Σάββατο βράδυ μετά από μια κουραστική εβδομάδα, μαζεύτηκα σπίτι. Η μικρούλα καταχάρηκε που είδε τον πατέρα της μετά από 3 μέρες (όταν γυρνούσα σπίτι ήταν αργά και κοιμόταν) και όπως ήταν αναμενόμενο μετά τα γνωστά φιλιά και αγκαλιές, άρχισε να με σκουντάει να πάμε για το παγωτό που της είχα υποσχεθεί. ΟΚ Ιωάννα πάμε για παγωτό. Φορέσαμε τα κράνη μας και πήγαμε σε κοντινό ζαχ/στείο.
Στην επιστροφή διαπίστωσα ότι η μεγάλη έλειπε από το σπίτι, είχε πάει μια βόλτα με το παπί σε κάποιες φίλες και ήταν η ώρα να επιστρέψει.
Αργούσε όμως (πράγμα που δεν συνηθίζει) και σε μία κουβέντα που είχαμε γενικότερα όσοι είμαστε στο σπίτι, η μικρή μου λέει "Ξέρεις μπαμπά ότι η Ειρήνη όταν παίρνει το μηχανάκι δεν φοράει κράνος"???
Τες πα για να μη μακρηγορούμε, μετά από περίπου 1 ώρα με πήρε η μεγάλη τηλ. και μου είπε ότι τρόμαξε και τσαρούχωσε το μπροστινό, με αποτέλεσμα να πέσει. Στην κλασική πλέον ερώτηση "τώρα που είσαι??" η απάντηση ήταν "πηγαίνω νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο".
Ταράχτηκα η αλήθεια είναι, αλλά επειδή δεν ήθελα να της το δείξω, κι επειδή μου είπε ότι όλα είναι καλά, να μην ανησυχώ σε λίγο θα έρθει σπίτι και ότι δεν υπήρχε λόγος να πάω Νοσοκομείο, απλά να πάω 4 γωνίες κάτω από το σπίτι μας να μαζέψω το μηχανάκι, αυτό έπραξα.
Στο δια ταύτα. Το μηχανάκι έχει συρθεί 20 και βάλε μέτρα, οπότε με απλούς υπολογισμούς την 50ρού την είχε γεμάτη. Η κυρία όταν επέστρεψε στο σπίτι προσπάθησε ν' αποφύγει την συνάντηση μαζί μου (δεν τα κατάφερε) και είχε εγκαύματα σε όλη τη δεξιά μεριά του κορμιού της, πρησμένο ώμο, πρησμένο αγκώνα, οίδημα κι εκχύμωση χαμηλά στην κοιλιακή χώρα (προφανώς χτύπησε στο τιμόνι), έγκαυμα στο πρόσωπο από την επαφή της με τον δρόμο, κόψιμο και οίδημα στο γόνατο (χρειάστηκε 3 ράμματα).
"Ειρήνη μου γιατί αγάπη μου δεν φόραγες κράνος, γιατί δεν φόραγες ούτε μπουφάν ούτε μπότες????"
- Μα για 200 μέτρα?????
ΝΑΙ ΡΕ Γ@ΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤ@Ν@ ΜΟΥ ΓΙΑ 200 ΜΕΤΡΑ.
(εκ των υστέρων αποκαλύφτηκε ότι το κράνος χαλάει το μαλλί, το μπουφάν και οι μπότες δεν ταιριάζουν με τα μοντέρνα συνολάκια).
Παντού και πάντα προστασίες, έστω και για 200 μέτρα.
Φτηνά τη γλυτώσαμε όλοι μας.
![]()
![]()
![]()