Καλησπερα παιδια
Εχω ενα cbr 929 και εχω δυστυχως προβλημα με τα ρευματα μου και δεν εχω βγαλει ακομα ακρη μετα απο 3 μαστορια οι οποιοι μου εχουν πει 3 διαφορετικες εκδοχες...
1 πηνια , 2 ανορθωτης , 3 μπαταρια...
Οποιος γνωριζει κατιπου θα βοηθησει θα ηθελα να με κατατοπισει λιγο στο τι να ψαξω..μονος μου πλεον εννοειται, για να δω τελικα τι στο !@#!$! φταιει και να φτιαξω το μηχανακι μου..
Η μπαταρια του ειναι καινουρια...και τα συπτωματα του ειναι :
Του βαζω πανω φορτισμενη πληρως μπαταρια και μετα απο 3-4 μερες που το κινω εντος πολης μου την αδειαζει..την ξαναφορτιζω και τα ιδια παλι...
Το βαζω μπροστα με σπρωξιμο (αδεια μπαταρια) και το παω βολτα στην εθνικη και οχι μονο δεν ειναι αδεια η μπαταρια αλλα εχει φορτισει κι ολας εστω και 50 χλμ να κανω εχει φορτισει κανονικα και ειναι σαν να μην τρεχει τπτ...(σβηνοντας το εχει δυναμη να μιζαρει κανονικα οσες φορες θες..)
Εαν το βαλω μπροστα σπρωχνοντας και κινηθω εντος πολης, δεν πα να κανω και 200 χλμ φτανοντας στον προορισμο μου και σβηνοντας το η μπαταρια δεν εχει δυναμη να μιζαρει...
Το μετρησα με πολυμετρο φιλου και φορτιζε κανονικα..δλδ στο ρελαντι ηταν καπου στα 12,5 βολτ και στις 7000 στροφες γυρω στα 14,5...
Εχεικανεις ιδεα τι μπορει να φταιει η τι πρεπει να ψαξω ???
Ευχαριστω για τον χρονο σας
Βαγγελης