ΔΕΝ πρεπει με τιποτα να χανετε τον δρομο απ' τα ματια σας !!!
Ακομα κι αν (νομιζετε) πως ειναι αδειανος ...![]()
Μολις γυρισα σπιτι (ευτυχως) ...![]()
Μεσα στην Αττικη κι ενω εχω περασει την διασταυρωση με την Εθνικη, βλεπω ενα φορτηγακι με φαρο αναμενο της Αττικης οδου στην βοηθητικη.
Μπροστα μου, στην μεσαια, στα 150μ περιπου υπαρχει ΙΧ που παει με 120-130 περιπου, κι εγω το πλησιαζω.
Εχοντας "καθαρο" (κατα την γνωμη μου) δρομο, γυρισα και κοιταζα τι κανει το φορτηγακι, εχοντας και τον νου μου (με την περιφεριακη οραση) στο ΙΧ που πλησιαζω ...
Ξαφνικα το ΙΧ κανει δεξια, αφηνοντας μου την λωριδα ελευθερη ...
Η κινηση του δεν ηταν κατι που με προβηματισε μιας και μου αφηνε ακομα πιο "καθαρο" δρομο ...
Εν το μεταξυ εχω "κολλησει" με τις κινησεις που κανουν με τα χερια, οι εργατες απ' το φορτηγακι ...
Το "ερωτημα" γιατι ο μπροστινος εκανε τοοοσο αποτομα δεξια, με εκανε τελικα να γυρισω μπροστα (στον αδειανο δρομο) και να βρεθω αντιμετωπος με μια ξυλοκατασκευη, σαν σκεπη απο σπιτι ενα πραμα, τυλιγμενη με πλαστικο, στα 30μ και με 170!![]()
ΔΕΝ ηταν δυνατον να την αποφυγω!
Φρεναρα του πανικου και σηκωθηκα ορθιος!
Ειπα: "ή μαλι ή κοκκκαλο" που λεν και στο χωριο μου ...
Επεσα κατω απ' τα 100 κι Αφρικα την διεμβολισε κανοντας κι ενα μικρο αλματακι ...
Ολα καλα λοιπον!
Την γλυτωσαμε και σημερα ...![]()
Προφανως ΔΕΝ φταιει ουτε η ταχυτητα, ουτε τιποτα αλλο, εκτος του οτι ΑΦΗΣΑ το φορτηγακι και τους εργατες, να μου αποσπασουν την προσοχη!
Η μονη δικαιολογια που μου βρηκα, ηταν οτι ηταν εντελως απιθανο ευρημα μεσα στην Αττικη οδο ...
Αλλα για μενα ΔΕΝ (πρεπει να) υπαρχουν δικαιολογιες !!!
Προσοχη ΟΛΟΙ και ΠΑΝΤΑ μαγκες !!!
Γινεται πολεμος εκει εξω! :wacko:
![]()
![]()
![]()