Καλησπέρα παίδες και από μένα.
Είμαι ένας νεαρός ο οποίος ένα βράδυ που κοιμόταν είδε όνειρο ότι θέλει να αποκτήσει μια μηχανή.Το περιέργο είναι ότι ξυπνώντας το όνειρο είχε φύγει αλλά η επιθυμία να πάρω μηχανή είχε παραμείνει.Έτσι ξεκίνησα την αναζήτηση μου.Και στα πλαίσια της αναζήτησης μου έφτασα και εδώ. Η κατάσταση με μένα έχει ως εξής.....δεν έχω τρομερή (εως ελάχιστη) εμπειρία από μηχανές, θέλω να πάρω μια μηχανή που να με εξυπηρετεί στις συνήθεις διαδρομές μου (δουλειά, καφεδάκι βολτούλα) και να μπορώ να κάνω και κανα ταξιδάκι.Το V-Strom το ερωτεύτηκα μία ωραία πρωΐα που έβαζα βενζίνη στο αμάξι μου.Από την πρώτη στιγμή ήθελα να το αποκτήσω. Έρχομαι εδώ ζητώντας την γνώμη σας καθώς και τις προτάσεις σας (καθότι αδαής). Μπορεί να καβαλήσει το V-strom ένας νέος οδηγός και να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα προσαρμογής στην συμπεριφορά του? Έστω ότι τα μυαλά τα έχω μέσα στο κεφάλι και όχι πάνω από αυτό (έτσι θέλω να πιστεύω). Αν καταλήξω να το πάρω κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρω μεταχ/νο.Δοκίμασα και το Aprillia Pegaso αλλά δεν μου άρεσε γιατί είχε πολύ βάρος πίσω (οι 2 εξατμίσεις του λείπανε). Μου έιπαν να δοκιμάσω πρώτα κάτι πιο μικρό μέχρι να μάθω.Ο φόβος μου είναι ότι αν πάρω κάτι μικρό μην ξεμείνω με αυτό. Τεσπά αν έχετε να προτείνετε σας παρακαλώ μην διστάσετε.
Υ.Γ. btw πολυ καλο αυτο το section του moto.gr forum.Βρήκα εδώ πολύ περισσότερες πληροφορίες για το ονειρό μου από οπουδήποτε αλλού. Έυγε λαμπροι νεανίες.