Θα παμε καμια βολτουλα την Κυριακη? Καννα Στορκ? Καμια αλλη ιδεα? Καννα χαπι για το πονοκεφαλο?:wacko:
Αντε γιατι πρεπει να δοκιμασω το καινουργιο μου μπροστινο
![]()
Θα παμε καμια βολτουλα την Κυριακη? Καννα Στορκ? Καμια αλλη ιδεα? Καννα χαπι για το πονοκεφαλο?:wacko:
Αντε γιατι πρεπει να δοκιμασω το καινουργιο μου μπροστινο
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Και εγω σκευτομουνα για Βολος αλλα δεν παιζει φρανκο ουτε για βενζινη. Εχω να πληρωσω 300? την Τεταρτη για μια κληση απ'το 1998 αλλιως θα μου φερετε τσιγαρα μεσα (παλι) :wacko:
Για αυτους που δεν θα πανε Βολος, να πουμε 11 στο περιπτερο? Αναλογα το καιρω εννοειτε![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
ΣΤΙς 11 στο περιπτερο...αν αλλαξει κατι ας μου στειλει καποιος ενα sms..μετα τις 15:00 νο pc
www.pro-fiber.com
Λοιπον αυριο Κυριακη 11.00 στο γνωστο περιπτερο.![]()
Το που θα παμε...αγνωστο αλλα δεν εχει κ πολυ σημασια. Θελω ΒΟΛΤΑ!!!
![]()
![]()
ακυρωθηκε ο βολος....τι κληση ηταν αυτη?????Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Και εγω σκευτομουνα για Βολος αλλα δεν παιζει φρανκο ουτε για βενζινη. Εχω να πληρωσω 300? την Τεταρτη για μια κληση απ'το 1998 αλλιως θα μου φερετε τσιγαρα μεσα (παλι) :wacko:
Για αυτους που δεν θα πανε Βολος, να πουμε 11 στο περιπτερο? Αναλογα το καιρω εννοειτε![]()
![]()
Μια πολυ περιεργηΥποτιθετε οτι καπου το 1998 με πιασανε ανασφαλιστος, καπου το 2001 εγινε το δικαστηριο ερημην και μολις τωρα με θυμηθηκανε. Με παιρνει τηλ ενας γειτονας στην δουλεια και μου λεει οτι ηρθε η αστυνομια στο σπιτι και ρωταγανε στην πολυκατοικια για μενα, τι ειμαι, που ειμαι, τι κανω, τι δεν κανω, με ποιον κανω παρεα και αλλες τετοιες μαμακιες. Στο τελως αφησε ενα τηλεφωνο στον γειτονα οπου οταν τους πηρα μου λενε οτι βγηκε αποφαση και πρεπει να παω στα δικαστηρια να πληρωσω μεχρι την Τεταρτη. Αντε βγαλε ακρη..
![]()
ειχα κανει ενα ποστ http://www.moto.gr/forums/showthread...id=18584για το θεμα........ειναι κυκλωμα φιλεΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Μια πολυ περιεργηΥποτιθετε οτι καπου το 1998 με πιασανε ανασφαλιστος, καπου το 2001 εγινε το δικαστηριο ερημην και μολις τωρα με θυμηθηκανε. Με παιρνει τηλ ενας γειτονας στην δουλεια και μου λεει οτι ηρθε η αστυνομια στο σπιτι και ρωταγανε στην πολυκατοικια για μενα, τι ειμαι, που ειμαι, τι κανω, τι δεν κανω, με ποιον κανω παρεα και αλλες τετοιες μαμακιες. Στο τελως αφησε ενα τηλεφωνο στον γειτονα οπου οταν τους πηρα μου λενε οτι βγηκε αποφαση και πρεπει να παω στα δικαστηρια να πληρωσω μεχρι την Τεταρτη. Αντε βγαλε ακρη..
![]()
Και μου περρισευανε 300? και δεν ηξερα τι να τα κανω..![]()
![]()
για τετοια ποσα ο αλλος δεν θα κατσει να σχοληθει.........κολποΑρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Και μου περρισευανε 300? και δεν ηξερα τι να τα κανω..![]()
![]()
αν εχεις την διαθεση και τον χρονο κυνηγατο με δικηγορο.:smilea:
Τα χαλασαμε πριν δυο χρονια περιπου και μετακομησε στο ΑιγιοΑρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
δικηγορο![]()
Ασχετο προς zolotas...
Τους εχεις ακουσει ποτε?Γενια Του Χαους