βαζει το tagbag στην μηχανη και να ξεκιναει. Φευγω κι εγω και στις 5:30 βρισκομαστε στα διοδια της Ελευσινας οπου και ειχαμε ραντεβου.
Οι δυο μηχανες, XRV 750 και GS 650 (αυτο το 650 με πονεσε λιγακι, ειναι αληθεια... χαθηκε να ηταν 751? ), ξεκινησαν την μοναχικη νυκτερινη πορεια προς την Πατρα.
Το χαραμα (6:15) μας βρηκε καπου στο Κιατο, αλλα δεν απαλυνε και πολυ το κρυο που ενιωθα, μιας και ντυθηκα σχετικα ελαφρα, λογω του ηλιου που ειδα στις προγνωσεις.
Στις 7:00 φτανουμε πρωτοι απ' ολους στο σημειο συναντησης (Εκκινησης) μιας και δεν βρηκαμε κατι ανοικτο στον δρομο για να κατσουμε για ενα καφεδακι.
Αμεσως μετα ειρθε ο Προεδρος, ο Σωτηρης (sotpag) και εστησε στα γρηγορα το "μαγαζι". Μας εδωσε τους φακελους, συμπληρωσαμε αιτησεις κι υπευθυνες δηλωσεις, πηραμε "νουμερα" και καρτελες, κι ειμασταν ετοιμοι για την "μαχη".
1ο ΣΕΧ (Λιμνη Τσιβλού)
Στις 8:50 δινεται η εκκινηση.
Προς μεγαλη μας χαρα (ιδιαιτερα του Νικου) αποφασιζεται να ξεκιναν οχι μια-μια αλλα δυο-δυο μαζι οι μηχανες, για λογους ταχυτητας στην εκκινηση, αλλα και παρεας.
Φευγουμε λοιπον (απο τους τελευταιους) απο τον Νεο Φαρο με κατευθυνση την Ακρατα, που ηταν και το μονο "βαρετο" κομματι της διαδρομης. Βγαινομε απο την Εθνικη και προχωραμε μεχρι τον δρομο που παει για Ζαρούχλα - Λιμνη Τσιβλού. Αρχιζουμε τον ανηφορο προς την Ανω Ακρατα. Κοιταω τις σημειωσεις μου και βλεπω οτι με τους χρονους που εχω βγαλει εγω, μετροντας τις αποστασεις απο τον Χαρτη και διαιροντας με την ΜΩΤ που μας ειχε δωθει, θα ειμαστε μαλλον εξω απο τον χρονο. Προσπαθω να παω λιγο γρηγοροτερα, μιας και βλεπω (και ξερω, απο αλλες φορες) οτι ο Νικος ακολουθει καλα. ΔΕΝ μου βγαινει ομως, μιας κι ειναι και θεμα διαθεσης η οδηγηση, ισως και λογω τις προηγουμενης κουρασης απο τα 220 μονοκοπανια χλμ, απο την Αθηνα.
Να πω εδω οτι η διαδρομη απο την Ανω Ακρατα και πανω ειναι πανεμορφη, ειδικοτερα λιγο πριν την Βαλιμή που μπαινεις στα ελατοδαση. Οσο για την ιδια την λιμνη, ειναι απλα μια ζωγραφια!
Περναμε την Βαλιμή και κανα 10αρι χλμ μετα βρισκουμε την διασταυρωση για την Λιμνη. Κανα δυο χλμ μετα φτανουμε στο ΣΕΧ που ηταν διπλα απο το "Πετρινο", οντας σιγουρος οτι εχουμε κανα 5λεπτο "καπελο".