Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 121

Θέμα: Τσεχια ανοργανωτα

Τσεχια ανοργανωτα

ετοιμαζομαι που λετε να φυγω 11 αυγουστου μονος με το αφρικα για Τσεχια (να δω και τον ροσι πριν πεθανω) και να ακολουθησω το επιτελικο σχεδιο γιουργια δηλ χωρις να εχω κλεισει ουτε εισητηριο για το πλοιο ουτε ξενοδοχεια ουτε εισητηριο για τον αγωνα. παρακαλω οποιος εχει αντιρηση να το πει τωρα διαφορετικα να σωπασει για παντα. χαρη παντως θα μου κανετε αν μου πειτε τι με συμφερει οικονομικα γενικως γιατι αν κολησω καπου θα ειναι μονο στο χρημα ο ανεπροκοπος. πχ αν πηγαινα οδικως θα μου κοστιζε λιγοτερο? να παρουμε δεδομενο οτι η ταλαιπωρια δεν με νοιαζει καθολου, αν και 43 ετων μπορω να οδηγω ολη μερα και να κοιμαμαι σε κλαδι δεντρου. θενκς

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon

Re: Τσεχια ανοργανωτα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikosgus
    ..να φυγω 11 αυγουστου μονος με το αφρικα για Τσεχια...
    .. αν πηγαινα οδικως θα μου κοστιζε λιγοτερο?...
    Ακυρο..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

? ναι οκ αλλα γιατι? στις 14 ειναι ο αγωνας. η εννοεις αν μου κοστιζε λιγοτερο οδικως?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Οχι, ακυρο ηταν το σχολιο που εγραψα πριν.. δεν ειχα δει το πλοιο και προσπαθουσα να καταλαβω με τι αλλο τροπο μπορει να παει το αφρικα εκτος απο οδικος..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

? ναι οκ αλλα γιατι? στις 14 ειναι ο αγωνας. η εννοεις αν μου κοστιζε λιγοτερο οδικως?
    Aν φύγεις με το Άφρικα, οδικώς δεν θα φύγεις; Αυτό λέει ο Daemon..

Aυτό το "ανοργάνωτα" μου ακούγεται πολύ καλό πάντως, λεφτά, ρούχα και βουρ!

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar

Re: Τσεχια ανοργανωτα

ετοιμαζομαι που λετε να φυγω 11 αυγουστου μονος με το αφρικα για Τσεχια (να δω και τον ροσι πριν πεθανω) και να ακολουθησω το επιτελικο σχεδιο γιουργια δηλ χωρις να εχω κλεισει ουτε εισητηριο για το πλοιο ουτε ξενοδοχεια ουτε εισητηριο για τον αγωνα. παρακαλω οποιος εχει αντιρηση να το πει τωρα διαφορετικα να σωπασει για παντα. χαρη παντως θα μου κανετε αν μου πειτε τι με συμφερει οικονομικα γενικως γιατι αν κολησω καπου θα ειναι μονο στο χρημα ο ανεπροκοπος. πχ αν πηγαινα οδικως θα μου κοστιζε λιγοτερο? να παρουμε δεδομενο οτι η ταλαιπωρια δεν με νοιαζει καθολου, αν και 43 ετων μπορω να οδηγω ολη μερα και να κοιμαμαι σε κλαδι δεντρου. θενκς
    Σκόπια, Σερβία, Ουγγαρία και ΤΣΟΥΠ Τσεχία.
    Ατελείωτα χιλιόμετρα και σύσφιξη σχέσεων με τη γριά σου. Καλά χιλιόμετρα Africane
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

ναι ανοργανωτα γιατι δεν μπορω αλλιως, δεν τα παει και το νετ καλα μαζι μου, με βλεπω να κλεινω εισητηρια για νετμπολ στη νοτια Αφρικη, δωματια στις Ανδεις και εγω να τρεχω με το χαμογελο για Brno. ρουφιανε λες δηλ πως θα μου ερθει πιο οικονομικα ετσι? με βολευει γιατι βαριεμαι και το πλοιο.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Γραμμή πάνω... όπως ακριβώς τα λέει ο ρουφιάνος... Αυτό είναι ανοργάνωτο και εύκολο... πάρε και σκηνούλα με υπνόσακο...

