Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ή αν προκειται να κυκλοφορησει συντομα ψηλοτερο φερινγκ. Το προσθετο που κυκλοφορει ειναι λιγο αντιαισθητικο. Ξερει κανεις ποσο στοιχιζει το προσθετο?
![]()
Γνωριζει κανεις αν υπαρχει ή αν προκειται να κυκλοφορησει συντομα ψηλοτερο φερινγκ. Το προσθετο που κυκλοφορει ειναι λιγο αντιαισθητικο. Ξερει κανεις ποσο στοιχιζει το προσθετο?
![]()
νομίζω υπάρχει ένα που το φέρνει και ο Σφακιανάκης. Είναι καταρχήν φιμέ, και στην εξωτερική μεριά έχει ένα δεύτερο κομμάτι που μπορείς να το έχεις στο κανονικό ύψος ή όποτε θές να ψηλώνει καμιά δεκαριά πόντους. Τιμή που ρώτησα και δεν έβαλα περι τα 200 €.
Το είχα δει στα τεστ των ΜΟΤΟ-ΤΡΙΤΗ και 0-300 και μου φαίνεται καλύτερο από το μαμίσιο αλλά... γμτμ...πάλι κερατιάτικα στο Σφακιανακή;;Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
νομίζω υπάρχει ένα που το φέρνει και ο Σφακιανάκης. Είναι καταρχήν φιμέ, και στην εξωτερική μεριά έχει ένα δεύτερο κομμάτι που μπορείς να το έχεις στο κανονικό ύψος ή όποτε θές να ψηλώνει καμιά δεκαριά πόντους. Τιμή που ρώτησα και δεν έβαλα περι τα 200 €.![]()
Ρε παιδιά εγώ την έχω στην ψηλότερη θέση (είμαι γύρω στο 1,80m) και ο αέρας μου 'ρχεται "φάτσα-κάρτα".Στη δε στανταρ ρύθμιση, δεν το συζητώ..
...σπάντων...
"φοράει" κάποιος από εδώ την μεγαλύτερη ζελατίνα να μας πει εντυπώσεις;;
Ω, ΝΑΙ !!!ΠΑΛΙ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
'Ενα Jameson με πάγο...
Δηλαδη εγω που ειμαι 1,90 τι να κανω?
Νομιζα οτι το εξτρα κομματι του φερινγκ που ειχα δει και εγω σε περιοδικο ειναι προεκταση του μαμισιου και μπορεις να το αγορασεις και μονο του!!![]()
200EUROΑρχικά δημιουργήθηκε από motomamounas
![]()
Η SUZUKI ΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΤΑ ΚΤΥΠΑΕΙ.Η GIVI E52 ME ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ SUZUKI ΕΧΕΙ 130EURO ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ.
![]()
Δείτε κι αυτό
www.motorcycleinfo.calsci.com/VStrom1.html#Windshield[/url]
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
Loipon paides,
Epeidh ithela thn zelatina mou na einai fime, kai epeidh oles oi zelatines pou kykloforoun mou fainontousan terasties, katelhksa oti tha valw ayth pou dinei o Sfakianakhs, kai apla tha evgaza to frydaki.
Paw sto synergeio, kai mou leei o typos 170 evrwpoula. Polla gamwth.
Pernwntas meta apo to magazi pou agorasa thn mhxanh, mou leei 170 kai exeis kai 15% ekptwsh. Telikh 140 evrw kai me kapoies doseis (Nomizw evala 4).
Telika den evgala oute to frydaki apo panw, mia kai otan einai sthn pio katw thesh nomizw oti mou aresei kiolas.
Ayta en oligois.
:a44:
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34023
Ksexasa na rwthsw....
An thn exei valei kaneis, na mou pei...
Gyrw stis 5700rpm peripou mou syntonizei aristera h zelatina. Ypopsiazomai to plastiko kapaki sta aristera h' to frydaki. Den mporw na to entopisw akrivws.
To kanei kai se kanenan allo?
:a44:
http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=34023
εβαλα και εγώ την Ζελατίνα της GIVI μια χαρά ούτε αέρας ούτε τίποτα το μόνο που θέλει λίγο προοχή είναι στην βροχή άν βλέπεις μέσα απο την Ζελατίνα δέν βλέπεις τίποτα για να μπεί χρειάστηκε να μπούν ροδέλες για να την απομακρύνει λίγο γιατί έβρισκε στις χούφτες
και όλα αυτά μόνο 85 ?![]()
![]()
Νομίζω οτι καταλήξαμε οτι αυτή η ζελατίνα είναι της MRA και πωλείται στα MAC 120 ευρώ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δες και εσύ και πες μας :Αρχικά δημιουργήθηκε από nlevog
Pernwntas meta apo to magazi pou agorasa thn mhxanh, mou leei 170 kai exeis kai 15% ekptwsh. Telikh 140 evrw kai me kapoies doseis (Nomizw evala 4)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=17909
Μου αρέσει πολύ και είναι στο πρόγραμμα, αλλά τα 50 ευρώ για τη φίρμα δεν τα δίνω (αν μιλάμε για την ίδια).![]()
'Ενα Jameson με πάγο...
ΤΗΣ GIVI Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ 120-160 ? ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ.Αρχικά δημιουργήθηκε από skyman
εβαλα και εγώ την Ζελατίνα της GIVI μια χαρά ούτε αέρας ούτε τίποτα το μόνο που θέλει λίγο προοχή είναι στην βροχή άν βλέπεις μέσα απο την Ζελατίνα δέν βλέπεις τίποτα για να μπεί χρειάστηκε να μπούν ροδέλες για να την απομακρύνει λίγο γιατί έβρισκε στις χούφτες
και όλα αυτά μόνο 85 ?![]()
![]()
ΤΝΧ
![]()
Της MRA την τοποθέτησα χθες στο δικό μου. 125 Ευρώ μου την άφησε (μου είπε στην αρχή 140). Δείχνει πολύ καλή καιΑρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Νομίζω οτι καταλήξαμε οτι αυτή η ζελατίνα είναι της MRA και πωλείται στα MAC 120 ευρώ, αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Δες και εσύ και πες μας :
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=17909
Μου αρέσει πολύ και είναι στο πρόγραμμα, αλλά τα 50 ευρώ για τη φίρμα δεν τα δίνω (αν μιλάμε για την ίδια).![]()
λογικά δεν πρέπει να διαφέρει από της Suzuki.
Παιδια να εχετε υποψην οτι στη ζελατινα ΠΡΕΠΕΙ να αναγραφει το Ε3 Η κατι παρομοιο..
Δηλωνει οτι ειναι safe glass δεν γινετε κομματακια....