Καλησπέρα,
Έχω ένα ερώτημα. Έχει πάει κανείς Φολέγανδρο? Ποιά η κατάσταση των δρόμων? Μπορεί να ανταπεξέλθει ένα Z750?
ευχαριστώ
![]()
Καλησπέρα,
Έχω ένα ερώτημα. Έχει πάει κανείς Φολέγανδρο? Ποιά η κατάσταση των δρόμων? Μπορεί να ανταπεξέλθει ένα Z750?
ευχαριστώ
![]()
Έχω πάει. Για την Χώρα δε χρείαζεσαι όχημα. Πας παντού με τα πόδια. Το Ζ θα το χρησιμοποιήσεις για να πηγαινοέρχεσαι από εκεί που θα μένεις στη Χώρα. Κάποιες παραλίες είναι προσβάσιμες με το Ζ, κάποιες έχουν χώμα για να φτάσεις. Έχει και καίκια που σε πάνε σε απόμακρες και μη εύκολα προσβάσιμες παραλίες, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα..
Εγώ είχα πάει με φαστ φερρυ από Πειραιά και νοίκιασα εκεί. Αν θυμαμαι τα οχηματαγωγά είναι μία φορά την εβδομάδα και δεν με βόλευε.
Πάντως είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ νησί!! Θα ξαναπάω!
η μεγαλυτερη/μακρυτερη διαδρομη στο νησι ειναι αυτη
παω συχνα,οι δρομοι ειναι οκ αλλα μονο 2-3 παραλιες ειναι προσβασιμες με το Ζ οπως σωστα ειπαν.
καλυτερα νοικιασε εκει κατι ωστε να πας οπου θες...
Ιουλιο-Αυγουστο θα εχει κοσμο αβερτα
τέλη Αυγούστου σκεφτόμαστε, οπότε θα έχουμε ησυχία
δεν μας πειράζει αν δεν την έχουμε τη μηχανή δίπλα ακριβώς στην ομπρέλα, αλλά όσο πιο κοντά μας τόσο πιο καλά. Απ'ότι μου λέτε μάλλον οκ θα είμαστε. Ευχαριστώ πολύ![]()
ωραια εποχη,θα εχει λασκαρει ο κοσμος αρκετα.
αρχες Σεπτεμβριου θα παμε κ μεις για 4-5 μερες οικογενειακως χωρις τουτου,εχουν τα κουμπαρια μας εκει.
παντως δωσε λιγο βαση στα δρομολογια διοτι απο 25 περιπου Αυγουστου οι εταιρειες κανουν περικοπες καθως θεωρουν οτι εληξε η σεζον.
οντως ο Μικε εχει δικιο,ειναι υπεροχο νησι αρκει να πας σωστη εποχη...
ειχα παει με το 690 enduro και γυρισα σχεδον ολες τις παραλιες(δεν εχει και πολλες) σχεδον ολες χωματοδρομο δυο τρεις θυμαμαι μονο ασφαλτο.εχει και καραβακι που σε παει σε παραλιες οπου πας μονο με ποδια
Έχουμε ήδη κλείσει εισητήρια μετ'επιστροφήςκαι ανυπομονούμε πολύ καθώς ο χειμώνας ήταν πολύ γεμάτος και δεν είχαμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα
τέλη αυγούστου - αρχές σεπτέμβρη νομίζω κι εγώ ότι είναι η καλύτερη εποχή αν δεν θες βαβούρα, οπότε κομπλέ
η φωτό δεν παίζεται![]()
Στον Α. Γεώργιο που ήταν άγρια παραλία, κατάπια τη ψυχή μου όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχα μπροστινό φρένο στη χωμάτινη κατάβαση![]()
Όλες οι παραλίες έχουν τη χάρη τους και αξίζει μια επίσκεψη σε όλες!
Φαγητό στη Μέλισσα, στον Κρητικό και στην Κα Μαρία - Άνω μεριά - έχουν δικά τους κοκόρια και ζυμαρικά.
Να φάτε Ματσατα, φιαχτο ζυμαρικο με κόκκορα, είναι ποίημα...
Έτσι!και καρπουζόπιτα στη χώρα. Επίσης, στη φωτογραφία που έβαλε ο Mike, παρα δίπλα υπάρχει φοβερό μπαράκι-καφέ με θέα, βράχο κ απέραντο μπλε, να χάνεσαι.
οταν ειχα παει πριν 5 χρονια,πανω στη χωρα ειχα μεινει,ειχε 3 ταβερνες 1 καφενειο και 2 μπαρακια.πολυ ωραιο νησακι για ησυχες διακοπες και για λιωσιμο στη παραλια.ξαναπηγαινα ανετα(με το 690 οχι με το superduke που εχω τωρα)
αν θες νοικιαζεις εκει μπαγκυ(χωματινα αμαξακια) και δεν θα κλαις το Ζ στους πολλους χωματοδρομους του νησιου
Ένα δρόμο έχει μόνο γύρω στα 5 χιλιόμετρα !!!
Και πολλά μπορεί να είπα.