Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 39

Θέμα: ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ

ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΓΕΜΙΖΩ ΒΕΝΖΙΝΑ
    ΚΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΦΛΟΤΕΡ ΣΤΟ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟ?
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ?
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Δεν ξερω ρε φιλε

σε μενα , οχι δεν εχει παρουσιασει κατι τετοιο ουτε &

εχω ακουσει κατι.

Παντως αν βγαλεις ακρη γραψε για να το εχουμε υποψη.

Μακαρι να μην χρειαζεται πολυ "φασαρια"

Rider on V-Strom Το avatar του/της city
    Το έχω ξανακούσει ότι το βγάζει στα DL '04...

Πολύ που βοήθησα..!

You Shoot Me In A Dream,You Better Wake Up And Apologize

τυχαιο μέλος
    Μου το εχει κανει μια φορά, όσο διήρκεσε το συγκεκριμένο τεποζιτο με βενζίνη. Γέμισα δυο φορες από άλλο πρατήριο και επανηλθε. Δε μου το ξανάκανε.

Υποθέτω πως ήταν θέμα νοθευμένης βενζίνης. Κάποιος αισθητήρας λόγω νερού ή άλλου υγρού μπερδεύονταν. Η βενζίνη ξεχείλιζε αλλα εκείνο έδιεχνε μια γραμμή κάτω.

Το ίδιο διαστημα είχα βάλει και στο σκουτερ βενζίνη από το ίδιο πρατήριο και μου εσβησε δυο φορες στο δρόμο.......

Drive It Like U Stole It Το avatar του/της zoudis
    OPA ! nata nata....

Akouste to koufo: mou to ekane kai emena opos to perigrafei o synadelfos parapanw alla gia ena diasthma. Twra den to kanei pia

Ti ekana ? Tipota

Mallon eixe na kanei kati me tin benzina ? Idea den exw ....alla afou dior8w8hke mono tou, kano ton Kinezo kai den asxoloume/to peirazw

An ma8eis kati pes kai se 'mas.
    Drive It Like You Stole It

παιδιά έχω DL650Κ4 και δουλεύει μια χαρά μην τρελαθούμε.

με γεμάτο ρεζερβουάρ ο δείκτης δείχνει μέχρι πάνω κανονικότατα

μου συμβαίνει κάτι άλλο κάποιες φορές, το οποίο όμως δεν θεώρησα συμαντικό για να το αναφέρω μέχρι τώρα, αλλά μιας και ανοίξαμε συζήτηση ας το αναφέρω.

μετά απο γέμισμα στο βενζινάδικο ο δείκτης όταν βάλω ξανά μπροστά την μηχανή δείχνει την ένδειξη την οποία είχε όταν πήγα να βάλω βενζίνη. μετά απο λίγο (30 δευτερόλεπτα - ένα λεπτό) κυκλοφορώντας αναπροσαρμόζεται στην κανονική ένδειξη.

για παράδειγμα σκάω μύτη στο βενζινάδικο με μια παυλα, βάζω δεκα ευρο, ανοιγω την μηχανή και δείχνει πάλυ μια παυλα. ξεκινάω να κυκλοφορώ και προστίθενται μια μια, άλλες δυο παύλες που αναλογούν στο ποσό της βενζίνης που έβαλα. (να σημειωθεί ότι ακόμα και αυτό δεν συμβαίνει πάντα).

γενικά πρόβλημα με την ακρίβεια του δεν έχω κανένα, ειδικά οι δυο ενδείξεις που έχει για το άδεισμα (στα 4.5 λίτρα και στα 3 λίτρα, είναι ακριβέστατες και ειδικά σε ταξίδι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήσιμες!)

αμα είναι να ξεκινήσουμε να μιλάμε για προβλήματα ένδειξης του ρεζερβουάρ, να φωνάξω τον skous να σας πει για το ολοκαίνουργιο multistrada του!
    "Γιατί ο δρόμος είναι αλήθεια, χίλια κι ένα παραμύθια
    είναι το σπίτι μας, δεν έχει τέλος"

iMix

Ntoinggg allo pali kai touto....

