δεν παραειναι γυμνο για 200 αλογατα![]()
μετα τα 250 δεν θα κουναει πολυ![]()
κατα τα αλλα μια χαρα ειναι!!![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Αρχικά δημιουργήθηκε από nic mor
δεν παραειναι γυμνο για 200 αλογατα![]()
μετα τα 250 δεν θα κουναει πολυ![]()
κατα τα αλλα μια χαρα ειναι!!![]()
![]()
οχι δε θα κουνα καθολου το πραμα...
ειναι γυμνο εκει που πρεπει.
Αυτά είναι!![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και το καλυτερο απ'ολα, εξοπλισμος δρομου για να μπορεις να πας να πιεις το φρεντο σου βρε αδερφε
ή μπορεί να μην "βγαίνεις" να πάρεις ένα τρέιλερ και να το πηγαίνεις καβαλητό στην πίστα... μην είσαι και παράνομος...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
οχι δε θα κουνα καθολου το πραμα...
ειναι γυμνο εκει που πρεπει.
το λεω γιατι δεν εχει ουτε καρινα!
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Ομορφο και ενοειται δυνατο αλλα εχω και εγω περιεργια για την ευσταθεια του.Παλια οταν ειχαμε γθυσει ενα Nsr και το ανοιγες ειχες για πλακα tank slaping πραγμα που μας εκανε το ...να παει στην καλτσα βεβαια μιλαμε για παλια μηχανηματα και για πραγματα που καναμε με πληρη αγνοια.
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
βασισμένο στο ντεσμο16 δεν είναι?
Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
και το καλυτερο απ'ολα, εξοπλισμος δρομου για να μπορεις να πας να πιεις το φρεντο σου βρε αδερφε![]()
![]()
δεν έχει φλάς εμπρός και καθρέφτες...![]()
γδυσατε το νσρ και εκανε για αυτο το λογο τανκ σλαπινγκ?Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Ομορφο και ενοειται δυνατο αλλα εχω και εγω περιεργια για την ευσταθεια του.Παλια οταν ειχαμε γθυσει ενα Nsr και το ανοιγες ειχες για πλακα tank slaping πραγμα που μας εκανε το ...να παει στην καλτσα βεβαια μιλαμε για παλια μηχανηματα και για πραγματα που καναμε με πληρη αγνοια.
Δεν στεκοταν η ουρα στα πολλα χιλιομετρα με τιποτα και ξεκιναγε να κουναει πηγαινοντας σαν να εχει σκασμενο λαστιχο υποθεσαμε οτι ειναι λογο ελειψεις αεροδυναμικης μπορει να κανω λαθος διορθωσε με.Το ειχαμε γδυσει για βαψιμο αλλα η αλητεια αλητεια![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Δεν στεκοταν η ουρα στα πολλα χιλιομετρα με τιποτα και ξεκιναγε να κουναει πηγαινοντας σαν να εχει σκασμενο λαστιχο.Το ειχαμε γδυσει για βαψιμο αλλα η αλητεια αλητεια![]()
![]()
![]()
ρε φιλε ποια πολλα χιλιομετρα?εκανε τανκ σλαπινγκ δηλαδη στα 180?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
δεν έχει φλάς εμπρός και καθρέφτες...![]()
εχω δυο ρεζερβα απο ΧΤ ειναι και μεγαλοι θα βλεπεις καλα πισω...
:rotflmao:
Απο τα 140 ξεκιναγε το φαινομενο στην περιμετρικη Πατρα,τοτε παλια που ηταν κλειστη και γινοταν εκει ολες οι δοκιμες σαν να ταν πιστα:wacko: