Έφτασε ο καιρός, αυτή η καταραμένη ώρα και μετά από περίπου 3ο.οοο κου-μου ευλαβικής συντήρησης, το μεκανάκι μου παρέδωσε πνεύμα![]()
![]()
Το πιστόνι βαρέθηκε την τόσο μονότονη σχέση του με τον κύλινδρο και είπε να την κάνει για άλλους τόπους
Πρόκειτε για ένα DERBI 50αρι δίχρονο σαν αυτό εδώ
Πάμε στο παρασύνθημα λοιπόν
Τα λεφτά που ζήτησε ο μάστορας για να το φτιάξει μου ακούστηκαν, και νομίζω πως όντως είναι, το λιγότερο υπερβολικά οπότε και Θ.Π.Τ.Α.Μ.
Οπότε και αποφάσισα να παραγγείλω τα πράγματα και να το φτιάξω μόνος μου
Πολλά πράγματα δεν γνωρίζω αλλά όσο να 'ναι πιάνουν τα χέρια μου
Ερωτήσεις λοιπόν:
1)Ο κύλινδρος παίρνει ρεκτιφιέ, και αν ναι, αξίζει κάτι τέτοιο
2)Οι καλές οι χαρακιές έχουν γίνει απο την μεριά της εισαγωγής(νομίζω δηλαδή).Είναι τυχαίο αυτό η κάτι σημαίνει
3)Πως θα τσεκάρω αν υπάρχει και κάποια ακόμη βλάβη(μπιέλα κτλ) αν και το θεωρώ λίγο δύσκολο
4)Το βασικό είναι να βρούμε γιατί κόλλησε ώστε να μην ξανασυμβεί,δηλαδή τι θα πρέπει να τσεκάρω και πως(τρόμπα λαδιού-παραφλού κτλ) πριν το ξαναδέσω
5)Οποιαδήποτε συμβουλή για το δέσιμο είναι παραπάνω από δεκτή και χρήσιμη
Επίσης βρήκα στο ebay αρκετά σετ(όχι εργοστασιακά) που υποτίθεται πως ταιριάζουν αλλά δίνουν διαφορετική διάμετρο πιστονιού(ελάχιστη διαφορά 3-5mm)
Θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με αυτά, δηλαδή μπορεί να μην περνάει ο κύλινδρος από τα μπουζόνια και να μην ταιριάζει στην κεφαλή ή απλά μεγαλώνει η χωρητικότητα του κυλίνδρου χωρίς να επηρεάζει κάτι από τα παραπάνω και απλά μικραίνει ο χώρος που κινείται το παραφλου
Επεξήγηση: Όταν μεγαλώνει το χ μεγαλώνει και το χ+a ή όταν μεγαλώνει το χ τότε μικραίνει το a ώστε το x+a να παραμείνει σταθερό(παράδειγμα στην φωτο)
Eυχαριστώ προκαταβολικά![]()
![]()