Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 197

Θέμα: Να ψωνίσω από τοπικό μαγαζί ή φθηνότερα από eshop του εξωτερικού;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS

Να ψωνίσω από τοπικό μαγαζί ή φθηνότερα από eshop του εξωτερικού;

Παιδιά τα πράματα είναι απλά
    ΚΑΙ τιμές ΚΑΙ εξυπηρέτηση έχει μόνο ο Θεός.
    Ή έχεις καλούς υπαλλήλους (άρα πληρώνεις) ή έχεις χαμηλά λειτουργικά
    (χαμηλές τιμές) κι όποιον πάρει η μπάλα.

Το πλεονέκτημα του καταστήματος είναι ακριβώς αυτό.
    Πας, βλέπεις, διαλέγεις, πληρώνεις και φεύγεις με το πράμα.
    Άμα κάτι δεν μπάει καλά γυρνάς και του τρίβεις στη μούρη.
    Εγώ πάντως έχω μια γενική αρχή. ισοπ ξε ισοπ ψωνίζω από ανθρώπους που γνωρίζω και έχω μια σχέση όχι μόνο πελατειακή μαζί τους.
    ανανήψαντας

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Παιδιά τα πράματα είναι απλά
    ΚΑΙ τιμές ΚΑΙ εξυπηρέτηση έχει μόνο ο Θεός.
    Ή έχεις καλούς υπαλλήλους (άρα πληρώνεις) ή έχεις χαμηλά λειτουργικά
    (χαμηλές τιμές) κι όποιον πάρει η μπάλα.

Το πλεονέκτημα του καταστήματος είναι ακριβώς αυτό.
    Πας, βλέπεις, διαλέγεις, πληρώνεις και φεύγεις με το πράμα.
    Άμα κάτι δεν μπάει καλά γυρνάς και του τρίβεις στη μούρη.
    Εγώ πάντως έχω μια γενική αρχή. ισοπ ξε ισοπ ψωνίζω από ανθρώπους που γνωρίζω και έχω μια σχέση όχι μόνο πελατειακή μαζί τους.
    Μαζι σου.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Μαζι σου.
    κι εγώ μαζί σας..(most of the times)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Μέλος Το avatar του/της bikgolf3
    Συμφωνώ μαζί σου και εις γνώση μου έκατσα να μου πιάσει τον γκολο ο γνωστός αρκετές φορές,αλλά ως ένα σημείο ρε παιδιά...
    Πήρα κράνος από το fc-moto 200€ με τα μεταφορικά,όταν εδώ σε γνωστούς άγνωστους,έκανε 330! Όταν ρώτησα και τον γνωστό δεν είχε καμία πρόθεση να κόψει ούτε ταληρο...
    Φυσικά και θα ξαναψωνησω από το fc-moto και από όπου με συμφέρει γενικώς...
    Όταν του το ξεκαθαρισα αυτο άρχισε το κλάμα γενικώς...
    Ορισμένοι προτιμούν να μη βγάλουν φράγκο από το να βγάλουν π.χ. τα μίσα...πρόβλημα τους.

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bikgolf3 Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ μαζί σου και εις γνώση μου έκατσα να μου πιάσει τον γκολο ο γνωστός αρκετές φορές,αλλά ως ένα σημείο ρε παιδιά...
    Πήρα κράνος από το fc-moto 200€ με τα μεταφορικά,όταν εδώ σε γνωστούς άγνωστους,έκανε 330! Όταν ρώτησα και τον γνωστό δεν είχε καμία πρόθεση να κόψει ούτε ταληρο...
    Φυσικά και θα ξαναψωνησω από το fc-moto και από όπου με συμφέρει γενικώς...
    Όταν του το ξεκαθαρισα αυτο άρχισε το κλάμα γενικώς...
    Ορισμένοι προτιμούν να μη βγάλουν φράγκο από το να βγάλουν π.χ. τα μίσα...πρόβλημα τους.
    Σωστος!
    Πηρα μποτες του 2014 μαζι με τα μεταφορικα με τα ιδια λεφτα που μου εδιναν εδω μοντελο 2012!
    Γιαυτο τους μενουν παντα stock!

