Βασικα εχω κανει και ενα αλλο post σε αλο forum ελληνικο,θα υπαρξει προβλημα αν σας γραψω το link ??
Βασικα εχω κανει και ενα αλλο post σε αλο forum ελληνικο,θα υπαρξει προβλημα αν σας γραψω το link ??
Φυσικα και ΔΕΝ υπαρχει προβλημα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Giannis_L
Μπορεις ομως αν θες να ανοιξεις 2 παραθυρα και να μεταφερεις το οδοιπορικο σου κι εδω με copy - paste ...![]()
Καλημερα...λοιπον,θα κανω ενα σωστο post (με λιγη βιασυνη εδω)
3 φιλοι...Varadero 05 , Transalp 05 , GS 1200 05 !!
Ωραια παρεα,σουπερ διαδρομες,τρελη διασκεδαση..οτι ηθελες εγινε !!
Διαδρομη ηταν Αγρινιο-Στραρος-Καστρακι-Μπαμπαλιο,συνεχιζουμε ευθεια οπως παει ο δρομος,στη συνεχεια ακολουθουμε ταμπελες για Πετρωνα,και μετα ακολουθουμε τον δρομο και με λιγο χωμα μεσα στη διαδρομη φτανουμε στη γεφυρα,και (εαν δεν θελετε να μπειτε μεσα στη λιμνη των Κρεμαστων) συνεχιζουμε για Δυτικη Φραγκιστα,και μετα απλα οπως ακολουθουμε ταμπελες για Αγρινιο και πισω..
Φαινεται απλο,και ομως ειχε απ'ολα,χωμα,ασφαλτος,νεα ασφαλτος,πισσα,στροφες,ευθειες,φωτογραφιες,κολληματα στην αμμο,παιχνιδια μεσα στην (ξεραμενη στο σημειο) λιμνη,πετρες,χαλικια,κοτρωνες,στροφες,στροφες,στροφες ...
Διαλειμματα μονο για φωτο και νερο,ουτε φαγητα(εξοπλισμος απο το απιτι)ουτε τιποτα,7 ωρες στο δρομο,πανω απο 5 καθαρες οδηγηση..
Ετσι οπως περναμε το Στρατο μετα το Αγρινιο,στριβουμε δεξια κατευθειαν μετα τη γεφυρα και μετα απο λιγο ξεκιναμε το γυρω γυρω ολοι απο τη λιμνη Καστρακιου,οπου κατεβαινουμε χαλαρα απο το δρομο σε λιγο χωμα για να βρεθουμε πιο κοντα στην οχθη της Λιμνης Καστρακιου και 1-2 φωτο..
Δυστυχως υπηρχε ενα φορτηγο και δεν μπορεσαμε να κατεβουμε κατω κατω..
![]()