Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: F650GS Problem...

F650GS Problem...

Καλησπερα στην παρεα! Παρακολουθω το φορουμ αρκετο καιρο και μου εχει ανοιξει τα ματια σε πολλα θεματα!
    Ειμαι κατοχος ενος f650gs 2002.
    Μεχρι στιγμης απολυτα ευχαριστημενος και ικανοποιημενος. Ουτε προβληματα, βενζινη ξεχναω να του βαζω κλπ.
    Πριν 2 μερες αρχισε να αναβει το πορτοκαλι λαμπακι με το λυχναρακι στο ταμπλω.
    Μολις αναβα την μηχανη εσβηνε το λαμπακι και συνεχιζε να δουλευει κανονικα.
    Ειχα σκοπο να το παω στην αντιπροσωπεια για ελεγχο την επομενη μερα, αλλα δεν προλαβα.
    Eπιστρεφοντας σπιτι απο δουλεια, προσπαθησα να βαλω μπρος τη μηχανη. Επαιρνε μπρος, αλλα μετα απο 2 δευτερολεπτα εσβηνε και παλι.
    Το δοκιμασα 3-4 φορες με τα ιδια αποτελεσματα και φοναξα οδικη βοηθεια..
    Να μην τα πολυλογω σημερα το αφησα στο service μιχαλακοπουλου που ειναι και κοντα στο σπιτι μου και αναμενω ενημερωση απ τους τεχνιτες.
    Το χασαμε το κορμι πατριωτη? φοβαμαι για τα χειροτερα, δεν εχω και πολλες μηχανολογικες γνωσεις και νιωθω πελαγωμενος τελειως.
    Οποιαδηποτε γνωμη/ αποψη θα ηταν πολυ χρησιμη!

Ετσι όπως το ακούω μάλλον κάτι με τον ψεκασμό <παίζει>. Μπορεί κανά σκουπίδι απο τήν βενζίνη στο μπέκ η επαναπρογραμματισμός εγκεφάλου( αν αυτό το πορτοκαλί λαμπάκι είναι η ένδειξη του ψεκασμού στο 650).Εύχομαι να είναι κάτι απλό και να μήν μπλέξεις. Οταν μάθεις τι είναι ,γράψτο να μάθουμε και οι υπόλοιποι.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε για την απαντηση σου. Τελικα απο ελεγχο που εγινε, δε βρηκε καποιο προβλημα ο μαστορας. Ως δια μαγειας αναβε χωρις προβλημα!
    Το αφησα για ενα γενικο τσεκ απ και προληπτικο ελεγχο για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο για λιγο καιρο!
    Με την ευκαιρια ζητησα να τοποθετηθουν και φωτιστικα ξενον, γιατι τα υπαρχοντα ηταν σαν κερια..
    Θα επανελθω συντομα με μπολικες ερωτησουλες και αποριες! καθοτι νεος στο αθλημα δεν ξερω ουτε καν απο που τσεκαρω τα λαδια του κινητηρα..
    Τις πιεσεις αερα για τους τροχους μου τους ειπε ενας μαυρος σε ενα βενζιναδικο (29 μπροστα και 34 πισω αν θυμαμαι καλα..)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sith :
    Το αφησα για ενα γενικο τσεκ απ και προληπτικο ελεγχο για να χουμε το κεφαλι μας ησυχο για λιγο καιρο!

Mακάρι να μην ειναι τίποτα !!!!

Ακέραιο μέλος Το avatar του/της mike1821
    Ρίξε μια ματιά στο χρώμα των λαδιών όταν το πάρεις... στο συγκεκριμένο συνεργείο έχω πληρώσει αλλαγή λαδιών η οποία δεν έγινε ποτέ.
    Zed is dead babe... ZED IS DEAD!

Καλησπερα και παλι, το πηραμε τελικα το μοτορι μετα απο καμια 10ρια μερες! Αξιζε πιστευω η αναμονη.
    Αλλαχθηκαν προληπτικα λαδια, μπουζι, τσεκ απ στον εγκεφαλο και αλλα συμαζεματα.
    Δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου.. αλλα ειναι λες και οδηγω διαφορετικη μηχανη. Πολυ ομαλη λειτουργια, ο κινητηρας γουργουριζει, τελειως διαφορετικη συμπεριφορα και στην οδηγηση και στο τραβηγμα γενικοτερα. Ολα προς το καλυτερο.
    Πραγματικα, δε μου περισσευουν τα χρηματα, αλλα χαρηκα που εσκασα αυτη την 200σαρα (διαφορα ανταλλακτικα, κατι πλαστικα, εργατικα κλπ εχω αναλυτικη αποδειξη). Νιωθω σα να χω καινουριο μηχανακι. Μιλησαμε και με τον μαστορα, αρκετα φιλικος απαντουσε σε ολες τις αποριες μου με υπομονη. Προσωπικα με εχουν κερδισει.
    Ευχαριστω και στους φιλους που μπηκαν στον κοπο να μου απαντησουν

Edit: Οσον αφορα το σχολιο του φιλου mike, δυστυχως δεν εχω τις γνωσεις/εμπειρια για να καταλαβω αν οντως εχει γινει αλλαγη λαδιων.. Απ οτι μου ειπε εβαλε 15-50 ημισυνθετικο, αν θυμαμαι καλα

Νέο μέλος Το avatar του/της iced
    Φιλε μου κατα πασα πιθανοτητα ειχες το κλασσικο προβλημα με τον διακοπτη που εχουν τα bmw και το aprilia pegaso. Συνηθως με μεγαλη θερμοκρασια και μεγαλη σκαλα αναμενη μεσα στην κινηση αναβει το λαμπακι και σβηνει το μοτερ. Αυτο λυνεται ευκολα πηγαινοντας το σε ενα ηλεκτρολογο ο οποιος θα βαλει ενα ρελε στο κυκλωμα...

Το πιο πιθανο ειναι να στο ξαναπαρουσιασει... Μετα απο το σερβις και ειδικα αν εγινε ρυθμιση εγκεφαλου που θελει καθα 10,000 περιπου βλεπεις αλλο μηχανακι! Αυτα ομως ειναι ανεξαρτητα με τον διακοπτη

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Μιχαλακοπούλου έχει 2 συνεργεία, μιας και έμεινες ευχαριστημένος, σε ποιόν το πήγες;;;

Φιλε iced οντως μου ανεφεραν το προβλημα που αναφερεις και εσυ και την συχνη εμφανιση του σε καποια μοντελα (συμπεριλαμβανομενου και του δικου μου). Απ οτι μου ειπε το ελεγξε και αυτο. Εκανε και καποιες αλλαγες στην πλεξουδα με τα καλωδια στο ταμπλω.
    Ευχομαι να μη μου ξανατυχει, ειδικα σε κανα ταξιδακι..

Στον αλλο φιλο να απαντησω πως το πηγα στο service της motogenesis.

Νέο μέλος Το avatar του/της iced
    Φιλε μου αν στα εκανε ολα αυτα με 200Ευρω εισαι πραγματικα τυχερος... Χαιρομαι!

Ξαναχαιρεται!
    Τελικα δε προκειται να ησυχασω ποτε με αυτο το μοτορι..
    Ξαφνικα χτες η κορνα "βραχνιασε"
    Το ειχε και απο πριν αυτο το κακο, αλλα μετα απο λιγο καλιμπραρισμα οταν το ειχα παει για σερβις, ειχε φτιαξει.
    Πλεον οταν παταω την κορνα ακουγεται ενας συνδιασμος ντουντουκας-μελοντικας (melodic-ass) Ειναι να σε πιανουν τα γελια.
    Τι μπορει να φταιει για το επαναλαμβανομενο αυτο θεματακι?
    Θα το ξαναπαω στον μαστορα μολις ευκαιρεσω, διοτι πλεον υπαρχει και θεμα αξιοπρεπειας κατα την κινηση !