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Και τι προσφέρει ο "γνωστός"; Σέρβις; Εξυπηρέτηση; Τεχνική υποστήριξη; Αν τα προσφέρει αυτά, αξίζει να δώσεις ένα premium στην τιμή...Αλλα δε νομίζω πως τα προσφέρουνε.

Λοιπόν πρόσφατα πήρα ένα κράνος απο louis.de, το στείλανε και ήρθε άμεσα.

Από FC πήρα επίσης ένα backpack Kriega, παρήγγειλα και ενα Kube (πρόσθετη εξωτερική τσέπη) το οποίο εν γνώσει μου δεν υπήρχε στο στόκ, έλεγε 4-5 μέρες διαθεσιμότητα, και ένα visor. Η παρραγγελία καθυστέρησε, αλλά με ένα απλό Mail, μου δώσανε και την έξτρα έκπτωση που δίνανε τα χριστούγεννα, ενώ δεν την είχανε οταν έκανα τη παραγγελία. Η απάντησή τους στο mail μου ήτανε άμεση. Μετά απο μερικές μέρες βέβαια, ακυρώσανε εντελώς μόνοι τους το Kube, λόγω "item no longer available" και στείλανε τα υπόλοιπα.
    Τώρα έχω παραγγείλει και ένα παντελόνι, που και αυτό είναι out of stock, για να δούμε πόσο θα κάνουνε να κάνουνε οτιδήποτε...
    Δε βιάζομαι, αν βιαζόμουνε θα έδινα 10 ευρώ παραπάνω να το πάρω απο το Louis.de που λένε πως το έχουνε διαθέσιμο...
    Τελευταία τροποποίηση από nathair; 06/01/2014 στις 20:55.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nathair Προβολή μηνύματος
    Και τι προσφέρει ο "γνωστός"; Σέρβις; Εξυπηρέτηση; Τεχνική υποστήριξη; Αν τα προσφέρει αυτά, αξίζει να δώσεις ένα premium στην τιμή...Αλλα δε νομίζω πως τα προσφέρουνε.
    Ούτε εγώ νομίζω, το ξέρω...
    Ψωνίζω από γνωστό πολλά χρόνια τώρα και είμαι μια χαρά.

Και ούτε αν υπάρχει στο στοκ με νοιάζει, ούτε ποια μεταφορική το παράτησε στον ήλιο ή στο κρύο, ούτε τίποτα.
    Πάρε λεφτά - δόσε πράμα .-
    και 2 στραβές που έγιναν ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ατάκα κι επί τόπου...
    Πιστός εγώ, πιστός κι αυτός.
    (+ μια που μου είπε ότι το μποφαν αυτό έχει πρόβλημα και ας το 3)

Οκ στο ιντερνετ τα βρήσκω σε πιο καλή τιμή.
    ΜΙΑ στραβή όμως να γίνει πατσίσατε.
    (και σε μένα έχει γίνει, άρα στα ίδια είμαστε)
    ανανήψαντας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δε γίνεται ποτέ στραβή, αν ξέρεις από που ψωνίζεις. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις μη-ονλάιν αγορές. Σε λογικές σαν την αποπάνω και την ιντερνετο-τρομοκρατία των ΜΜΕ και λοιπών επιτήδειων στηρίζονται οι ελληναράδες του 300% κέρδους. Μην τους κάνετε τη χάρη, αν έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε ηλεκτρονικά. Το ίντερνετ είναι τεράστιο εργαλείο. Αξιοποιήστε το.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Δε γίνεται ποτέ στραβή, αν ξέρεις από που ψωνίζεις. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις μη-ονλάιν αγορές. Σε λογικές σαν την αποπάνω και την ιντερνετο-τρομοκρατία των ΜΜΕ και λοιπών επιτήδειων στηρίζονται οι ελληναράδες του 300% κέρδους. Μην τους κάνετε τη χάρη, αν έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε ηλεκτρονικά. Το ίντερνετ είναι τεράστιο εργαλείο. Αξιοποιήστε το.
    Με το συμπαθειο αλλα νομιζω οτι λιγο υπερβολικος.

