Είμαι σε αναζήτηση καινούριου κράνους και είμαι ανάμεσα στα 3 αυτά μοντέλα. Η αγορά θα γίνει από Σεπτέμβρη, απλά θέλω να ακούσω τις απόψεις σας για τα συγκεκριμένα. Αυτό που μ ενδιαφέρει είναι να είναι όσο το δυνατό πιο αθόρυβα (αν και φοράω ωτασπίδες).
Το ξέρω ότι από άποψη ποιότητας Shoei και Arai είναι κορυφαίες εταιρίες. Τώρα για την HJC δεν έχω άποψη, αλλά για να τιμολογείται τόσο κοντά σε σχέση με τ άλλα 2 πιστεύω δεν θα υστερεί (αν και Κορέα).
Θέση οδήγησης όρθια (NC750X), με touring ζελατίνα, που μου φέρνει τον αέρα ακριβώς από τη μέση της ζελατίνας του κράνους και πάνω. Τώρα έχω ένα ταπεινό AGV K1 που αν και πολλοί το θεωρούν χάλι, δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα εδώ και 5 χρόνια που το έχω, πέραν από τα μαξιλαράκια που έχουν μαζέψει λίγο από την χρήση και τα πλυσίματα.
Η χρήση της μηχανής είναι, κυρίως, αυτοκινητόδρομος και επαρχιακοί. Ελάχιστα κινείται εντός Αθήνας.
Τέλος, κάποιο προβληματισμοί μου είναι, όσον αφορά το Shoei, το κούμπωμα που δεν είναι D-ring και το 25.05.