Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 31

Θέμα: Αγορά παπιού φθηνου και καλου!

Νέο μέλος

Αγορά παπιού φθηνου και καλου!

Καλησπέρα παιδιά! Έχω ξαναστείλει και παλιότερα και ρωτούσα για αγορά ενός Sym citycom 300i S.Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως, οι μέρες είναι δύσκολες και τα οικονομικά μας χάλια! Οπότε μιας και θέλω και μεταφορικό να κυκλοφορώ και το αυτοκίνητο είναι πολύ ακριβό μεταφορικό πλέον κατέληξα στην ιδέα του παπιού! Έχω ένα θεματάκι όμως με τις διαστάσεις μου! Είμαι 1,96 και 80κατι κιλάκια! Απο λεφτά επίσης μπορώ να διαθέσω κάπου στα 500 το πολύ 600 ευρω! Σκεφτόμουν για κανένα honda glx τπτ στρογγυλοφαναρο η yamaha townmate κτλ κτλ.Δεν με νοιάζει αν θα ναι καγκούρικο η όχι , το θέλω για να μετακινουμε στην πόλη (Βόλος) σχολή δουλειά κολυμβητήριο κτλ κτλ! Κοιτώ και στο car.gr αλλα δεν μπορώ να ξέρω κατα πόσο είναι κάποιο καλό ή όχι! Καμιά ιδέα κανείς? Τι έχετε να πείτε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Πάρε modenas.......μεγάλο και αξιόπιστο παπί.....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Παλαιό μέλος Το avatar του/της strokt up
    Πάρε daytona...Τζαμπέ ανταλλακτικά και τέλεια τιμή αγοράς...

Κανένας σωστός;;
    Oι προτάσεις των παιδιών αν κι απλά αναφέρουν μία μάρκα είναι καλές.Καλά παπιά,καλή αντιπροσωπεία για ότι χρειαστείς.

Αντιλαμβάνεσαι φαντάζομαι ότι το παπί έχει υπερτιμηθεί λόγω κρίσης κι ανάγκης φτηνής μετακίνησης.Για ότι χρέπι υπήρχε ζητάει ο καθένας ότι θέλει.Φοβάμαι το 600 μη γίνει πολύ περισσότερο με τα μαζέματα της φτηνής επιλογής.

Η πρότασή μου είναι δύσκολη αλλά αν το πάρεις απόφαση και ζοριστείς λιγάκι θα σου αποδώσει.
    Τα 600 έχε τα σαν προκαταβολή.Βρες μια αντιπροσωπεία Daytona και μπες μέσα.Κοίτα τα τρία 125άρια που έχει DY125RS,Sprinter 125 και Sprinter 125i
    http://www.gorgolis.gr/daytona.htm Για να δεις χαρακτηριστικά και τιμές.Έχει κάτι επιδοτούμενα.Ρώτα μήπως και φτιαχτείς γιατί έχεις "προζύμι" στα χέρια..

Φτηνά,αξιόπιστα παπιά με φτηνά ανταλλακτικά.Πολλά τα παραδείγματα ευχαριστημένων φίλων(και γίγαντα στο μπόϊ με παραπάνω κιλά) που γράφουν χιλιόμετρα,όχι αστεία.Δεν θα το μετανιώσεις.Αυτή η άποψή μου και συγνώμη αν σε ζάλισα..

Νέο μέλος
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Πέρασα σήμερα απο ένα συνεργείο και ρώτησα κι εκεί και μου είπε ο άνθρωπος πως έχει ένα Honda Astrea και θα του κάνει ανακατασκευή.Έχει παραγγείλει καινούρια πλαστικά ζαντες κτλ και θα λύσει και το παλιό μοτέρ και θα το ξαναφτιάξει απο την αρχή με καινούρια ανταλακτικά και όλα.Μαζί και με κτεο τέλη πινακίδες κτλ μου είπε θα μου κοστίσει ένα χιλιάρικο! Τι λέτε? Να το προχωρήσω?

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    πολλα τα 1000 για astrea. θα το κανει ανακατασκευη κατα τα λεγομενα του αλλα εισαι σιγουρος πως θα το κανει σωστα και με καλα ανταλλακτικα? γυρω στα 1100 υπαρχει το daytona 110 καινουριο. το εχει φιλος μου και δεν εχει βγαλει τιποτα εδω και 15.000χλμ. διαφορετικα μπορεις να παρεις sprinter και αλλα τετοια 125αρια τα οποια ξεφευγουν λιγακι σε τιμη απο το budget σου.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    αυτο το πράγμα που για χρέπια εικοσαετίας ζητάνε τα μαλλιά της κεφαλής τους πραγματικά με ξεπερνάει.

1000 το άστρεα. Χριστέ μου.

Το ίδιο αλλά σε χρέπι το έδινε παλιός συναδελφός μου 750ε.

c50 πελάτη, άμα το έδινε, θα το έδινε 800ε μόνο κ μόνο γτ έχει ζήτηση.

