Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 26

Θέμα: Ώρες ώρες τις θέλουν τις κλωτσιές τους...

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk

Ώρες ώρες τις θέλουν τις κλωτσιές τους...

Ναι ναι για αυτούς τους αλήτες μηχανοβιους λέω!

Είμαι σε κεντρικότατο δρόμο (Πατησίων ψηλά)και έχω βγάλει αριστερό φλας για να μπω σε στενό.
    Ρίχνω μια ματιά στον καθρέφτη και βλέπω μία μηχανή να έρχεται οπότε σταματάω. Σημειωτέον, υπάρχει σιπλή γραμμή κάτω.
    Σταματάω εγώ ενώ είμαι τέρμα αριστερά αλλά όχι πάνω στη γραμμή και βλέπω τον τύπο να πλακώνεται στα φρένα και να σταματάει πίσω μου. Τον κοιτάω βλέπω ότι έχει σταματήσει και με περιμένει και στρίβω.
    Με το που πέρνω τη στροφή τον κοιτάω (έχω γυρίσει το κεφάλι μου όχι από καθρέφτη) που ξεκινάει και μου χαρίζει την γνώση των πόσων δακτύλων έχει στο αριστερό του χέρι!!!!!

Ε;

Και φυσικά όλη την ώρα τέτοια γίνονται αλλά θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως αν τύχαινε κάποια φορά να ήταν κάποιος μέσα από δω (ή εκεί ) που κάνει τη μλκία.
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

γιατι........ Το avatar του/της bartlal
    Adam, γυρναω χθες βραδυ απο εθνικη, μετα μπαινω στην παραλιακη και στριβω στον ιπποδρομο για νοτεια προαστεια. στο φαληρο, στο σημειο οπου ειναι οι ραγες για το τραμ και οι οποιες διασχιζουν το δρομο, εχει αραξει στη ΜΕΣΗ της δεξιας λωριδας (προσοχη: ΟΧΙ στην ακρη ΟΥΤΕ σε σημειο που ηταν σταση για λεωφορειο ή ταξι...) 5 μετρα μετα τις γραμμες του τραμ ο εν λογω τυπος, ΧΩΡΙΣ κρανος, με τη μηχανη του να ειναι σε ΑΝΤΙΘΕΤΗ κατευθυνση απο την πορεια των οχηματων (!!!!!!) και αραχτος οπως ειναι να μιλαει στο ΚΙΝΗΤΟ... εγω μενω ηλιθιος! το μονο που εκανα ειναι να κοψω για να μην πεσω πανω του, να του κορναρω και μετα (αφου τον προσπερασα τον ΧΑΡΟ) να κοιταω απο τους καθρεπτες τι θα κανει.... Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο. ε, μολις τελειωσε το τηλεφωνο του, εκανε αναστροφη και εφυγε και αυτος προς γλυφαδα μερια.... ωρα? 2 π.μ. ...
    αυτα! να δω αμα σφιξουν και αλλο οι ζεστες τι αλλο θα δω...
    :a29: just ME, MYself & Bart . + _ :a29:
    :-Q
    H κλίκα μου!!!

Αυτό είναι πολύ κλασική περίπτωση για μερικούς!

Οι υπόλοιποι απλά οδηγούν και μιλάνε.....

Η 3η μερίδα (ευτυχώς ανήκω) δεν απαντάει στο κινητό!Ή τέλος πάντων, όχι σε κίνηση και μέσα στους δρόμους! Σιγά την ανάγκη που θα χάσεις τη κλήση!
    kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Αυτό είναι πολύ κλασική περίπτωση για μερικούς!

Οι υπόλοιποι απλά οδηγούν και μιλάνε.....

Η 3η μερίδα (ευτυχώς ανήκω) δεν απαντάει στο κινητό!Ή τέλος πάντων, όχι σε κίνηση και μέσα στους δρόμους! Σιγά την ανάγκη που θα χάσεις τη κλήση!
    ρε συ, καταλαβες πως ηταν στημενος στο δρομο? ΑΝΤΙΘΕΤΗ κατευθυνση (σαν να ηταν αγγλος ενα πραγμα) σταυροποδι πανω στο τιμονι, και σε ΜΙΑ απο τις 3 λωριδες βραδυατικα, στην ποσειδωνος.... ποσο λακαμας πρεπει να εισαι? εναλλακτικα, ΤΙ ΠΕΡΝΕΙΣ? θα πηγαινες εσυ στην πανεπιστημιου για παραδειγμα να εισαι με τη μηχανη με κατευθυνση προς ομονοια στην δεξια λωριδα? αυτο ακριβως εκανε αυτος!...
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
    ρε συ, καταλαβες πως ηταν στημενος στο δρομο?

yeap!

kawasaki street warriors

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Ade re ...

den kserete ti sas ghnete !!!

egw odhgaw thn mhxanh mou, mhlaw st kinhto mou, serfarw me to pda mou sto internet ..... kai ama katsei kai kamia fora ..... pataw kai thn korna !!!!!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

μια μικρη ιστορια που μου ειχε τυχει...

σε πλατη δρομο δυπλης καταυθηνσης στην Ζακυνθο ειναι μεσημερι και πηγαινω ψιλονυσατγμενος (αλλα οχι απροσεκτος)

μπροστα υπαρχει λευκο αμαξι 10ετιας το οποιο ομως πηγαινει ασυνηθιστα σιγα

στον δρομο δεν υπαρχουν αλλα οχηματα και ειμαι στο δηλιμα να προσπερασω ή οχι...

