http://www.in.gr/news/article.asp?ln...8&lngDtrID=252
Ουδέν σχόλιον![]()
![]()
http://www.in.gr/news/article.asp?ln...8&lngDtrID=252
Ουδέν σχόλιον![]()
![]()
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Το εχω ξαναπει:
ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΩΜΑ ΟΛΟΙ
ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ
:a31:
Απλα θα πληρώνουμε το τσάμπα Internet των φοιτητών!!!
e vres ena fititi kai pliroste to internet miso miso... :wacko: :wacko: :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
Τι εννοείς ????Αρχικά δημιουργήθηκε από Loudovikos
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Γιατι δεν βαζεις ADSL? H τιμες πεφτουν συνεχεια και αν το χρησιμοποιεις πολυ σε συμφερει![]()
τι?????
φύγαμε για adsl
απατεώνες
και στο έχω πεί,αφού είσαι καλό παιδί ,γιατί λες μαλακίες;
Δυστυχώς σε πολλές περιοχές στην επαρχία οι συνδέσεις ADSL δεν είναι διαθέσιμες ή ακόμη και εφικτές λόγω μεγάλης απόστασης μεταξύ σπιτιών και κέντρου.
Το μέτρο λοιπόν αυτό εντάσσεται στην πολιτική αποκέντρωσης της κυβέρνησης...
κομπινα ειναι για να αναγκαστουν ολοι καποια στιγμη να βαλουν adsl στην οποία σε δεσμεύουν με μηνιαίο πάγιο γραμμής
να 'ταν μονο σ' αυτο το θεμα πισω η ελλαδα, καλα θα ΄ταν :a31:
για οσους δεν το γνωριζουν οι ελευθεροι επαγγελματειες δικαιουνται τσαμπα προσβαση στο ιντερνετ βαση του ευρωπαικου προγραμαρος κοινονοια τις πληροφορειας με μια απλη αιτηση στο βιοτεχνικο επιμελητηριο .
σε απλη γραμη pstn η istn 64
μπορει καποιος να χρησιμοποιη την istn και να δωση σε καποιον κολητητου την pstn η και το αντιστροφο μπορουν να μπενουν και οι 2 ταυτοχρονα απο διαφορετικο τηλεφονο παντα
πεστε στον οτε ενα γεια οσοι μπορειτε γιατι αυτοι μονο απο απωλεια κερδων καταλαβενουν
και προσεχτε το adsl γιατι δεν τρεχει παντα με ταχητητα οπως λενε εξαρτατε στην περιοχη
καλημερα![]()
ΗΙ ΝΤΙΤ
Μιλάς σοβαρά;Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
για οσους δεν το γνωριζουν οι ελευθεροι επαγγελματειες δικαιουνται τσαμπα προσβαση στο ιντερνετ βαση του ευρωπαικου προγραμαρος κοινονοια τις πληροφορειας με μια απλη αιτηση στο βιοτεχνικο επιμελητηριο .
Στο βιοτεχνικό ή μήπως στο βιομηχανικό επιμελητήριο;
gia to dixtiothite les?Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
an les gia auto emena mou exoun vgalei to ladi gia ton apetoumeno ejoplismo... asxetoi oi ekprosopoi kai genika flou oi diadikasies...
To Δικτυωθείτε έχει απλά επιδότηση 40%, αν πάρεις σύνδεση στο δίκτυο και PC, και το PC πρέπει να περιλαμβάνει και λειτουργικό και οθόνη, κάτι που δεν είναι στα σχέδια πολλών που απλά θέλουν να αναβαθμίσουν την κεντρική μονάδα.
Αυτοί οι περιορισμοί συντη γραφειοκρατία κάνουν άθροισμα "ευχαριστώ δεν θα πάρω"
Προσωπικά ψηφίζω Λουκουμάδες Αλεξίου ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Το εχω ξαναπει:
ΘΕΛΟΥΝ ΞΥΛΩΜΑ ΟΛΟΙ
ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ
:a31: