εχω ενα supra με μαμα κυλινδρο.ξερει κανενας αν μπορω να βαλω ενα πιστονι 53,7 χωρις πλανισμα του κιλινδρου?ρωταω γιατι ο κυλινδρος ειναι καινουριος.
εχω ενα supra με μαμα κυλινδρο.ξερει κανενας αν μπορω να βαλω ενα πιστονι 53,7 χωρις πλανισμα του κιλινδρου?ρωταω γιατι ο κυλινδρος ειναι καινουριος.
kounoupis
Αρχικά δημιουργήθηκε από kounoupis21
εχω ενα supra με μαμα κυλινδρο.Ήτοι supra 2011 μοντέλλο (εχμ...) ή supra 2002 μοντέλλο με 0 χλμΑρχικά δημιουργήθηκε από kounoupis21
ο κυλινδρος ειναι καινουριος.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
supra2002 με 0 χλμ
kounoupis
Καλορίζικο, καλοτάξειδο τότε το εργαλείοΑρχικά δημιουργήθηκε από kounoupis21
supra2002 με 0 χλμ
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
δεν μου απαντησες στο θεμα του πιστονιου.μπορω να το βαλω?
kounoupis
Εγώ θα έλεγα όχι, αλλά καλιά να μασε πει ο OldmanΑρχικά δημιουργήθηκε από kounoupis21
δεν μου απαντησες στο θεμα του πιστονιου.μπορω να το βαλω?
μεχρι 53,5 αποσο ξερω μπαινει.
kounoupis
Για να μπορέσουμε να συζητήσουμε σοβαρά ...
Ξέρεις κανένα μάστορα που ΠΛΑΝΙΖΕΙ κυλίνδρους ..??![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
ναι motorovas στον αγιο ευσταθιο στον περισσο
kounoupis
Προσωπικά εγκαταλείπω..
Αν κάποιος άλλος ξέρει τι χωράει που (και με ποιον τρόπο..) ας το πει ..!!
(αλλιώς να σιωπήσει για πάντα..)
Δεν έιχα την παραμικρή διάθεση αγαπητέ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Αμφισβητείς ότι γίνεται;![]()
(αρκέι να μην μπερδεύουμε τις βούρτσες με ότι γουστάρουμε..)
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
....
(αλλιώς να σιωπήσει για πάντα..)
Α, είδες κι εσύ τον γάμο...
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Από ότι θυμάμαι 54.5 είναι ο μαμά,οπότε το 53.7....λιγάκι δύσκολο.
Και για να καταλάβει ο kounoupis γιατί το ρίχνουμε στην πλάκα:
Με 49mm διαδρομή..
το 53.5 πιστόνι που λέει ότι χωράει, θα μας δώσει 110.09 cc...
το 53.7 θα μας δώσει 110.92 cc..
αν η διαφορά των κυβικών αξίζει το σφάξιμο του κυλίνδρου, be my guest ...![]()