και ναι ξερω εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα οπου ρωταω μαστωρους και μη μου λενε οτι τα τορκο ειναι για κανα μεντεσε στην καλυτερη και ερωτω και εγω...λοιπον?torko h motul??![]()
![]()
![]()
και ναι ξερω εχει ξανασυζητηθει το θεμα αλλα οπου ρωταω μαστωρους και μη μου λενε οτι τα τορκο ειναι για κανα μεντεσε στην καλυτερη και ερωτω και εγω...λοιπον?torko h motul??![]()
![]()
![]()
Throttle that mysterious friend of ours
torco γιατι ετσι μου ειπαν να λεω!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
torco γιατι ετσι μου ειπαν να λεω!!!![]()
![]()
περα την πλακα τωρα...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
![]()
![]()
περα την πλακα τωρα...
![]()
οτι πληρωσεις παιρνεις....
συμβιβαζεσαι με τα οικονομικα Motul, η πας ενα επιπεδο παραπανω με τα Torco...
ΡΩΤΑ και τους κατοχους Yamaha & Aprilia..
Accipere quam facere praestat injuriam
2 χρονια τωρα βαζω torco κανενα παραπονο...
Amsoil !
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
επειδη yamaha ειχα παντα με μοτουλ και ακουγα για τα τορκο συνεχεια αλλα ο καγκουρης ο μαστωρης μου τα βγαζε μουφα παλι yamaha θα παρω ρ6 ξανα και το ψαχνω..για πειτε να ακουσω εντυπωσεις...![]()
Ε, για λαδια κατι παραπανω το ξερει. Εγγυηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Κατοχος ΚΤΜ![]()
![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Χωρις πλακα τωρα, τα torco ξερει κανεις αν υπαρχουν και που Κρητη;
Marie Curie
Αν δεν υπαρχουν παραγγελνεις απο τον αντιπροσωπο κατευθειαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Χωρις πλακα τωρα, τα torco ξερει κανεις αν υπαρχουν και που Κρητη;
http://www.trade-wind.gr/
Αν εχεις και φιλαρακια που τα προτιμανε κανετε μια γερη παραγγελια να εχετε και για τα επομενα σερβις και ειστε αρχοντες...![]()
ΤΗΧ. Ολοι ελουν μοτουλ εδω...Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Αν δεν υπαρχουν παραγγελνεις απο τον αντιπροσωπο κατευθειαν...
http://www.trade-wind.gr/
Αν εχεις και φιλαρακια που τα προτιμανε κανετε μια γερη παραγγελια να εχετε και για τα επομενα σερβις και ειστε αρχοντες...![]()
Κρητη σου λεει, ξερουμε απο καλο λαδι...
![]()
Marie Curie
Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
ΤΗΧ. Ολοι ελουν μοτουλ εδω...Κρητη σου λεει, ξερουμε απο καλο λαδι...
![]()
:rotflmao: :rotflmao: ε ktm κατι ξερει απο λαδι..θα τα δοκιμασω τοτες και βλεπομεν///![]()
για να στο λενε μαστορες και μη,κατι παραπανω θα ξερουν...μην παιζεις λοιπον με την τυχη σου και μεινε στο εγγυημενα καλο λαδι...δηλαδη το motul...Αρχικά δημιουργήθηκε από o teos
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...