Μλκ δεν γίνεται, δεν γίνεται

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από vaggelis23 Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα παιδιά! Έχω ξαναστείλει και παλιότερα και ρωτούσα για αγορά ενός Sym citycom 300i S.Τα πράγματα έχουν αλλάξει όμως, οι μέρες είναι δύσκολες και τα οικονομικά μας χάλια! Οπότε μιας και θέλω και μεταφορικό να κυκλοφορώ και το αυτοκίνητο είναι πολύ ακριβό μεταφορικό πλέον κατέληξα στην ιδέα του παπιού! Έχω ένα θεματάκι όμως με τις διαστάσεις μου! Είμαι 1,96 και 80κατι κιλάκια! Απο λεφτά επίσης μπορώ να διαθέσω κάπου στα 500 το πολύ 600 ευρω! Σκεφτόμουν για κανένα honda glx τπτ στρογγυλοφαναρο η yamaha townmate κτλ κτλ.Δεν με νοιάζει αν θα ναι καγκούρικο η όχι , το θέλω για να μετακινουμε στην πόλη (Βόλος) σχολή δουλειά κολυμβητήριο κτλ κτλ! Κοιτώ και στο car.gr αλλα δεν μπορώ να ξέρω κατα πόσο είναι κάποιο καλό ή όχι! Καμιά ιδέα κανείς? Τι έχετε να πείτε?
    Ρε φίλε μας δουλεύεις ,εσύ είσαι μιλάμε υπέρβαρος...
    ΥΓ παίζει λέμε να είσαι "χειρότερος" κι από τον Σαπίλα !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    άμα είναι να δώσεις το χιλιάρικο γιατί δεν κοιτάς κάνα XTάκι η XRάκι;
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lmb990
    Παρε καλυτερα ενα παπι που να εχει πιρουνι μπροστα και δισκοφρενο... και μια ανετη σελα καλο ειναι να εχει... (δλδ οχι c59 glx townmate) χαχαχα...
    ΛΑΜΠΡΟΣ - lmb990 990ADV!!!!!!!!!!!

Κανένας σωστός;;
    Υπέρ και για το Daytona 110.To δουλεύουν και πολλά delivery χωρίς πρόβλημα.

1)Αν σκέφτεσαι να το πας 1000ρικο για παπί το καινούργιο είναι μονόδρομος για εμένα.Φτιάξε τον εαυτό σου σωστά και με την εγγύηση του καινούργιου και μην φτιάχνεις άλλους που πουλάνε ότι νά'ναι,όσο νά'ναι.

2)Τίμια αγορά,αξιόπιστη,με μηδαμινή συντήρηση,κατανάλωση(ανάλογη παπιού) αποτελούν τα μεταχειρισμένα YBR 125 της Yamaha καθώς και το CBF125 της Honda.Αν είσαι πρόθυμος να συμπλεκτάρεις είναι πολύ καλά μοτοσυκλετάκια και θα τα έχεις για χρόόόόνια..

Καλές τιμούλες που μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα των 1000-1100 ευρώ..

Σκέψου το.

Νέο μέλος
    καλημερα

δες κανα Yamaha crypton R' 115

Παλαιό μέλος Το avatar του/της leftos
    suzuki shogun ειναι φτηνα βρισκεις με 500 εως 800 ευρω. το ειχα για 55000 χλμ. Δεν ζητησε τιποτα. Το εδωσα 550 με κρυα καρδια γιατι δεν το χρειαζομουν πια.
    Το μονο που θα κοιταξεις ειναι να μην πατιναρει γιατι κανουν ενα 50 αρικο οι δισκοι οποτε το κοβεις απο την τιμη.
    Αν επαιρνα παπι παλι αυτο θα επαιρνα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6719719/ Αυτο φαινεται οκ. Η μπαταρια χρειαζεται μονο για την κορνα με την μανιβελα παιρνει μπροστα ανετα.

Γενικα εχει στο car αρκετα στις τιμες που θελεις.
    LIVE FREEEEE!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Όλα τα παπιά πάνω κάτω τις ίδιες διαστάσεις έχουν, οπότε κοιτάζουμε παπί αξιόπιστο και οικονομικό.

Προσωπικά θα πήγαινα για wave ή crypton, τίποτε άλλο.

πχ:
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6669252/

Σίγουρα στο car θα υπάρχουν μηχανάκια κοντά στην περιοχή σου. Βρες μερικά και τσέκαρε τα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Dant3
    Wave καλυτερα οχι...
    Φιλος το ειχε,ανοιξε μοτερ λογω προβληματων,ο μαστορας του ειπε οτι εχει ποιοτητα κινεζου μεσα.

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά Kawasaki ER6n και απορίες.
    από looperx στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 03/12/2014, 16:42
  2. αγορα παπιου 125
    από ΙΠΟΚΡΑΤΗΣ στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2007, 16:51
  3. Αγορά Παπιού
    από duffy duck στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 25/09/2006, 17:20
  4. Αγορά παπιού
    από pontiki στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2006, 21:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