υ.γ. Αν εννοείς ανοργάνωτο αυτό που κατάλαβα... χωρίς κρατήσεις και εισητήρια δηλαδή, οκ...Για όλα τα άλλα μια βασική οργάνωση θα χρειαστεί...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

ναι ναι καλα καταλαβες, αυτα εννοω. για τα υπολοιπα φανταζομαι ειμαι οκ. νομιζω

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Είναι γνωστό ότι βάση του νόμου του Μέρφι όποιος οργανώνετε και το ψάχνει εξονυχιστικά κάτι θα ξεχάσει ή κάτι θα πάθει ή και τα δύο... οπότε καλό ταξίδι
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

δεν εχεις αδικο, προπερσυ ξεκινησα για nordkapp με ολα λυμενα, χλιδατος με gs adventure (κουστουμια ο αναπηρος) και καπου στην Αυστρια δεν τα βρηκαμε με την συνοδηγο και γυρισαμε αρον αρον πισω. φετος τα δεδομενα ειναι τουμπα, οχι λογω κρισης και πριν την κριση μια δεν ειχα. :smilea:

Ανοργανωτα ειναι το καλυτερο....δεν ξερεις τι προκειται να σου συμβει!!!!!!!!!!
    Αυτο με κανει το ταξιδι πιο ομορφο.
    Παντως εγω περισυ μεχρι Σερβια ψιλα εχω παει και μπορω να σου πω εναι σουπερ... μεχρι και οι δρομοι τους Σκοπια-Σερβια το 70% ειναι καλυτεροι απο εδω.

Και που εισαι ....μην αγχωνεσε εισητηριο για των αγωνα...στην Τσεχια εχεις επιλογη....αν δεν βρεις εισητηριο ανεβα σε καποιον απο εκεινους τους λοφος με ελατα και πιστευω θα εισαι VIP.Η πιστα ειναι σε βουνο μεσα σε Δασος.

Διαβατηριο θα το χρειστεις.
    ...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

διαβατηριο εχω, αλλα καλα που μου το τονισες για να το εχω στο νου μου. αν παιζει τετοια κατασταση σε λοφους χεστηκα για θεση. το ταξιιδι θελω. τετοια να μου λετε μ'αρεσει που με νιωθετε.

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Τα δωματια ουτως η αλλως στο ΒΡΝΟ εκεινη την εποχη ειναι φωτια και τα περισσοτερα ξενοδοχεια θελουν 3ημερη διαμονη.

Ειδαμε και παθαμε για να βρουμε καποιο με 1 διανυκτερευση (120 το δικλινο πριν 3 χρονια!!!!!)

Επισης μπορεις για να μη μεινεις σε παγκακι να μεινεις στην Βουδαπεστη και να γυρισεις μετα τον αγωνα πισω (ετσι καναμε και εμεις και παρα πολλοι Ουγγροι)

Ειναι αν θυμαμε καλα καμια 300 χλμ που βολευονται ευκολα.

Τα ξενοδοχεια στη Βουδαπεστη ειναι παρα πολυ φθηνοτερα απο το BRNO εκεινη τη περιοδο και αν τελικα το αποφασισεις μου λες να σου στειλω 1-2 λινκς να κλεισεις με κανα 30αρι τη βραδια

Edit

Επισης μπορεις να μεινεις Πραγα και να "κατεβεις" BRNO.
    Μια 200αρα ειναι η αποσταση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thalasinos
    Αν εισαι μονος σου, η εστω ακομη ενα ατομο μαζι σου δεν χρειαζεται ουτε κρατησεις σε ξενοδοχεια, ουτε εισητηρια εαν ταξιδεψεις με καραβι, για δυο ατομα σε βολευουν οπου και να πας, καπου θα βρεθει ενα δωματιο!!, εγω τον περασμενο αυγουστο πηγα μεχρι τσεχια (BRNO) μαζι με τη γυναικα μου, τις τελευταιες δυο μερες το αποφασισαμε και ΒΟΥΡ!!!!!
    Ενα βραδυ insbruck ενα βραδυ saltzburg. Μειναμε και Βιεννη και πηγαμε αυθημερων στο ΒΡΝΟ. ειναι περιπου 150κμ. αν θυμαμαι καλα!!!!

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ιταλία - Αυστρία - Τσεχία
    από GATHAN στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2009, 12:10
  2. Τσεχία-Brno
    από erR0r στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2007, 11:42
  3. ΤΣΕΧΙΑ 2007
    από ΜΑΙΚΟ στο forum Πληροφορίες