Τελικα επιλυθηκε και αυτο το προβλημα με την κορνα.
    Για καποιον λογο το ηχειο της κορνας εκανε επαφη με το σασι και ετριζε βγαζοντας αποκρουστικο ηχο.
    Ρεσπεκτ και παλι στον μαστορα που επι τοπου βγηκε εξω απ το μαγαζι (που ηταν τιγκα στα μοτορια για σερβις) με κατσαβιδια, σφυρια και καλεμια και το διορθωσε κατεφθειαν, παρολο που πηγα χωρις να κλεισω καποιο ραντεβου

Χαιρεται και παλι.
    Μετα απο 4 βδομαδες και σχεδον 3.000 Km με τιν μπεμπα, σε περιηγησεις, στη βορεια Ελλαδα κυριως εμφανιστηκε κι αλλο προβλημα.
    Αρχισε και αναβει το κοκκινο λαμπακι της θερμοκρασιας στο ταμπλω. Κυριως οταν ειμαι στην πολη με μικρες ταχυτητες. Σε μεγαλες ταχυτητες και εθνικες οδους, σβηνει.
    Το πηγα σε εναν τοπικο μαστορα, διοτι δεν υπηρχε αντιπροσωπεια σε ακτινα 150km.
    Τελικα βρεθηκε πως το βεντιλατερ δεν αναβε. Καποια βαλβιδα δεν δουλευε σωστα (η τουλαχιστον κατι τετοιο καταλαβα).
    Εγινε μια επιδιορθωση, αλλαχθηκαν και τα υγρα και το προβλημα εξαφανιστηκε για 1000Km περιπου.
    Τωρα παλι τα ιδια! Προβλεπεται να γινω επιτιμο μελος στις αντιπροσωπειες μαλλον..
    Για οτιδηποτε νεωτερο σας ενημερωνω!

Κατι που ξεχασα να αναφερω. Αγορασα ενα tank bag της colori το οποιο στερεωνεται με ιμαντες στο "τεποζιτο" διοτι ειναι πλαστικο και δε μπορει να κατσει με μαγνητες.
    Υπαρχει περιπτωση οι ιμαντες που αγκαλιαζουν το "τεποζιτο" απο μπροστα να προκαλουν προβλημα υπερθεμανσης?
    Ειχα ψαξει για bagster αλλα δεν βρηκα τιποτα.. ισως θα ηταν καλυτερη λυση ωστε να στερεωθει μαγνητικα το tank bag

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Να υπερθερμαίνεται η μηχανή από τους ιμάντες,εεε,το κόβω λίγο τραβηγμένο. Βέβαια η πιο απλή λύση αν παρόλα αυτά έχεις την υπόνοια ότι αυτό σου δημιουργεί πρόβλημα είναι να δοκιμάσεις βόλτα χωρίς το tank bag. Παρεμπιπτόντως, για μένα η καλύτερη λύση είναι τα εργοστασιακά tank bag, μπορεί ίσως να κοστίζει λίγο παραπάνω αλλά έιναι κομμένο και ραμμένο αποκλειστικά για το μοντέλο σου και κάθεται κουτί...

Και παλι καλησπερα! Τελικα το προβλημα βρεθηκε. Ενοχοι ηταν 2 τσιμουχες οι οποιες ειχαν φαγωθει και αλλαχθηκαν με το αντιτιμο τον 60 γιουρος. Γιναμε κολληταρια με τα παιδια στη μοτοτζενεσις
    Ελπιζω να μη ξαναχρειαστει να ξανα γραψω σε αυτο το τοπικ για προβλημα!!
    Ευχομαι ολα καλα απο δω και περα σε ολους μας

Παρόμοια θέματα

1. Problems with Upgrade - Please Help!
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/12/2004, 04:53
  2. Problem!!!!!!
    από xotiko στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2004, 01:42
  3. Kymco B&w 50cc Ftiagmeno....& Problem
    από alexander_g16 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2004, 03:12
  4. Pros petridist kai oxi mono, CBF review_sinagermos problem...
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 05/08/2004, 22:22

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF