παιδιά θα οδηγάω ένα 50αρι του πατέρα μου καμιά φορα.ειμαι 17.ξέρω πολύ καλή οδήγηση και δν έχω χρόνο να βγάλω δίπλωμα αν μας πιάσουν οι αγαπημένοι μας τροχονόμοι διατρέχω σοβαρώ κινδυνο?
παιδιά θα οδηγάω ένα 50αρι του πατέρα μου καμιά φορα.ειμαι 17.ξέρω πολύ καλή οδήγηση και δν έχω χρόνο να βγάλω δίπλωμα αν μας πιάσουν οι αγαπημένοι μας τροχονόμοι διατρέχω σοβαρώ κινδυνο?
Όλους τους ξέμπαρκους τους τρώει το σαράκι και όσοι ταξίδεψαν ζηλεύουν την Ιθάκη...
το νου σου μονο μην σε πιασει ο Παναγιωτης ο Ζητας!!!
θα τον πετυχεις Σ.Σπυριδη κ Δημητριαδος... εκει στα everest.
Πιο πολυ με φοβιζει ο κινδυνος που διατρεχεις μεγαλωνοντας,απο την στιγμη που σε ενα ανοιχτο δημοσιο φορουμ ρωτας κατι για το οποιο θα επρεπε να ειχες κανει τουμπεκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
17 χρονων εισαι ρεπουστμου δε σου κοβει ντιπ;
Ναι φυσικα και διατρεχεις κινδυνο και εσυ και οι δικοι σου και το ξερεις.
Κανε την βολτα σου αλλα μην περιμενεις απο δω να σε καθυσυχασει ο καθε αγνωστος που χεστηκε για σενα και τους δικους σου.
Υ.Γ Ο τροχονομος ειναι το τελευταιο πραγμα που θα επρεπε να σε αποσχολει.Και συ ρε μακταλα ελεος να πουμε.Το να εισαι "κουλ" ενηλιξ και ετσι ναουμ απεχει μια σπιθαμη απο το να εισαι εντελως μην πω....
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
ειμαι 17.ξέρω πολύ καλή οδήγηση και δν έχω χρόνο να βγάλω δίπλωμα
Ολους τους καλους οδηγους τους απαλλασει ο δικαστης .... Εκτος αν εχει αλλαξει ο νομος και δεν το ξερω...
ΑΛΛΑ απο την αλλη...οταν θα σε καλεσουν στο δικαστηριο...ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ οτι ΔΕΝ εχεις καθολου ΧΡΟΝΟ ...!!!![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Έχει αλλάξει.Απαλλάσσει μόνο όσους έχουνε μπούσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Ολους τους καλους οδηγους τους απαλλασει ο δικαστης .... Εκτος αν εχει αλλαξει ο νομος και δεν το ξερω...
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Ο πραγματικος κινδυνος υπαρχει αν προκαλεσεις εστω και μικρο ατυχημα....
Υπαρχουν αρκετοι εκει εξω που παρακαλανε να βρουν ενα σαν και σενα.
Αν ειναι με πεζο κλαψε απο τωρα.
Θα μπορει να σε κανει να δουλευεις για την υπολοιπη ζωη σου για αυτον..
Χωρις υπερβολες.
Καλα εκανες και το εγραψες για να μπορουμε να σε προειδοποιησουμε.
Παρε λιγο χρονο και πηγαινε ενα πρωι στην τροχαια να το βγαλεις..
"Sir, we are surrounded!"
"Excellent, so we can attack in every direction!"
Να μη φοβάσαι τί θα γίνει αν σε πιάσει ο τροχονόμος.Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
ΝΑ φοβάσαι τί θα γίνει αν αν προκαλέσεις ατύχημα και μετά πρέπει να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ μια ζωή
Όσο για το "ξέρω πολύ καλή οδήγηση" τί να πώ;;;;
Αλήθεια: τί ακριβώς κάνεις και δεν έχεις χρόνο 17 χρονών παιδί;;;
Λοιπόν... έχουμε και λέμε...
Άδεια δίχως ικανότητα οδήγησης συνεπάγεται οτι ...
1. Σε περίπτωση ελέγχου θα σε σταματήσουν , θα σου χώσουν μια κλήση (το ποσό δεν το θυμάμαι... κάπου στα 200-250 ευρώ είναι ) συν δικάσιμο (εκεί μπορείς να την ξεφύγεις μιας και κακώς-κάκιστα παίρνει μεγάλο διάστημα για να γίνει και εντωμεταξύ μπορεί να έχεις βγάλει).
2. Σε περίπτωση τώρα ατυχήματος , ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΉ... αυτό συνεπάγεται οτι ο άλλος που ήταν στο ατύχημα, καταθέτει αγωγή και μήνυση κατά της ασφαλιστικής του παπιού ή σε εσένα και στους γονείς σου απευθείας. Τι σημαίνει αυτό;
- Οτι και να ζητήσει θα το εισπράξει. Οποιοδήποτε ποσό και αν είναι αυτό θα πληρωθεί σε τεράστιο ποσοστό είτε απο την ασφαλιστική (που μετά θα πάει δικαστικά τους γονείς σου και αυτό είναι ακόμα χειρότερο) είτε θα υποχρεωθούn οι γονείς σου να το δώσουν. Μπορεί να φτάσει πολλές φορές και τις 100-200.000 ευρώ.
- Οι γονείς σου μηνύονται για αμέλεια ανηλίκου. Βλέπεις παρόλο που είσαι 17 αν δεν έχεις μυαλό στο κεφάλι σου και κάνεις βλακείες θα το πληρώσουν άλλοι για σένα.
- Σου δημιουργείται ποινικός φάκελος που σε ακολουθεί μια ζωή.
- Δεν σου επιτρέπεται να βγάλεις οποιαδήποτε άδεια ικανότητας οδήγησης διά Χ χρονικό διάστημα που θα πεί το δικαστήριο (απο 3 εώς και 5 χρόνια).
Αν λοιπόν δεν σε νοιάζει να καταστρέψεις την δική σου ζωή, την οικογένεια σου, τα οικονομικά της οικογένειας σου καθώς ίσως και ζωές άλλων...
ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ;... πιό σημαντικός είναι ο χρόνος σου άλλωστε που θα ξοδέψεις σε ενα κάρο μαλακίες απο το να δώσεις μέσα σε 2-3 μέρες για 50αρακι στην τροχαία.
Απορώ ρε πστ μου , ώρες ώρες τι πιτουρο έχουν για μυαλό οχι τόσο οι πιτσιρίκοι αλλά οι γονείς τους. Διότι αν το έλεγα εγώ στον πατέρα μου οτι θα οδηγώ χωρίς δίπλωμα , θα μου το είχε πάρει το παπί τότε,.,., και θα νόμιζες οτι ήταν η γιορτή του Αϊ Γιάννη του Μπουρλοτιέρη.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
εχεις δει τη διαφημηση με τον τυπακο που λεει φφφφφφφφαανταστικε μου τροχονομε?
ξεχνατη. δεν πιανει στα αληθεια![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
εχεις δει τη διαφημηση με τον τυπακο που λεει φφφφφφφφαανταστικε μου τροχονομε?
ξεχνατη. δεν πιανει στα αληθεια![]()
ΟΥΤΕ στη διαφήμιση έπιασε.
φιλαρακο εισαι τυχερος ...........εισαι στη φωλια του φιδιου η αλλιως στη σπηλια του νταβελη![]()
Αυτός ο γκαντέμης ο Μήτσος φταίει,που είχε καιρό να δει τέτοια θρεντ.![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Πες μου ρε συ περιοχη και αριθμο πινακιδας,θελω να φτιαξω κατι ψιλα στο αμαξι μου.Ελπιζω να μη σε χαλαει ο γυψος,χαρη θα σου κανω,θα σου βρω χρονο να σαι αραχτος στο κρεβατι!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έχει αλλάξει.Απαλλάσσει μόνο όσους έχουνε μπούσα.![]()
![]()