Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 77

Θέμα: Ψαροντουφεκο- ελευθερη καταδυση!

Ψαροντουφεκο- ελευθερη καταδυση!

Για πειτε ποσοι ασχολουμαστε με τ αθλημα?

Αν εχουμε κανει κανα σχολειο ελευθερης καταδυσης ή αυτονομης και που(σχολη)?

Και αμα κατσει φαση κανονιζουμε και καμια βουτια!

Λοιπον κανω την αρχη
    Κανω ψαροντουφεκο 5χρονια περιπου, εχω κανει 2ο επιπεδο ελευθερης καταδυσης στην σχολη free blue κατω τουμπα Θεσ/νικη και εχω κανη πρωτο επιπεδο αυτονομης στην αλεξανδρουπολη, σχολη go extreme!

ΤρεΛαμέΛος Το avatar του/της nihristo
    χε σ'ωραίος.Εγώ είμαι νέος στο χώρο 2ο χρόνο και το μόνο σχολείο που πέρασα ήταν μέχρι την 3η λυκείου. Θέλω να περάσω κάποιο σχολείο ελευθ. κατάδυσης μήπως και κάνω καμιά σωστή αποσυμπίεση. Χαλκιδική βουτάς;
    πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...

Εγώ πάλι ασχολούμαι με το άθλημα από τότε που το φόρουμ πήρε την κάτω βόλτα, γιατί ψάχνεις μοτοσυκλετιστικό θέμα με το ψαροντούφεκο πλέον...

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    χε σ'ωραίος.Εγώ είμαι νέος στο χώρο 2ο χρόνο και το μόνο σχολείο που πέρασα ήταν μέχρι την 3η λυκείου. Θέλω να περάσω κάποιο σχολείο ελευθ. κατάδυσης μήπως και κάνω καμιά σωστή αποσυμπίεση. Χαλκιδική βουτάς;
    Κυριος χαλκιδικη, περσι δεν ειχα βουτηξει λογο δουλειας, αλλα φετος αμα βρω ατομα για καμια χαλαρη βουτια θ κανω γιατι μου εχει λειψει, εσυ που βουτας;

Οσο για σχολειο ελευθερης να κανεις γιατι ειναι ολα τ λεφτα και μαθαινεις αρκετα πραματα...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε για ψαρεμα με ασχετους και γενικοτερα κοσμο που δε ξερεις δε πας

και εγώ χαλκιδική, 2ο πόδι. Μπορούμε να κανονίσουμε καμιά μέρα. Tα μέτρα σου δεν θα τα έχω οπότε σίγουρα θα είναι χαλαρή η βουτιά. Κανονίζουμε με πμ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Μιας και μιλαμε για ψαροντούφεκα και μηχανές !

το ψαροντούφεκι που στο διαλο το στερεωνουμε γμτ
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat

είναι ένας από τους προβληματισμούς μου επειδή το σκέφτομαι για Σαμοθράκη το καλοκαίρι...αν έχεις 90άρι και πάνω είναι λίγο δύσκολο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    φιλε για ψαρεμα με ασχετους και γενικοτερα κοσμο που δε ξερεις δε πας

Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν υπαρχη περιπτοση ν βουτηξω μονος και με οποιον κανονισω απο εδω πρωτα θ τν γνωρισω και μετα θ κανονισω βουτια!

Δεν νομιζω οτι ειναι κακο ν βρω παρεα για ενα σπορ που ειναι απαραιτητο το ζευγαρι!

Μιας και καταγομαι αλλα και μεγαλωσα σε νησι, ψαρευω απο πολυ μικρος, χωρις κανενα σχολειο (δεν υπηρχαν τοτε αλλωστε)

βεβαια εχουν περασει 3 χρονια απο την τελευταια βουτια, αλλα που θα παει παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα 'ναι!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nihristo
    είναι ένας από τους προβληματισμούς μου επειδή το σκέφτομαι για Σαμοθράκη το καλοκαίρι...αν έχεις 90άρι και πάνω είναι λίγο δύσκολο...
    Αμα εχεις touring μηχανη ειναι ευκολο αλλα ξεβολευει το ποδι στο μασπιε! Το δενεις κατω κοντα στο μασπιε (αναλογος την μηχανη) και τ 2ο δεσιμο γινετε στην πανω βαλιτσα ή στο πισω μερος της μηχανης!
    Εννοιτε οτι η λαβη δενει στο μασπιε και η βεργα παει πισω με λαστιχο πανω στην/ις ακρες της βεργας!

Οσο για την Σαμοθρακη εχει ωραιο βυθο απ΄οσο θυμαμαι γιατι ημουν μικρος οταν ειχα παει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Μιας και καταγομαι αλλα και μεγαλωσα σε νησι, ψαρευω απο πολυ μικρος, χωρις κανενα σχολειο (δεν υπηρχαν τοτε αλλωστε)

βεβαια εχουν περασει 3 χρονια απο την τελευταια βουτια, αλλα που θα παει παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα 'ναι!!!
    Ελπιζω ν ξανα επιστρεψεις γιατι η θαλασα ειναι ενας κοσμος που μας προσφερει ευχαριστες εμπειριες οταν την εξερευνεις!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από matmat

Μέσα στον σάκο τους, τα δένουμε κατά μήκος της μοτό. Δεν έχει σημασία το μέγεθος, απλά βγαίνουν οι βέργες λίγο (στις οποίες έχουμε πάντα τάπες).

Σαμοθράκη, πίκρα αν δεν υπάρχει βάρκα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Απόστολε εμείς τα έχουμε πει. Όταν ξελασκάρω, θα την κάνουμε την βουτιά μας. Εσύ βάζεις το μέρος και εγώ τα όπλα. χεχε.

P@no έχεις δίκιο, και πολύ περισσότερο για ψαροντούφεκο, αλλά ούτε μόνος σου πας οπότε.. Ακόμα και με άτομα που γνωρίζεις το ψάρεμά σας μπορεί να μην ταιριάζει, αλλά τι να κάνεις που το ζευγάρι στο ψαροντούφεκο είναι ότι και το κράνος για την μηχανή.

Και εγώ όταν ήρθα Θεσσαλονίκη έψαξα στο greekdivers για ζευγάρι, λες να το βρω στο moto.gr?!!
    Sent from me using a computer.

Αρχικά δημιουργήθηκε από fdTolis
    Συμφωνω μαζι σου αλλα δεν υπαρχη περιπτοση ν βουτηξω μονος και με οποιον κανονισω απο εδω πρωτα θ τν γνωρισω και μετα θ κανονισω βουτια!

Δεν νομιζω οτι ειναι κακο ν βρω παρεα για ενα σπορ που ειναι απαραιτητο το ζευγαρι!
    κοίτα θα βγούμε πρώτα να γνωριστούμε. Μετά θα πάμε για μία πάστα. Μετά για ένα ποτό. Και μετά πάμε και για ψάρεμα.

:rotflmao:

Αν το ψαροτούφεκο για κάποιον είναι βουτάω 25 μ. και έχω ζευγάρι για να με σώσει από μια στραβή στα 20 μ., τότε πηγαίνεις μόνο με κάποιον που εμπιστεύεσαι την ζωή σου.
    Αν βουτάς μόνο για να περάσεις ευχάριστα και χαλαρά βουτάς με παρέα όποιον δεν έχει δολοφονικές τάσεις και iq λιγότερο από το χιόνι.

Χαλλλλαρά σε λέω. Θα σε περάσω από εξεταστική επιτροπή.

byr0n δεν θα χει βάρκα η Σαμοθράκη αλλά θα χει όρεξη για κολύμπι. Είδωμεν

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ελευθερη πτωση....
    από motomamounas στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2012, 08:11
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2007, 13:05
  3. 2ημερο με ελεύθερη κατασκήνωση
    από hristos3 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 02/07/2007, 11:38