Και μιας και ασχολουμαστε με τη συντηρηση του ΧΤ....
τι λεει ο κατασκευαστης για τις κοπρογατες που κατουρανε την κουκουλα και με τρελαινουν??:a015:
![]()
Και μιας και ασχολουμαστε με τη συντηρηση του ΧΤ....
τι λεει ο κατασκευαστης για τις κοπρογατες που κατουρανε την κουκουλα και με τρελαινουν??:a015:
![]()
Εχω δοκιμασει σπρευ....δεν κανουν και πολυ δουλεια..
Καποια στιγμη θα γινει το κακο..
Θα ριξω λιγη χλωρινη μηπως τις απωθησει η μυρωδια...
ναφθαλινη. παρε ενα διχτακι απο μπομπονιερα βαλε μεσα μερικες μπαλες ναφθαλινη και πιαστο καπου στην κουκουλα με συρματακι.
Ξύδι περιμετρικά τις μηχανής.
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Εμενα παντως το sprey μου εσωσε το μπαλκονι. Εκει που ηταν τουαλετα για περιστερια τωρα καθαριζω μονο τις ξοφαλτσες....
Ίσως είναι καλύτερα να βγάλεις την κουκούλα. Τα βρωμόγατα στη γειτονιά μου την έκαναν καλοκαιρινή και τη μηχανή μου χάλια μέσα στις 3-4 μέρες που έκανα το λάθος να τη σκεπάσω. Πέραν αυτού, έχω φτιάξει μια λωρίδα από κομμένο συρματόπλεγμα με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί αγκάθια και το έχω βάλει στη σέλα (με μία πετσέτα από κάτω για να μη γδέρνει). Προϋπόθεση να παρκάρεις σε δικό σου χώρο όμως, ώστε να μην τραυματιστεί κανείς κατά λάθος.
οι γάτοι δεν είναι βρομόγατα...
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΒΡΟΜΟΜΗΧΑΝΑΚΙΔΕΣ !!!!
ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΓΑΤΟ ΦΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ
![]()
ανανήψαντας
Οριοθέτησε πρώτος την περιοχή σου (με τον γνωστό τρόπο που η φύση προβλέπει) και ο γατούλης θα καταλάβει ποιός έχει το πάνω χέρι...
Α!! Και πρέπει να το κάνεις συχνά...
Που παρκαρεις να περασω για ενα κατουρημα......