Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 89

Θέμα: AΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ VSTROM -1000 2015!ΓΝΩΜΕΣ!!!

Μέλος

AΓΟΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ VSTROM -1000 2015!ΓΝΩΜΕΣ!!!

Καλησπερα σε ολους.Με ενδιαφερει να αγορασω κουτα το vstrom 1000,και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για το εν λογω μηχανακι.Οποιος επισης το εχει κανει test ride η γενικοτερα εχει διαβασει κριτικες ξενων μεσων θα ηθελα να με διαφωτισει αν η επιλογη μου ειναι καλη.Ευχαριστω εκ των προτερων

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Δεν το εχω οδηγησει, αλλα εχω διαβασει αρκετα για δαυτο.

Η εντυπωση λοιπον που σχηματισα ειναι:
    1. Πολυ καλη συμπεριφορα μοτερ. Δεν εχει τα αλογα του ανταγωνισμου ουτε τα κυβικα, αλλα αυτα που εχει τα δινει ομορφα, αβιαστα, ροπατα, ομαλα και οικονομικα.
    2. Καλες αναρτησεις, φρενα και ελαφρια αισθηση. Ειναι το ελαφρυτερο απο τα μεγκα ονοφ.
    3. Ανετο, πολυ ανετο, ετσι λενε
    4. Μετριο στο χωμα, αλλα σο γουατ.
    5. Αρκετα ικανο στο στροφιλικι.
    6. Γενικα δεν του λειπει κατι, ειναι ολοκληρωμενο μηχανακι

Προφανως, ολα τα παραπανω εχουν και την αλλη οψη. Καποιοι θα μπορουσαν να το θεωρησουν βαρετο σε σχεση με πχ,τα κτμ. Οποτε εξαρταται απο σενα τι ψαχνεις. Αν σου αρεσει εμφανισιακα και σε καλυπτουν τα 100 του αλογα, τοτε βουρ, μαλλον δε θα σε προδωσει. Εννοειται οτι θα πρεπει να το βολταρεις πρωτα.
    Επισης, σου χρειαζεται ο 19ρης μπροστινος τροχος;

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Επισης με τα παραπανω, εχει μικρότερο όγκο απο το 650 και ειναι αρκετα ευέλικτο για καθημερινό στην πόλη(συγκριτικά με τα 1000-1200) που ειναι μεγαλο αβαντάζ ενω αναδεικνύει ολα αύτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά γιατο ποσο φιλικό μπορει να ειναι

Συνταξιούχος Το avatar του/της theofilos888
    Το σκ που μας περασε το ξαναοδηγησα. Φετος ειχε και μια yoshimura εξατμιση φορεμενη. Αν εψαχνα κατι στην κατηγορια, θα ηταν μεσα στις υποψηφιες. Πολυ ωραια φρενα και μεστο τραβηγμα χωρις κομπιασματα απο το v2 μοτερ του. Ελαφρια αισθηση και με βαση το οικονομομετρο γυρω στα 6 λτ ανα 100χμ. Καλη καταναλωση για 1000αρι τεσταδικο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Το οδήγησα πριν από μια βδομάδα στα Μέγαρα και ήταν η ευχάριστη έκπληξη,όπως είχα γράψει και στο αντίστοιχο thread.
    Ενδιαφέρουσα μοτοσυκλέτα με ζωντανό κινητήρα και 100 αλογάκια που τα βγάζει όμορφα και χωρίς να τρομάζουν.Μπορεί να κάνει τα πάντα(εξαιρείται,φαντάζομαι,η βαριά off χρήση και οι 200άρες+ στα ταξίδια)απροβλημάτιστα και απολαυστικά...άνετα θα ήταν επιλογή μου την περίοδο αυτή που ψάχνω για μηχανή αν δεν κόστιζε 13+ χιλιάρικα...όχι ότι είναι πολλά συγκριτικά με τον ανταγωνισμό,απλά εγώ δεν τα διαθέτω.Δε θυμάμαι τι εντύπωση μου άφησαν τα φρένα και η ανεμοκάλυψη...κατά τ'άλλα ωραίος ήχος, συμπεριφορά στις στροφές,''παπί'' αν το θελήσεις,αρκετά καλή θέση οδήγησης και πολύ φιλικό από την πρώτη στιγμή που το καβάλησα...ένα ιδανικό 1000άρι commuter!

ΑΝ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ

Γιατί το θέλεις δηλαδή το μηχανάκι και τα χρήματα που μπορείς ή θέλεις να διαθέσεις
    για την αγορά αλλά και και για το μετά,συντήρηση κ.λ.π.,τότε μια και το έψαξα ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ θα σου
    γράψω τη γνώμη μου για αυτό που ζητάς.
    Το μηχανάκι το πήρα αρκετές βόλτες ώστε να έχω άποψη,όμως γράψε πρώτα τι ψάχνεις
    για να σου προτείνω και εγώ ανάλογα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Το μηχανακι δεν εχει φρενα ανταξια της κατηγοριας του κοινως δεν εχει αβς...το εθαψε η μαμα εταιρια για να προμοταρει τα 650αρια. ..παντως αθραυστος κινητηρας και ενα πολυ καλο γενικο συνολο..

