Πριν 2-3 βδομάδες πήραν και το δικό μου δίπλωμα ακριβώς μετά τον Σταυρό προς Ραφήνα, στην κατηφόρα που και σβηστός να πηγαίνεις θα είσαι στα 80-90 χλμ/ώρα. Το όριο είναι 60. Τυπική ελληνική εισπρακτορία.
Επίσης ξέρω ότι 2-3 κάμερες είναι σε πλήρη λειτουργία στην ευρύτερη περιοχή. Νου σας.
Life begins at 45°.
Παραθέτω και την αντίθετη σκοπιά. Σε κάποια τμήματα της Λεωφόρου Μαραθώνος, υπάρχουν διαφοροποιημένα όρια ταχύτητας. 70 km/h στην αριστερή λωρίδα και 50 km στη δεξιά. Υπάρχει νόημα σε αυτό, διότι στη δεξιά λωρίδα εισέρχονται συχνά οχήματα από κάθετους δρόμους.
Έχω λοιπόν ένα φίλο που θέλει να τηρήσει τον νόμο (παράξενο πράγμα, πρέπει να το διευκρινίζουμε ) και κινείται με 70km/h στην αριστερή λωρίδα. Απ' ό,τι μου έχει πει κοινός γνωστός, του παίζουν συνέχεια φώτα για να περάσουν με 100 km/h.
Και μία ιστορία από τα παλιά. Κινούμαι στο τέρμα της Μαραθώνος και μετά τη διασταύρωση που πηγαίνει στον Σχινιά υπάρχουν αστυνομικοί που με σημαδεύουν με πιστόλι ταχύτητας. Με σταματάνε και ακούω το εξής με δηκτικό ύφος: "Γιατί δεν έτρεχες; Ήξερες ότι υπάρχει μπλόκο;" Τι να απαντήσεις σε αυτό; (Σημείωση: Το μπλόκο καλώς υπήρχε. Αν υπήρχε και λίγα χρόνια πριν, μπορεί να ζούσε ένας φίλος μου.)
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 21/02/2024 στις 11:40.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ειναι αυτο που λεμε δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι...
Παντως και εγω εκει την ειχα φαει τοτε...σε σημειο που εχει πλεον διαφορετικα ορια ανα λωριδα.
Τοτε ηταν ενα κουφο του στυλ 30 ή 40. Μεχρι και στην τροχαια ο αστυνομικος μου ειπε, οντως μ@λακια αυτο το οριο.
Να πας ''χαλαρα'' για ενα μπανακι με την γυναικα και να μετα απο 8 μηνες μπουργιουρντι 350ε και 2 μηνες το διπλωμα...
Αλλα να στην πουνε που δεν ετρεχες...εκλαψα!!!
Ride(s) the wind of change...
Φτου γμτ ,δε το ειδα. Στην επομενη μεσα και εγω (αλλα μονο αν βρεχει ειπαμε).