και ξαφνικα βλεπω το αυτοκινητο να πηγενει αργα αλλα σταθερα αριστερα προς το κρασπεδο-πεζοδρομιο
    και τελικα το καβαλαει χωρις να κοψει καθολου

ο παπους που ηταν μεσα ειχαι αποκοιμηθει και ξυπνησε αποτομα απο την συγκρουση...

τι να λεμε!!

πρεπει να προσεχουμε τα παντα στο δρομο... οχι μονο οτι φενεται αλλα και οτι δεν φενεται...

ειναι σωτηριο να θεωρεις ολους (ανεξερετος) τους οδηγους ηλιθιους μαλ#@$ και εν δυναμη δολοφωνους σου και ολους τους δρομουσ κατασκευασμενους απο γυαλι στο οποιο εχουν ρηξει λαδια

ΚΑΙ ΤΩΡΑ????.... Το avatar του/της matmat
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    Ade re ...

egw odhgaw thn mhxanh mou, mhlaw st kinhto mou, serfarw me to pda mou sto internet ..... kai ama katsei kai kamia fora ..... pataw kai thn korna !!!!!!!!!!!!!

Ρίξε και ενα ξύρισμα!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    "Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
    στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"

Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα

http://smutradio.listen2myradio.com/

Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
    πρεπει να προσεχουμε τα παντα στο δρομο... οχι μονο οτι φενεται αλλα και οτι δεν φενεται...

ειναι σωτηριο να θεωρεις ολους (ανεξερετος) τους οδηγους ηλιθιους μαλ#@$ και εν δυναμη δολοφωνους σου και ολους τους δρομουσ κατασκευασμενους απο γυαλι στο οποιο εχουν ρηξει λαδια

συμφωνω απολυτα και ετσι λειτουργω...
    H κλίκα μου!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    Ade re ...

δεν θα σε πετυχω στο δρομο να σου ριξω το λασο... θα σου πω εγω! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    H κλίκα μου!!!

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    τσ τσ τσ ...

απορώ γιατι κυκλοφορουν άλλοι εκτός απο μένα στο δρόμο..

και η ζωή συνεχίζεται...

Re: Ώρες ώρες τις θέλουν τις κλωτσιές τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    Ναι ναι για αυτούς τους αλήτες μηχανοβιους λέω!

Σημειωτέον, υπάρχει σιπλή γραμμή κάτω.
    Σταματάω εγώ ενώ είμαι τέρμα αριστερά αλλά όχι πάνω στη γραμμή και βλέπω τον τύπο να πλακώνεται στα φρένα και να σταματάει πίσω μου.

Ε;

Καλημέρα καταρχήν σε όλους. Εγω είμαι απο το διπλανό bikenet. Πρώτη φόρα γράφω εδώ, καλως σας βρήκα λοιπόν.
    Απλά έχω μια παρατήρηση για τον adam. Αγαπητέ adam όταν έχει διπλή διαχωριστική απαγορευεται να την πατήσεις και πόσο μάλλον η στροφή. Τώρα αν βάλουμε οτι κινήσαι και στη Πατησίων γίνονται πιο δυσκολα τα πράγματα. Πιστεύω οτι ο μοτοσυκλετιστής που σε στόλισε μάλλον είχε δίκιο, όχι που σε στόλισε αλλά που δυσαρεστήθηκε.

Και φυσικά όλη την ώρα τέτοια γίνονται αλλά θα χαιρόμουν ιδιαιτέρως αν τύχαινε κάποια φορά να ήταν κάποιος μέσα από δω (ή εκεί ) που κάνει τη μλκία.

Ελαιόψυκτο Μέλος Το avatar του/της free rider
    Εγω είμαι απο το διπλανό bikenet. Πρώτη φόρα γράφω εδώ, καλως σας βρήκα λοιπόν.

καλώς ήρθες κι απε δώ μαν...

και η ζωή συνεχίζεται...

Re: Re: Ώρες ώρες τις θέλουν τις κλωτσιές τους...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasgym
    Καλημέρα καταρχήν σε όλους. Εγω είμαι απο το διπλανό bikenet. Πρώτη φόρα γράφω εδώ, καλως σας βρήκα λοιπόν.
    Απλά έχω μια παρατήρηση για τον adam. Αγαπητέ adam όταν έχει διπλή διαχωριστική απαγορευεται να την πατήσεις και πόσο μάλλον η στροφή. Τώρα αν βάλουμε οτι κινήσαι και στη Πατησίων γίνονται πιο δυσκολα τα πράγματα. Πιστεύω οτι ο μοτοσυκλετιστής που σε στόλισε μάλλον είχε δίκιο, όχι που σε στόλισε αλλά που δυσαρεστήθηκε.
    με μια εξαιρεση στην κατα τα αλλα λογικη σκεψη σου: το οτι η πατησιων (για να ειμαι συγκεκριμενος) εχει διπλη διαχωριστικη γραμμη ΔΕΝ σημαινει οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να στριψεις αριστερα, αρκει να μην υπαρχει απαγορευτικη πινακιδα.
    H κλίκα μου!!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