Είχα πεί για Χριστούγεννα οτι θα ξεκινούσα αλλά τελικά πρίν λίγο η μηχανή έφτασε σπίτι! Για φωτογραφιες,απο αυριο! Να σημειωσω απο τωρα οτι θα προχωραω πολυ αργα την ανακατασκευη γιατι ουτε εμπειρια εχω,ουτε πολυ χρονο αυτη την εποχη.Να περιμενετε επισης και πολλες ηλιθιες ερωτησεις γιατι δεν ξερω που παει τι και τι να κανω!
Λίγα πράγματα για της ιστορία της μηχανής:
Το συγκεκριμενο μοντελο αποτελει μια ειδικη εκδοση των γνωστων Honda XL.Είναι η πρώτη γενιά των Baja,με τον κωδικο MD22.Το αν εχει σχεση με τον αγωνα Baja 1000 η μηχανη αυτη,δεν το ξερω! Αυτο που ξερω ειναι οτι δεν εχει εισαχθει επισημα στην Ευρωπη,και ο,τι υπαρχει εδω ειναι απο μεταχειρισμενα εκ Ιαπωνιας.Ετσι αγοραστηκε και η συγκεκριμενη,καπου στο 1989-1990.Σήμερα,ύστερα απο 16 περιπου χρόνια υπηρεσίας και 52000 χιλιόμετρα,αλλά και μια πενταετία παρακμής,ελπίζω να την φέρουμε πάλι σε καλή κατάσταση,για να ξεκινήσει έναν δέυτερο κύκλο ζωής!Το γεγονός ότι πλέον βλέπω λίγα Baja να υπάρχουν στη χώρα μας και μάλλον ελάχιστα MD22 δίνει και έναν ολίγο cult χαρακτήρα στη μηχανή αυτή.Ετσι το βλέπω εγώ τουλαχιστον!!!
Όποιος έχει κάποια παραπάνω στοιχεία για την μηχανή αυτή,θα ήθελα πολύ να τα μοιραστεί μαζί μου!
Για πλήρη τεχνικα χαρακτηριστικά,ανοίξτε google translate και πατήστε εδώ http://www.honda.co.jp/news/1987/2871120x.html