Μετα απο αρκετη μελετη, σημερα αποφασισα να ασχοληθω με τη ρυθμιση των αναρτησεων μου. Ξεκινησα με το sag. Καθως ο προηγουμενος ιδιοκτητης ηταν πολυ μικροσωμος, οπως ηταν φυσιολογικο οπως ηταν ρυθμισμενες οι αναρτησεις καθοντουσαν παραπανω απο το κανονικο με εμενα επανω στη μηχανη. Ειδικα στην πισω αναρτηση η διαφορα αναμεσα στην μετρηση της σηκωμενης μηχανη με τη μετρηση με εμενα επανω ηταν πολυ μεγαλη(50mm). Αρχισα να σφιγγω το ελατηριο και ενω εφτασα στο τελος(δεν εσφιγγε αλλο), ημουν παλι 12mm μακρια απο το επιθυμητο(42mm με στοχο τα 30).
Μιλησα με τον παιδι που ειχε τη μηχανη και μου ειπε πως τα ελατηρια ειχαν αλλαχτει προσφατα (μου ειπε μαλιστα πως λογικα θα χαλαρωσουν και λιγο ακομα με τη χρηση) πραγμα το οποιο συμβαδιζει και με το βιβλιο σερβις. Οποτε αυτο που συμπεραινω ειναι πως λογικα τα ελατηρια που ειχε βαλει επανω ηταν για το βαρος του και μαλλον δεν κανουν για μενα. Η μονη λυση ειναι να προχωρησω σε αλλαγη; Αυτη τη στιγμη η πισω μετρηση ειναι στα 42mm(τερματισμενη) και η μπροστα στα 35mm(οι μπροστα πανε κι αλλο αλλα σκεφτηκα πως δεν ειναι καλο να υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στο μπρος και το πισω συστημα).
Με τις αποσβεσεις τα πηγαμε πολυ καλυτερα, ειμαι πολυ ευχριστημενος με την αλλαγη που ειδα στη συμπεριφορα.