Logika, xwris na 3erw, den prepei na einai tipota....afou exei benzinh mesa (tin kounas kai akous h' anoigeis kapaki kai blepeis ) tote eisai OK :rotflmao:

Mallon kamia mikro-anwmalia me tin mnimi-egkefalo paizei kai tin "akouei" kapou-kapou...

Oute me Mpires na ta gemizame den 8a ekane etsi :rotflmao: :rotflmao:

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
    παιδιά έχω DL650Κ4 και δουλεύει μια χαρά μην τρελαθούμε.

με γεμάτο ρεζερβουάρ ο δείκτης δείχνει μέχρι πάνω κανονικότατα

μου συμβαίνει κάτι άλλο κάποιες φορές, το οποίο όμως δεν θεώρησα συμαντικό για να το αναφέρω μέχρι τώρα, αλλά μιας και ανοίξαμε συζήτηση ας το αναφέρω.

μετά απο γέμισμα στο βενζινάδικο ο δείκτης όταν βάλω ξανά μπροστά την μηχανή δείχνει την ένδειξη την οποία είχε όταν πήγα να βάλω βενζίνη. μετά απο λίγο (30 δευτερόλεπτα - ένα λεπτό) κυκλοφορώντας αναπροσαρμόζεται στην κανονική ένδειξη.

για παράδειγμα σκάω μύτη στο βενζινάδικο με μια παυλα, βάζω δεκα ευρο, ανοιγω την μηχανή και δείχνει πάλυ μια παυλα. ξεκινάω να κυκλοφορώ και προστίθενται μια μια, άλλες δυο παύλες που αναλογούν στο ποσό της βενζίνης που έβαλα. (να σημειωθεί ότι ακόμα και αυτό δεν συμβαίνει πάντα).

γενικά πρόβλημα με την ακρίβεια του δεν έχω κανένα, ειδικά οι δυο ενδείξεις που έχει για το άδεισμα (στα 4.5 λίτρα και στα 3 λίτρα, είναι ακριβέστατες και ειδικά σε ταξίδι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χρήσιμες!)

αμα είναι να ξεκινήσουμε να μιλάμε για προβλήματα ένδειξης του ρεζερβουάρ, να φωνάξω τον skous να σας πει για το ολοκαίνουργιο multistrada του!
    Εγώ έχω παρατηρήσει οτι συμβαίνει μόνο όταν φουλάρω το ντεπόζιτο μέχρι επάνω, αλλά μιλάμε για τέρμα επάνω! Καμιά φορά για να συμπληρωθεί το εικοσάρικο η βενζίνη φτάνει μέχρι το χείλος. Τότε και για τα επόμενα 10 λεπτά ο δείκτης δείχνει μία γραμμή πιο χαμηλά απο το full. Μετά έρχεται στα κανονικά του.

Δεν το θεώρησα πρόβλημα πάντως.....

Thumbs up

Nai mprabo exeidikio o filos Argyris twra pou to leei.

Kai gw to gemiza mexri to xeilos (kati pou apagoreuete apo ton Kataskeuasti ) gia ena diasthma, kai tote mou to ekane auto

Opote, 3anagemize to kanonika kai 8a epanel8ei o metrhths sta normal tou (mporei oxi amesws).

Kai ontos den einai toso tragiko... siga ta wa

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Εγώ έχω παρατηρήσει οτι συμβαίνει μόνο όταν φουλάρω το ντεπόζιτο μέχρι επάνω, αλλά μιλάμε για τέρμα επάνω! Καμιά φορά για να συμπληρωθεί το εικοσάρικο η βενζίνη φτάνει μέχρι το χείλος. Τότε και για τα επόμενα 10 λεπτά ο δείκτης δείχνει μία γραμμή πιο χαμηλά απο το full. Μετά έρχεται στα κανονικά του.

