Με τα μηχανακια μου να αυξανονται ,η αναγκη ενος γκαραζ για το παρκαρισμα ,αλλα και την συντηρηση τους
ηταν ολο και πιο εντονη!! Και αυτος ο χωρος θα επρεπε να ηταν κοντα στο σπιτι μου!!
Ετσι πριν λιγες μερες τα καταφερα!!!! Αποκτησα μια 60m2 καμια 500αρια μετρα απο το σπιτι !!!
Και οι δυο πορτες ειναι δικες μου ,απλα ο ενας χωρος (ο μικροτερος γυρω στα 20m2 )θα ειναι αποθηκη για την δουλεια ,και θα κλεινει με ενδιαμεση πορτα απο την αλλη και η δεξια πορτα θα ειναι το γκαραζ.
Εδω ειναι το κοματι που μας ενδιαφερει ,δεξια εκει που ειναι τα σιδερα ,εχω ηδη παραγγειλει να βαλω εναν παγκο γωνιακο ,στο βαθος πισω απο την πορτα θα μπει η ενδιαμεση πορτα για την αποθηκη της δουλειας!
Στην αριστερη γωνια θα μπει μια τουαλετα ,και ενα ψυγειακι!!
Για τα υπολοιπα εχω σκοπο να βαλω ενα αναβατοριο μπροστα απο τον παγκο .και μετα διαφορα που θα τον κανουν εναν χωρο για vintage παρεουλα και οχι μονο!! (παλαια ραδιοφωνα, αφισσες ,μεχρι και ηλεκτρονικο παιχνιδι arcade)
Η μια πορτα φσκ θα φυγει και θα μπει ηλεκτρικο ρολο για ευκολη προσβαση με τα μηχανακια(ισως να την παω πιο μεσα να υπαρχει και αυτη για περισσοτερη ασφαλεια ,αλλα και για οταν ειμαι μεσα για καλυτερη προσβαση για τους χωρις μηχανακια!!!!![]()