Δεν ειναι ολοι του 300%.Μπορει να ειναι αλλες οι δυνατοτητες που εχουνε λογω τζιρου οι μεγαλοι ,αλλα υπαρχουνε και εδω πολλοι και καλοι επαγγελματιες.Μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.Να εξαφανισουμε αυτους που δεν ειναι σωστοι ,αλλα να υποστηριξουμε αυτους που το αξιζουνε.

Σ εμένα έχει γίνει σόρι...

και δεν είναι ιντερνοτρομοκρατία ούτε οι Ελληναράδες δουλεύουν με 300%
    Αυτά νομίζω είναι οι πραγματικές μαλακίες.

και ναι επιμένω, το βλέπω, το πιάνω, το αγοράζω...
    Δεν βλέπω φωτογραφία, Δε Μπάω στο μαγαζί του άλλου να κάνω πρόβα κλπ κλπ

κι άμα γίνει στραβή πάω εκεί του ζητάω τα ρέστα, δε στέλνω μέιλ σα βλάκας
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 06/01/2014 στις 21:27.
    ανανήψαντας

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Αν το βρίσκεις στη μισή τιμή όμως...

Υπερβάλλω, προφανώς, για να κάνω πιο ξεκάθαρο το πόιντ μου.

κι άμα γίνει σταβή πάω εκεί του ζητάω τα ρέστα, δε στέλνω μέιλ σα βλάκας
    Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Εσύ γουστάρεις αυτό, δε σημαίνει ότι όλοι θέλουν να πετάνε τα λεφτά τους ή να ζουν στον Μεσαίωνα (όποιος στέλνει μέηλ είναι βλάκας? Αλήθεια?!). Επειδή σε σένα έγινε στραβή, δε σημαίνει ότι γίνεται σε όλους

Αγοράζω πράγματα ηλεκτρονικώς από το 2001, από κάλτσες, μέχρι ψυγεία. Δεν έχω χάσει ποτέ ούτε ένα σεντ. Οι ηλεκτρονικές αγορές ΕΙΝΑΙ το μέλλον, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Να εξαφανισουμε αυτους που δεν ειναι σωστοι ,αλλα να υποστηριξουμε αυτους που το αξιζουνε.
    Mαζί σου.
    Life begins at 45°.

Υπερβάλλω, προφανώς, για να κάνω πιο ξεκάθαρο το πόιντ μου.

Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Εσύ γουστάρεις αυτό, δε σημαίνει ότι όλοι θέλουν να πετάνε τα λεφτά τους ή να ζουν στον Μεσαίωνα (όποιος στέλνει μέηλ είναι βλάκας? Αλήθεια?!). Επειδή σε σένα έγινε στραβή, δε σημαίνει ότι γίνεται σε όλους

Αγοράζω πράγματα ηλεκτρονικώς από το 2001, από κάλτσες, μέχρι ψυγεία. Δεν έχω χάσει ποτέ ούτε ένα σεντ. Οι ηλεκτρονικές αγορές ΕΙΝΑΙ το μέλλον, είτε το θέλουν κάποιοι, είτε όχι.
    Το μέλλον είναι σκοτεινό φίλε μου,
    κατά τ άλλα εδώ μέσα βλέπεις ότι δεν έγινε μόνο σε μένα αλλά και σε μερικούς ακόμα.
    Εγώ λοιπόν προτιμώ να ζω στο Μεσαίωνα και το ψυγείο να το βλέπω, να το πιάνω, ν ανάβω το φως και να βλέπω μέσα αν φέγγει κλπ κλπ
    Το ίδιο και το κράνος και το μπουφάν...
    Θέλω να το βάλω πάνω μου να δω αν χωράει η γκλάβα μου μέσα.
    Προφανώς ο άνθρωπος που έχει ΕΚΘΕΣΗ και μου δίνει τη δυνατότητα αυτή
    έχει και πιο ακριβή τιμή, αφού έχει και λειτουργικά έξοδα και πρόσεξε...
    Αγοράζει το προϊόν για να το πουλήσει και δεν κάνει εμπόριο με τε λεφτά μου σαν να είμαι (άτοκη) τράπεζα.
    Δεν το έχουμε σε στοκ αλλά υπάρχει στη λίστα, πλήρωσε το και εγώ πάω και το αγοράζω και στο στέλνω ΑΝ και ΟΠΟΤΕ το βρω...
    Άσε μας ρε φίλε...
    Λαμόγιο είναι ο άνθρωπος !
    Έτσι το λένε αυτό που κάνει.
    ανανήψαντας

