Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 103

Θέμα: Πάει το μωρό μού....

Πάει το μωρό μού....

Καλησπέρα σε όλους παιδιά και πάντα ΌΡΘΙΟΙ... θα σας πω σύντομα την ιστορία μου... προχτές την πέμπτη ενώ γύρναγα από δουλειά στη Λ καβάλας στο Χαιδάρι και ώρα 22:00 (έξω από το νονό της νύχτας το φαγάδικο όσοι έχουν ακουστά) κατεβενα προς Αιγάλεω στο απέναντι ρεύμα ήταν αυτοκίνητα για να κάνουν αναστροφή εμείς είχαμε κόκκινο και για αυτούς πράσινο για να κάνουν αναστροφή να μπουν στο ρεύμα μας εγώ ήμουν από μακριά και κατεβενα ρολαριστος για να σταματήσω στο κόκκινο μου. Κάπουα στιγμή για μας ανάβει πράσινο και ξεκινάω να φεύγω με πρώτη ταχύτητα (δεν είχα σταματήσει ήμουν ακόμη πιο πίσω από το φανάρι μου) δεν ήμουν με πολλά και καθώς περνάω το φανάρι μου βλέπω ένα μαλακισμένο τελευταία στιγμή να κάνει αναστροφή, αν πηγενε λίγο ποιο γρήγορα ίσως να τον απόφευγα αλλά δυστυχώς τον βρήκα στο πίσω μέρος μεταξύ ρεζερβουάρ και πόρτας δεν είχα καθόλου χρόνο να αντιδράσω μιας και ήμουν πολύ κοντά την ώρα που έκανε την αναστροφή.. Αποτέλεσμα να καρφωθώ ευτυχώς όχι με πολλά ίσως με 50-60 κάπου εκεί και να πεταχτώ από την μηχανή από ότι μου είπαν γύρω στα 2 μέτρα να κάνω κολοτούμπα και να ξαπλώσω στο οδόστρωμα ανάσκελα το μόνο που σκεφτόμουν είναι να γύρω το κεφάλι μπροστά για να μην το χτυπήσω μιας και ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑ ΚΡΑΝΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ.... Το μόνο που έπαθα ήταν ένα καρουμπαλακι στο κεφάλι κάτι μικρο γδαρσίματα στο δεξί χέρι επάνω τα οποία πρέπει να είναι από την μηχανή την ώρα που πετάχτηκα και πόνος στον δεξιό ποπό γτ έτσι έσκασα και μια μικρο θλάση στην αριστερή φτέρνα... να σημειώσω πως το βράδυ που έπεσα να κοιμηθώ δεν μπορούσα να κουνηθώ μαρτύρησα... τώρα είμαι καλύτερα !!! και όλα αυτά γιατί ο τύπος ήταν από άλλη περιοχή ήρθε να πάρει την γκόμενα από το χαιδαρι 19 χρόνον ακόμα με το προσωρινό δίπλωμα ήταν και ο τρόπος του γενικά ένα πεδακι ήταν αφού το λυπηθήκαμε είχε φρικαρη στην κυριολεξία να και μερικές φώτο πως μου κατάντησε την μηχανή ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΗ ήταν !!!!

τώρα δεν ξέρω πρέπει να χαίρομαι που είμαι καλά η πρέπει να στεναχωριέμαι για την μηχανή ??? τι λέτε εσείς ???

ΠΩΣ ΗΤΑΝ....
    http://i232.photobucket.com/albums/e...1062010246.jpg

http://i232.photobucket.com/albums/e...1062010247.jpg

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ....
    http://i232.photobucket.com/albums/e...6112010294.jpg
    http://i232.photobucket.com/albums/e...6112010282.jpg

Re: Πάει το μωρό μού....

Αρχικά δημιουργήθηκε από SuzukiK8gr
    [...] ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑ ΚΡΑΝΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ.... [...]τι λέτε εσείς ???
    [...]
    Εγω λεω οτι εισαι τυχερος που γραφεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Γειά σου ρε Μητσάρα YZF!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Γειά σου ρε Μητσάρα YZF!

Που με ξερεις ??? σε εχω φιλο στο FB ??

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    φιλαρακι αφου εισαι κομπλε ολα οκ...μη μασας υπομονη αν σου εκανε και δηλωση ολα κομπλε θα το φτιαξεις το μοτο..τροχαια ηρθε?
    Throttle that mysterious friend of ours

Να θυμάσαι σε όλη σου τη ζωή οτι είσαι τυχερός και στη χάρισε αυτή τη φορά και θα μπορείς να το λές στα παιδιά σου και στα εγγόνια σου και το ρίγος που θα νιώθεις οταν διαβάζεις ή ακούς για ανθρώπους που χάσαν τη ζωή τους φορώντας κράνος ή όχι.

Που με ξερεις ??? σε εχω φιλο στο FB ??
    έκανες τη μαλακία να βάλεις λάθος λινκ,
    και πριν το διορθώσεις το τσέκαρα

λοιπόν καλά μυαλά και κρανωμένα
    όσο για το r1 δν έχει πάθει τπτ τραγικό απ'ότι φαίνεται

Όχι φίλε τροχαία δεν ήρθε απλά έχω και μάρτυρες κτλ ήρθε την παρασκευή σπίτι μου το παιδί είπε νταξει δεν υπάρχει πρόβλημα αφού εσύ είσαι καλά ο πατέρας μου θα σου κάνει δήλωση θα στο φτιάξει κανονικά τώρα περιμένω από δευτέρα να δούμε τι θα γίνει απλά επειδή δεν τα πολύ ξέρω θα ήθελα κάποιος να μου πει τι γίνεται ακριβώς τη μηχανή την έχω σπίτι ο εμπειρογνώμονας θα έρθει σπίτι να την δει η πρέπει να την πάω σε συνεργείο ??? αν πρέπει να την πάω σε συνεργείο θα την ανεβάσω πάνω στην ελατεια σε ένα χωρίο αν ξέρει κάποιος να με συμβουλέψει τι γίνεται τώρα....

εσύ κατ'αρχάς ασφάλεια έχεις?

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    ακου..πρωτα να σου κανει δηλωσει αυτος..προσοχη μη σου πει μα μου γιατι αφου δεν ηρθε τροχαια ειναι λιγο στον αερα η κατασταση...βγαλε φοτο και απ τ αμαξι του πριν το φτιαξει για να εισαι κατοχειρομενος μη στα μασανε στην ασφαλιστικη..μετα η μηχανη σε συνεργειο για αξιολογηση της ζημιας και να βγει φοτο απο εμπειρογνομονα να παρει και προσφορα απ το μαστωρα...μετα φτιαχνεις τη μοτο αφου πανε ολα καλα και περνεις τα λεφτα απ την ασφαλεια...χοντρικα αυτα ειναι πανω κατω... καλα ξεμπερδεματα εμενα μου πηρε 4 μηνες να βγαλω ακρη..υπομονη..
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    εσύ κατ'αρχάς ασφάλεια έχεις?

Φίλε ασφάλεια δεν είχα την έβγαλα την επόμενη ακριβώς... πήρα τηλέφωνο το παλικάρι τώρα πριν λίγο λέει τα έστειλε τα χαρτιά και σε κάνα μήνα λέει θα πληρωθείς τώρα παρά πάνω δεν ήξερε απλά μου λέει από δευτέρα πάρε τηλέφωνο στην ασφαλιστρια μου και στον δικό σου ασφαλιστή να δεις πως θα γίνουν τα πράγματα φτιάξανε και μια φόρμα για το πως έγινε ότι όντως αυτός εφτεγε στην τάδε οδό πήγε να στρίψει με κόκκινο κτλ... από ότι φαίνεται πάμε σε καλό δρόμο το θέμα που με ανυσηχη έμενα είναι η μηχανή και κύριος σε ένα σημείο έχει γρατζουνιστει ο σκελετός και μου την σπάει ξερεται αν βάφονται η σκελετοί για να γίνει όπως πριν (θα ανεβάσω φώτο απλά μου κάνει μανουρες το ίντερνετ...)

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    φιλε εισαι τυχερος που δε χτυπησες...το οτι δε φοραγες κρανος δε το σχολιαζω, μπορει να συμβει στον καθενα...

το κακο της υποθεσης ειναι οτι δε καλεσες τροχαια να καταγραψει το περιστατικο...ας ελπισουμε να μη σου πουν μα μου σου του...αν ειχες και μαρτυρες κρατα μια επικοινωνια για να εισαι καλυμενος

περαστικα και αγυριστα, τα σιδερα φτιαχνονται...πηγαινε βγες με κανα φιλο να το γιορτασεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    περαστικα κατ'αρχην, αλλα πού πας χωρις ασφαλεια;;;
    (για το κρανος δεν λεω τιποτα, γιατι καταλαβες και μονος σου τι μ@λακια εκανες που δεν εβαλες)

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    ΔΕΝ ΦΟΡΑΓΑ ΚΡΑΝΟΣ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ....

χαλαει το ιματζ

Φίλε ασφάλεια δεν είχα την έβγαλα την επόμενη ακριβώς...
    οτι ναναι εισαι.
    και αν δεν το χεις καταλαβει αν χτυπαγες εσυ καποιον θα σε πηγαινε γ@μΙ0Ντ@ς για ολη σου τη ζωη

καλα μυαλα απο δω και περα

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παει το ποδαρακι μου παειειειειειιε
    από danaos75 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2008, 11:16
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 12/08/2007, 23:36
  3. Απαντήσεις: 91
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 15:52
  4. Το μωρό μου ήρθε!