Hello κυριες και κυριοι...
Αναρωτιομουν αν σας εχει ερθει το ειδοποιητηριο για να προμηθευτειτε απο τις τραπεζες τα τελη κυκλοφοριας?????
Εμενα δεν εχει φανει ακομα...![]()
Ξερετε μηπως μεχρι ποτε θα πρεπει να εχουμε προμηθευτει το χαρτακι????
![]()
Αναρωτιομουν αν σας εχει ερθει το ειδοποιητηριο για να προμηθευτειτε απο τις τραπεζες τα τελη κυκλοφοριας?????
![]()
A gentleman would walk but never run...
Είναι μέχρι τις 30/12 γενικά , αλλά απο τις 15 νομίζω και μετά θα είναι με την άδεια κυκλοφορίας μόνο απο την όποια εφορία πάς.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Εμένα μου έχουν έρθει τα περισσότερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
![]()
Αν δεν κάνω λάθος το περιθώριο είναι μέχρι 31/12.
Εχουμε καιρό.....
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Thanx Gandalf...
exoun ksekinhei na erxonte
mou hr8an ths mikrhs mou kai perhmenw kai ths megalhs !!
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Thanx ολους!!!
![]()
Το δικο μου ηρθε πριν μερικες μερες και λεει απο 1/12 εως 12/12
Οι ημερομηνίες που αναγράφονται είναι προτροπή για να αποφευχθεί ο συνωστισμός την τελευταία στιγμή...Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Το δικο μου ηρθε πριν μερικες μερες και λεει απο 1/12 εως 12/12
Μπορείς να το πάρεις μέχρι 31/12 χωρίς κανένα πρόβλημα...
![]()
Εμένα μου στείλανε ειδοποίηση να πληρώσω για το προηγούμενο μηχανάκι μου , το οποίο δεν μου ανήκει πλέον ...Περιμένω να δω αν θα μου στείλουν για το δικό μου τίποτα...τι να κάνω ;;;;;
Για αρχή επικοινώνησε με το νέο ιδιοκτήτη...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Εμένα μου στείλανε ειδοποίηση να πληρώσω για το προηγούμενο μηχανάκι μου , το οποίο δεν μου ανήκει πλέον
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Εμένα μου στείλανε ειδοποίηση να πληρώσω για το προηγούμενο μηχανάκι μου , το οποίο δεν μου ανήκει πλέον ...Περιμένω να δω αν θα μου στείλουν για το δικό μου τίποτα...τι να κάνω ;;;;;
Αυτό δεν είναι τίποτε. Εγώ αγόρασα τη "γριά" τον Ιούλιο και ήρθαν 2 ειδοποιήσεις, μία σε εμένα και μία στον προηγούμενο ιδιοκτήτη !!!
![]()
![]()
![]()
Αθάνατο ελληνικό κράτος !!!
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
όσοι έχουν αγοράσει πρόσφατα μηχανή και δεν θα έχουν πάρει σήμα, καλό είναι να πάνε στην εφορία μετά τις 15/12 και να ζητήσουν εκεί το νέο τους σήμα, όπως και με την άδεια κυκλοφορίας , να περάσουν τα καινούρια στοιχεία ιδιοκτήσιας.
Το ίδιο ισχύει και για αυτούς που δεν την έχουν πια, με την διαφορά οτι θα κάνει την διαδικασία πλέον ο νέος ιδιοκτήτης της , που θα πάρει και το σήμα.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
εγώ αγόρασα την τωρινή (και πούλησα την προηγούμενη) το μάιο, ήρθε το ειδοποιητήριο για την καινούργια για την άλλη δεν έχει έρθει τίποτα αλλά μάλλον θα αδιαφορήσω, εξάλλου την πούλησα σε μαγαζί κι όχι σε ιδιώτη
an den to paris to sima dioti den xrosimopoieis tin mixani, ti simbenei?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Krokodilos001
an den to paris to sima dioti den xrosimopoieis tin mixani, ti simbenei?
PROS TO PRON DEN SHMBAINEI TIPOTA MONO AN SE GRAPSOYN ALLA AN ARGOTERA THELISEIS NA POYLHSEIS H NA PARADWSEIS TIS PINAKIDES STO MHXANAKI PREPEI NA PLHRWSEIS OLA TA PROIGOYMENA POY DEN PLHRWNES X 2