Δεν το θεώρησα πρόβλημα πάντως.....
    Φίλε μου σε επιβεβαιώνω κι εγώ. Όταν τα γεμίζω μέχρι του σκασμού ΜΠΟΡΕΙ να το παρουσιάσει αυτό. Σιγά σιγά όμως αποκαθίστατε μόνη της η ένδειξη. Ίσως δεν θα πρέπει να το γεμίζουμε μέχρι το χείλος

γεια σε ολους....μια μικρη βοηθεια..ελπιζω...μερικα πρατηρια νοθευουν την βενζινη με καποιο χημικο το οποιο προκαλει κατι σαν φουσκες με συνεπεια ο δεικτης η να ενεβαινει τερμα επανω και μετα να πεφτει η να μην τερματιζει, ενω νομιζεις οτι φουλαρεις στην ουσια εχεις πχ στα 20 lt κανα 2-3 lt αερα κοπανιστο......
    ......''Only a Biker knows why a dog sticks his head out of a car window.'' ............
    "μοτοσυκλετα"..
    η μαγεια του μεγαλου ρισκου για ενα ονειρο που μονο εσυ βλεπεις......

Angry

NTPOoooing

auto den to eixa 3anaakousei

Mas kleboun oloi apo pantou..... opoios prolabei einai...

ενδειξη βενζινης

Το προβληματακι αυτο μου εμφανιστηκε και στο δικο μου Vsrtom650 το καλοκαιρι σε ταξιδι υστερα απο τερμα γεμισμα
    και τελικα μετα απο καποιο διαστημα διορθωθηκε μονο του
    και ημουν ετοιμος στο service να αντικαταστησω τον ηλεκτρονικο αισθητηρα ππου ειναι κατω απο το ντεποζιτο
    ο μηχανικος που το ειχε δει ειπε δεν ειναι τιποτε και δεν θα περνουσε στην εγγυηση.
    τελικα ειχε δικαιο διορθωθηκε μονο του
    απλά οταν το γεμιζω δεν το αφηνω να ξεχυλιζει εκτος του τελικου δακτυλιου
    ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΤΕ
    βεβαια ο δεικτης βεεζινης δεν ειναι και ο καλυτερος που ειχα ποτε απο αλλα μοντελα μηχανων αλλα με αυτην την αυτονομια κανενα προβλημα
    ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ
    ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!

Νέο μέλος
    Το ίδιο πρόβλημα παρουσιάστηκε και στη δική μου. (μοντ 04). Στο συνεργείο μου είπαν ότι έχουν αλλάξει σε δύο V strom 650 to φλοτεράκι που είναι μέσα στο ντεπόζιτο και οτι το πρόβλημα διορθώθηκε.( και οι δύο ήταν εντός εγγύησης αντ/πείας).
    Η αξία του φλοτέρ περίπου 85 ευρώ.
    Το πρόβλημα είναι ότι εγώ την πήρα παραεισαγωγή απο Moto japan και τώρα μένω Μυτιλήνη. Θα το τεστάρω αλλάζοντας βενζινάδικο και προσέχοντας να μην γεμίζω το ντεπόζιτο μέχρι επάνω και μετά θα τεστάρω την εγγύηση??? παρεπιπτόντος λήγει σε 1 μήνα.
    Ακόμα με την τελευταία μπάρα να ανασβοσβήνει δηλαδή θα έπρεπε να έχει 3 λίτρα βενζίνης(περίμενα πρώτα να σταθεροποιηθεί ο δείκτης) γεμίζοντας το ντεπόζιτο πήρε 17,5 λίτρα άρα 22-17,5 είχε 4,5 λίτρα.

Παντα ορθιος Το avatar του/της mhtsorodas
    Τα ιδια εχω παθει και εγω.Στην αρχη μου το εκανε συχνα μετα σταματησε.Τελευταια μου το ξανακανε μια φορα ακομα χωρις λογο.Μαλλον σαλταρε και αυτη σαν το αφεντικο της!!!!

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΙΔΟΣ ΒΕΝΖΙΝΑΣ
    από elmos στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 09:58
  2. ΒΕΝΖΙΝΑΣ ο ΚΑΡΥΟθραύστης
    από lc8ergr1 στο forum KTM
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2008, 09:24
  3. ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
    από Da.Vintage στο forum Suzuki V-Strom series