Ενδιαφερεται κανενας για μια βολτουλα+καφεδακι προς Στορκ μερια την Κυριακη? Λεμε με ενα φιλο μου για μεσημερακη κατα της 12 αν εχει καλο καιρο..![]()
Ενδιαφερεται κανενας για μια βολτουλα+καφεδακι προς Στορκ μερια την Κυριακη? Λεμε με ενα φιλο μου για μεσημερακη κατα της 12 αν εχει καλο καιρο..![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Daemon, αν εχω ξυπνησει την Κυριακη, και ειμαι σε τετοιο mood, σε παιρνω τηλεφωνο. να υποθεσω περιπτερο Χαιδαριου, ε?
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Daemon, αν εχω ξυπνησει την Κυριακη, και ειμαι σε τετοιο mood, σε παιρνω τηλεφωνο. να υποθεσω περιπτερο Χαιδαριου, ε?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
Daemon μεσα για την κυριακη ειμαστε αλλοι 2! νωριτερα δε γινεται γιατι δουλευω το απογευμα?![]()
Και'γω ελεγα για πιο νωρις, κατα της 10-11 αλλα εχει προβλημα ο αλλος γιατι δουλευη ολο το Σαββατο βραδυ μεχρι Κυριακη πρωι. Θα δω μπας και τον ψησω να ξυπνησει πιο νωρις αλλα δεν το βλεπω..
KAINOYRIOYS DEXESTE?
ΕννοειτεΑρχικά δημιουργήθηκε από SPEED LOVER
KAINOYRIOYS DEXESTE?![]()
OK ΘΑ ΠΑΛΕΨΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΙΣΩ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΝΑ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ THANKS
an den exo doyleia ayrio mporei na peraso apo jylokastro na paro ton tigka kai na erthume gia kafedaki kai emeis.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
εμεις λεμε να ξεκινησουμε κατα τις 9.30 -10.00. αν αλλαξει κατι και φυγεται ποιο νωρις στειλε μην.για να συναντηθουμε καπου να κατεβουμε ολοι παρεα!!!![]()
![]()
![]()
![]()
paides sigxoriste tin xazi isos erotisi
to stork ti kai pou einai???
kales boltes
Στορκ
Τελικα θα ειμαι μονος μου οποτε κατα της 10 στο Περιπτερο![]()
Είμαι μέσα κι εγώ οπότε τα λέμε στισ 10 στο περίπτερο..![]()
αφου δεχεστε καινουργιους.....θα το παλεψουμε για τις 10 γμτ.
μηπως 11:00?????......
εεεεεεεεε...........?????????
ποσο κανει μαστορα????
..............ελα βρε τωρα, θα τα βρουμε!!!!!!!!!