afrotwin
egkegramenos apo 9/12/2003
Για τι προβληματισμό, για το αν είναι ζώον ο κουτάκιας;
Για το ότι δεν πρέπει με μηχανάκια να προκαλούμε διότι αν είναι ζώον μπορεί να πεθάνουμε;
Για το αν τον σακατέψανε μετά και βρήκαν και το μπελά τους;
Μη σου τύχει η σκατοκατάσταση, μη σου τύχει...κρίμα το παιδί....
Έντιτ : το ξαναείδα, Χωρίς να ξέρουμε τι προηγήθηκε δεν βγάζω συμπέρασμα....
Τελευταία τροποποίηση από nikos_abel; 30/09/2013 στις 13:10.
Δε ξέρω ποιος είναι περισσότερο ηλίθιος σε αυτό το βίντεο. Υπάρχει κανείς που θα περικυκλονόταν από τόσα άτομα και δε θα ένιωθε απειλή ? Ο τύπος πρέπει να χέστηκε και αντέδρασε σαν μλκς, οι άλλοι τόσα άτομα ένας δεν είχε μυαλό να κόψει τη φάση ? και μετά ? έχουν δει έναν ηλίθιο να περνάει πάνω από 5 μηχανές και πάνε δίπλα του ... Να μη μιλήσω για τον ΗΛΙΘΙΟ που ενώ είναι μηχανή με αναβάτη μπροστά από τον μλκ με το 2,5 τόνων θηρίο και αφού έχει προηγηθεί ότι έχει προηγηθεί πάει να ανοίξει την πόρτα, θα μπορούσε πολύ εύκολα να γινόταν πιο χοντρή ζημιά ... Το ιδανικό στο δικό μου μυαλό αφού έγινε η μαλ@κια να τον ακολουθούσαν πέντε και να καλούσαν την αστυνομία ή αν μπορούσαν να του έλεγαν να τους ακολουθήσει στην αστυνομία. Έχω τη αίσθηση πως ο τύπος με το αυτοκίνητο δεν είχε σκοπό να ξεφύγει απλά να προστατευτεί και είχε πανικοβληθεί. To το τραγικό είναι πως πέθανε ένας άνθρωπος για ηλίθιο λόγο ...
Τελευταία τροποποίηση από skylaros; 30/09/2013 στις 13:33.
του παιρνεις το νουμερο και 10 κινητα απο τους υπολοιπους για μαρτυρες τηλεφωνεις στην αστυνομια και τον αφηνεις στην αμερικανικη δικαιοσυνη![]()
τι να λέμε τώρα...άντε βρες άκρη..
είναι φανερό οτι τρομοκρατήθηκε ο οδηγός του κουτιού αλλά σκότωσε άνθρωπο.
ανάμεικτα συναισθήματα και προσοχή πολύ. rip και δικαιοσύνη
bike away your everyday routine
Αν πανικοβληθηκε τοσο ο μλκς θα μπορουσε να κοψει και να κανει στην ακρη μεχρι να περασουν.
Οσο και να πανικοβληθεις δεν πατας ανθρωπους, μηχανες και οτιδηποτε βρεθει μπροστα σου και μετα πηγαινεις χαλαρος στην δεξια λοριδα.
Το λιγοτερο που μπορουσαν να του κανουν (οπως φανταζομαι πως εγινε μετα) ηταν να τον πριξουν στο ξυλο.
Δεν έχω κουράγιο ούτε να το δω , το έκλεισα .
Και μόνο που διαβάζω στο τίτλο 1 dead μου αρκεί .![]()
Τις χειρότερες αντιδράσεις στη ζωή τις προκαλεί ο φόβος. Δεν μπορεί να συμπεριφέρονται σαν αγέλη ζώων και να ζητούν απο τον άλλον λογική αντίδραση. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε και δεν με νοιάζει, όμως είδα έναν άνανδρο σκατόφλωρο με λευκό gixxer να κόβει επίτηδες μπροστά στο αυτοκίνητο για να του την πει και καλά (και ότι ήθελε προκύψει γιατί άμα λάχει είμαστε και 200 και σε γ@μ@με κιόλας...), χέστηκε πάνω του λοιπόν ο οδηγός του τουτού, ο οποίος δεν μπορούμε να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση ήταν ή αν είχε παιδιά στο τουτού, ή, ή, ή και μοιραία έκανε την μαλακί@. Δηλαδή τι άλλο να έκανε με τις ορδές απο ζώα που κυκλοφορούν γύρω μας; Να αντιδράσει κόσμια και να κάνει στην άκρη να το συζητήσουν για να τα βρουν πολιτισμένα; Περικυκλωμένος απο ολόκληρη αγέλη; Πλάκα κάνουμε;
Το μέγιστο μερίδιο της ευθύνης πάει στον μοτοσικλετιστή (ανάθεμά τον) που εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή ώστε να του τα ψάλει ένα χεράκι του αυτοκινητιστή.
Κάτι που βεβαίως ως τεράστιος άνΔρας θα έκανε και αν ήταν μόνος του χωρίς την αγέλη...άνανδρε δολοφόνε
![]()
it's all a matter of perception
ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing
Στη σελίδα με το βίντεο έχει σύνδεσμο με περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Σύμφωνα με τη (φανταστική...) εφημερίδα, δεν υπήρξε νεκρός και ο μόνος που τραυματίστηκε ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, από το ξύλο που έφαγε.
Η αντίδραση του οδηγού ήταν ανόητη αλλά όχι αψυχολόγητη και τον κατανοώ περισσότερο από τους μοτοσυκλετιστές οι οποίοι να πουλάνε νταηλίκι βασισμένοι στην αριθμητική υπεροχή τους.
Κρανιές στο κεφάλι του μέχρι να στρώσει, δήμευση περιουσίας και καταναγκαστική εργασία για 10 χρόνια
Κάθε τσόγλανος που οδηγεί τη μαούνα των 2 τόνων και νομίζει ότι είναι άτρωτος, να τρώει τόσα μπουνίδια όσα κυβικά εκατοστά είναι η μαούνα του όταν κάνει τέτοιες σκόπιμες μαλακίες.
Ο προβληματισμός μου αφορά τις απαντήσεις ορισμένων χρηστών που δυστυχώς κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Το ηθικο διδαγμα ειναι"Οποιος θελει τον κωλο του ακεραιο να κρατησει τους τσαμπουκαδες για το Mortal Combat"
Αυτο ισχυει ενθεν και ενθεν.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!