Γεια σου και εσενα και καλωσηρθες.
Η γνωμη μας σχετικα με τι;
TO AVOID HELL-MET ALWAYS WEAR HELMET
GO AT LEAST ONCE A YEAR TO A PLACE YOU HAVE NEVER BEEN BEFORE!
Αναστροφή πώλησης λέγεται, δεν το έχεις ακούσει???
"H δήλωση του αγοραστή για αναστροφή της πώλησης (λόγω πραγματικού ελαττώματος ή έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας του πράγματος) δεν υποβάλλεται σε τύπο και από την περιέλευσή της στον πωλητή, επιφέρει την υποχρέωση του αγοραστή για απόδοση του πράγματος και του πωλητή για επιστροφή του τιμήματος με τόκο (AK 547). Aν ο πωλητής αποδεχθεί τη δήλωση, υπάρχει συμβατική αναστροφή της πώλησης, ενώ αν δεν την αποδεχθεί, ο αγοραστής μπορεί να εγείρει αγωγή για να αναγνωριστεί ότι συνέτρεχε νόμιμος λόγος για την άσκηση δήλωσης αναστροφής και να υποχρεωθεί ο πωλητής να αποδώσει το τίμημα (A 733/01)."
Ο λόγος: δεν πήρε καλές κριτικές στο moto.gr, τ' αδέρφια μου οι μηχανόβιοι εκεί, μου είπαν είναι μάπα το καρπούζι.
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
με γεια καλοριζικο και καλοταξιδο
εσυ το εχεις......... ρωτας εμας που δεν το εχουμε;
χρησιμοποιησε το και σε κανα εξαμηνο που θα εχεις αποψη πες τη και σε μας
Καλορίζικο και καλοτάξιδο!!!!
Τώρα, ένα απλό παπί είναι, μια χαρά κάνει την δουλειά του. Αν το πήρες για κοντριλίκια και κανιβαλισμούς δεν σου κάνει!
Γνώμες ζητάμε πρίν αγοράσουμε βέβαια....![]()
Με γεια σου...
δες εδω μια παρουσιαση.
http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/67803.asp
Χαχα μη καυλαντίζεται το θέμα ρε,
δεν είπα ότι θα το επιστρέψω, έτσι θέμα να γίνεται..
Το παπί εμένα προσωπικά και από το στρώσιμο που γίνεται εδώ και μια εβδομάδα βλέπω πολύ καλή συμπεριφορά
~Dbnn όσο για κοντριλίκια και κανιβαλισμούς που ανάφερες ,
αυτά έχω στο μυαλό μου αλλά με μεγαλήτερο κυβισμό , δεν περίμενα ένα παπί να του βγάλω τη ψυχη![]()
Το πηρα το 2006 και το κρατησα μεχρι το 2012.
Στις 14900 χλμ κουρεψε 2α χωρις να κανω καγκουριλικια.ισως να φταιγε κατι ταρζανιες με τα λαδια που εκανα(δε το αφησα ποτε χωρις λαδια,απλα εβαζα ολο το λιτρο μεσα ενω ηθελε 800μμλ κτλ)
εβαλα το 125αρι μοτερ της daytona καινουργιο και το κρατησα μεχρι τις 35000 χλμ αν θυμαμαι καλα.
Αυτο που ξερω να πω ειναι οτι το μαμα 97αρι μοτερ ηταν καλυτερο απο το 120αρι που εβαλα μετα.
καλυτερες επιδοσεις και πιο οικονομικο.
τωρα οσο αφορα το παπι ε τα κλασσικα,τριζουν τα πλαστικα κτλ κτλ.θεματα με το μοτερ δεν ειχα.φθηνα ανταλλακτικα ο γκοργκολης και καλος αντιπροσωπος.
τιμιο παπι για τα λεφτα του.
Α να συμπληρωσω οτι τα φρενα του ειχαν καποια θεματακια,ειδικα το πισω σε μενα.