Πωλησεις βεβαια δεν πετυχε και για αυτο θα το βρεις σε προνομιακη τιμη ..γιατι ομως δεν το παιρνεις μεταχειρισμενο;

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Το μηχανακι δεν εχει φρενα ανταξια της κατηγοριας του κοινως δεν εχει αβς...το εθαψε η μαμα εταιρια για να προμοταρει τα 650αρια. ..παντως αθραυστος κινητηρας και ενα πολυ καλο γενικο συνολο..

Πωλησεις βεβαια δεν πετυχε και για αυτο θα το βρεις σε προνομιακη τιμη ..γιατι ομως δεν το παιρνεις μεταχειρισμενο;
    Εισαι εντος τοπου αλλα εκτος χρονου
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    αν ειχα τα χρηματα θα το επαιρνα (μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις για αυτα που μπορει να κανει) και θα αρχιζα να ταξιδευω μετα μανιας.αυτο που εχω να πω παντως ειναι η ευκολια χρησης μεσα στην πολη τοσο καλη κατανομη βαρων εχουν κανει οι Ιαπωνες.α και 5 χρονια δωρο τα παντα ολα στο σερβις ειναι προκληση.

Μέλος
    Την μηχανη την θελω κυριως για να κανω ταξιδια και σχετικα λιγες μετακινησεις μεσα στην πολη ειδικα στην αρχη μεχρι να την συνηθισω.Βασικα εχω ενα κολλημα με τα μεταχειρισμενα και θελω να ειναι κουτα δυστυχως η ευτυχως.Η αληθεια ειναι οτι δεν την εχω κανει ακομα test ride,το οποιο βεβαια θα το κανω αμεσα, αλλα εχω ακουσει σχετικα καλα λογια για το εν λογω μηχανακι ,ειδικα για τα φρενα του και την ανετη σελα του σε μεγαλα ταξιδια.Ειναι σχετικα ελαφρυ σε σχεση με τον ανταγωνισμο και απο οτι εχω δει σε καποια μαγαζια πωλειται μεχρι και 1500 χιλιαρικο κατω.Οποτε ειναι δελεαρ για εμενα που με 11500ευρω μπορω να το παρω κουτα, οταν αλλα στην ιδια κατηγορια κοστιζουν απο 13500 μεχρι 17000 χιλιαρικα.Α ενα ακομα συν για εμενα ειναι τα 5χρονια εγγυησης και σερβις που δινει η suzuki, τα οποια βεβαια αν δειτε τα εχει υπερκοστολογημενα!!!Οσον αφορα την συντηρηση ξερω περιπου τι θα μου κοστιζει τον χρονο αλλα θα ηθελα να μου πειτε εσεις πιο εμπεριστατωμενα το κοστος.

Το καβαλησα στατικα προσφατα,και μου εκανε εντυπωση η σωστη και ανετη θεση οδηγησης και το σχετικα μικρο βαρος.
    Παντως αν εφθανα οικονομικα εκει θα κοιτουσα και το 1050adv που πραγματικα μου αρεσε παρα πολυ οδηγωντας το στο προσφατο test ride.
    Ενα μηχανακι που τα κανει ολα και συμφερει κατα τη γνωμη μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    To 1050 adv όμως κοστίζει 13 οπότε αν ισχύουν τα 11.500€ + 5 χρόνια δωρεάν service για το vstrom1000, η διαφορά δεν είναι αμελητέα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lleonidas Προβολή μηνύματος
    To 1050 adv όμως κοστίζει 13 οπότε αν ισχύουν τα 11.500€ + 5 χρόνια δωρεάν service για το vstrom1000, η διαφορά δεν είναι αμελητέα!
    Ισχυει...αν και νομιζω πως και το KTM μπορει να το κατεβασει λιγο τιμη η να ζητησει καποια καλα δωρα κ.τ.λ. αν εχει το σχετικο μετρητο.

Το αγορασε κουτα φιλος εδω και το ειχα παρει βολτα.
    Ελαφρια αισθηση ναι μεν αλλα αδιαφορο γενικα.
    Παρε το 1050 adv,much much better

Μέλος
    Nα πω την αληθεια μου αρεσει και το 1050 ktm και ειχα παει να το δω απο κοντα, χωρις βεβαια να κανω test ride, αλλα του '16 εχει 13700 και stock του '14 τα δινουν 12900 που ειναι αρκετα ακριβοτερα απο το vstrom 1000.Να μην ξεχασω να σας πω χρειαζομαι και τον εξοπλισμο ετσι?Α επισης θελω και κανενα 1000 ακi σιγουρα για περιφερικα που θελω να βαλω.Οποτε με 11500+1000=12500 euro ειμαι με το κλειδι στο χερι με καποια εξτρα για την μηχανη και τον εξοπλισμο μου.Θεωρω οτι ειναι πολυ καλη τιμη σε συγκριση με τον ανταγωνισμο!

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. varadero 1000 ή vstrom 1000???
    από g.papalexis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 13:52
  2. λαστιχα για vstrom 1000
    από x-rider στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2005, 07:51
  3. Vstrom 1000
    από maverick26 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 18:10
  4. vstrom 1000 h 650
    από arhagellos στο forum Suzuki V-Strom series