Έχεις μαγαζί, έτσι? Έλα, μεταξύ μας :P

ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν γίνει στραβές, αλλά 9 στις 10 οφείλονται στον αφελή/ανυποψίαστο αγοραστή. Όπως αυτό που αναφέρεις με το στοκ. Αυτό είναι ΚΑΚΟ κατάστημα και δεν αγοράζεις από εκεί. Σύντομα θα κυκλοφορήσει η φήμη και θα "πεθάνει". Με τον ΙΔΙΟ ακριβώς τρόπο γίνονται στραβές και σε πραγματικά μαγαζιά. ΔΕΝ αγοράζεις απ'όπου βρεις. Και σε μένα έχει τύχει 2-3 φορές να μην πάρω αυτό που ήθελα, αλλά αποζημιώθηκα ΚΑΘΕ φορά.

Τα θετικά της φυσικής αγοράς είναι αυτά που αναφέρεις. Βλέπεις, αγγίζεις, δοκιμάζεις. Κι εδώ ακριβώς τελειώνουν. Η ηλεκτρονική αγορά έχει κι αυτή τα αρνητικά της, δεν υπάρχει πανάκεια. Απλά τα θετικά της και ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλη διαφορά στην τιμή, είναι, συνήθως, πολύ πολύ σημαντικότερα.

Θα υποστηρίξω τον μαγαζάτορα όταν είναι αξιόπιστος και μένει εντός του ορίου της τιμής. Δε θα περιμένω 5-10 μέρες και θα τρέχω στα ταχυδρομεία για 5 ευρώ. Αλλά για 15%+ της τιμής, ναι, θα τρέχω.
    Life begins at 45°.

Τρέχα αλλά θα πω μια ιστορία, κάποτε αγώρασα ένα φακό πανάκριβο από μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας.
    (Χ Γιαννάτος)
    Τον βάζω στη φωτογραφική κλικ... και δε μπαίζει!
    Παθαίνω ταράκουλο.
    Λέω δε μπορεί, δε συμβαίνει σ έμενα αυτό!!!
    Τηλεφωνάω στο μαγαζί το και το.
    Έλα δω μου λέει επι τόπου να πάρεις άλλοΝ

Καβαλάω το γκούτσι, μπαίνει ο φακός στη δόνηση φτάνω εκεί και κλικ όλα καλά!!!!
    Ο φακός αλλάχτηκε το ίδιο όμως γιατί το είπα ΕΓΩ που με ήξερε και τον ήξερα χρόνια.
    Αυτό είναι προσωπική σχέση που δεν θα στη δόσει κανένα ισοπ ποτέ, κανένας Κοτσομπουλος
    που έχει μια τιμή στο μαγαζί και άλλη στο ισοπ κλπ κλπ
    Διαλέγεις και παίρνεις.

υγ
    Έχω και iσοπ :P
    αλλά πίστεψε με δεν είναι πάντα ρόδινα τα πράματα
    πίσω από ηλεκτρινκές βιτρίνες ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ
    Τελευταία τροποποίηση από MG-KTiNoS; 06/01/2014 στις 22:12.
    ανανήψαντας

Σελίδα 1 από 14 12345611 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 14:32
  2. Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2006, 11:11
  3. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2006, 23:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε