Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 132

Θέμα: ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

Σχετικά με το θέμα της δασκάλας?
    Αντε γιατί λόγω Ισραήλ θεοποιήσανε μερικοί τους Τούρκους και τις ακτιβιστικές ανησυχίες τους.....

Ατομα σαν αυτήν την κοπέλλα είναι οι πραγματικοί ήρωες...

Πολλά κιλά @@......

Εδώ έχουν καταργηθεί όλα τα "εθνικά"απο τις ονομασίες
    Εχει αλλάξει η ιστορία μας
    Εχουμε ξεπουλήσει ολόκληρη αντίσταση στην καρδιά της Τουρκίας (οτσαλάν)
    Αφήνουμε τουρκικές φρεγάτες να φτάνουν στο Σούνιο...
    Ξεπουληθήκαμε στο ΔΝΤ
    Στο κέντρο της Αθήνας δεν κυκλοφορείς ασφαλής όυτε μέρα μεσημέρι...

Την Ηπειρο,την Μακεδονία,την Θράκη,το Αιγαίο την διεκδικούνε άλλα κράτη.....

Και μείς χτυπιώμαστε για τα δικαιώματα των παλαιστινίων
    Ισως πρέπει να φτάσουμε και μεις στην εξαθλίωση για να ενδιαφερθούν κάποιοι για εμάς....(εκτός Ελλάδος φυσυκά)

Οι εντός είναι για μεγαλύτερα πράγματα....

Θα το δείξει σε επανάληψη ?

ιδέα δεν έχω....

Παντως το υπουργείο απάντησε ότι στηριζόμενοι στην αίτηση μετάθεσης της δασκάλας....θα την στείλουν Θεσσαλονίκη...

Φυσικά για τις απειλές,την σωματική βία...και την ψυχολογική πίεση από ψευτομουφτήδες και εγκάθετους της Διαμαντοπούλου (Δραγώνα) που την ανάγκασαν να κάνει αυτήν την αίτηση,ούτε λέξη....

Εδώ όμως δεν υπάρχουν οι αυθόρμητοι διαδηλωτές που σε χρόνο μηδέν εμφανίζονται με ετοιμα πανώ και συνθήματα ...

Δεν υπάρχουν πούλμαν που θα μεταφέρουν διαδηλωτές....

Μια δασκάλα υπήρχε μόνο....Ούτε κόμματα από πίσω.....Ούτε αναρχοαριστεροαυτόνομοι βουλευτές...ούτε ΜΚΟ....κανείς...ΜΟΝΗ ΤΗΣ

ποιο ειναι το θεμα με την δασκαλα?

Ωχ... Θα αρχισετε και οι υπολοιποι τις εθνικιστικες κορωνες ?

Δεν καταλαβαινω….. ο ένας λέει ότι έχει πολλά @@ η δασκάλα…. Ο άλλος ότι είναι εθνικίστρια… τελικά τι είναι η δασκάλα ?... τραβεστί χρυσαυγιτης ?

Ειδες την εκπομπή πανόπτικον???

Είδες τα βίντεο που δείχνουν τους ψευτομουφτήδες και τους "ΕΛΛηνες"βουλευτές να λένε ότι οι μουσουλμάνοι της Θ΄ρακης είναι ΤΟΥΡΚΟΙ και ότι η ΘΡΑΚΗ θα γίνει ΤΟΥΡΚΙΚΗ??
    Ειδες τις μυνήσεις των κατοίκων για εκφοβισμούς και εκβιασμούς του τούρκικου προξενείου?

Είδες ότι η δασκάλα κινήθηκε νομικά και δικαιώθηκε σε όλα τα δικαστήρια???

Δηλαδή ρε αναρχικέ γιατί τα μονταρισμένα βίντεο που θα ανεβάσετε εσύ και οι αργόσχολοι φίλοι σου έιναι ντοκουμέντα εναντίων όλων όσων δεν γουστάρετε και τα βίντεο της εκπομπής είναι εθνικιστικά??

Και στην τελευταία γιατί με βαπτίζεις εθνικιστή επειδή δεν γουστάρω στην πατρίδα μου που πληρωνω φόρους να μην παίζονται τέτοια παιχνίδια....

Εσύ δηλαδή τι είσαι γύφτος που ζεί σε τσαντήρι και δεν έχει σπίτι και πατρίδα??Δεν έχει περιουσία ο πατέρας σου??Δεν έχεις φτιάξει τίποτα σε αυτήν την ζωή?Δεν είσαι Ελληνας??Δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα θέματα??

Κοίτα πανοπτικον....Εγώ σε αυτήν την χώρα εχω επενδύσει...Εχω περιουσία που την έφτιαξα εγώ και οι δικοί μου με δουλεια και με καίει το θέμα...Αν δεν είχα στον ήλιο μοίρα ίσως να τοπαιζα και υπεράνω....και να ασχολιώμουνα και με τον καημό της πουτάνας στην μαγαδασκάρη ......

Re: ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ?

ειχα δει τον χαρδαβελα παλια, πριν βαψει τα μαλια του.....νομιζω ηταν το 60 λεπτα χωρις μονταζ!

μετραει....?
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Το θέμα για τον φίλο που ρώτησε αφορά μια δασκάλα που την έστειλαν σε χωριό της Θράκης ..
    Εκεί όταν αποφάσισε να διδάξει τα αυτονόητα...την ιστορία,τον ελληνικό πολιτισμό συνάντησε την οργή του Τούρκου πρόξενου...

Εκβιασμοί στις οικογένειες της περιοχής να μην στείλουν τα παιδιά σχολείο,εκβιασμό σε κείνην ...Ξυλοδαρμό από τραμπούκο κλπ....

Είναι μεγάλη η ιστορία...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ωχ... Θα αρχισετε και οι υπολοιποι τις εθνικιστικες κορωνες ?
    Εάν δεν έχεις τίποτε καλύτερο να πεις (ως συνήθως) σταμάτα να ποστάρεις καρότα και κάνε καμμιά βόλτα ή άνοιξε κανένα βιβλίο μπας και ξελαμπικάρεις λίγο.

@ ggs. Οχι δεν πρόκειται για τραβεστί. Μια δασκάλα είναι αποσπασμένη σε χωριό πομάκων που στην προσπάθεια της να βγάλει τους μαθητές απ΄το σκοτάδι της αγραμματοσύνης μέσω βιβλίων, δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης, βελτίωσης του κτηρίου, εκδρομών κλπ δεχθηκε απειλές κατά της ζωής της από ιμάμηδες-ψευτοιμάμηδες-οπαδοί της σαρία που προτιμούν τους άβουλους υπηρέτες.

Κάτι που μου έκανε εντύπωση. Για να σταλούν βιβλία του Παπαδιαμάντη στο σχολείο, έπρεπε να περάσει από την έγκριση των τοπικών αρχών.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ο καθε λαος εχει τη δικη του ιστορια,
    αλλα μαθαινουμε εμεις, αλλα οι τουρκοι, αλλα οι αλβανοι

σκψου να ανοιγε η σχολη της χαλκης κ να στελναν τουρκα δασκαλα ή οποια θα ηθελε να διαφωτισει τους μαθητες, με τη δικη της ιστορια........

το θεμα ειναι απο που θες να το δεις......
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Ας ανοίξει η σχολή της Χάλκης,,,,,,και μου λές μετά τι θα διδάξουν...
    Οι Ψευτοιμάμηδες έχουν την υποστήριξη του Τουκικού κράτους στην Θράκη...

Εδιναν 1000 ευρώ την ηνέρα σε όποιους δεν έστελναν τα παιδιά στο σχολείο....

Εδώ ποιός θα κάνει τετοια πολιτική??Ο Γιωργάκης,η Αννούλα η ο Παγκαλος??

Αν τυχόν μπορείσ να βρείς την εκπομπή δες την...
    Μην ακούσεις καν τι λέει η δασκάλα......

Δες μόνο τα βίντεο....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ο καθε λαος εχει τη δικη του ιστορια,
    αλλα μαθαινουμε εμεις, αλλα οι τουρκοι, αλλα οι αλβανοι

σκψου να ανοιγε η σχολη της χαλκης κ να στελναν τουρκα δασκαλα ή οποια θα ηθελε να διαφωτισει τους μαθητες, με τη δικη της ιστορια........

το θεμα ειναι απο που θες να το δεις......
    Ελα μου ντε....ετσι κι αλλιώς τα (εθνικιστικά τζιζ κακά) σύνορα προσωρινά είναι. Ας μάθουν μόνο την ιστορία των γειτόνων για να ΄χουν πλουραλιστική εικόνα των πραγμάτων.

(Η σύγκριση της θεολογικής σχολής της χάλκης με το δημοτικό σχολείο του Μεγάλου Δέρειου είναι πετυχημένη δε λέω....)
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Γιατί όσοι ενδιαφέρονται για αυτή τη χώρα είναι ανορθόγραφοι;

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vasdekiss
    Γιατί όσοι ενδιαφέρονται για αυτή τη χώρα είναι ανορθόγραφοι;
    WTF...?

Σελίδα 1 από 9 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2006, 09:00
  2. Ξερει Κανεισ Απο Στρωσιμο???
    από tzanismille στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2006, 20:36
  3. Γνωριζει Κανεισ Τισ Επιδοσεισ Του Fjr 1300
    από CHR στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2004, 20:17
  4. Επειδη Βλεπω Οτι Δεν Ψηνεται Κανεισ.............
    από kalgeorge στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 16/01/2004, 18:39

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF