Από το παρακάτω Βέλγικο που είναι και το αντίστοιχο Ολλανδικό σάιτ, 198.8 Ε
http://online.rad.be/raddotnet_d/Pro...de2=0&MotoId=0
![]()
LeT ThE GooD TiMeS RoLL
ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ 245ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 20ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 220. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ????
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...
ΓΑΒ
Τι λετε ωρε?![]()
![]()
Αν θυμάμαι καλά τις είχα πάρει 145€ πέρσυ από το δίκυκλο.
THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...
ZELI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GORE-TEX
ΓΑΒ
ZELI ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ 185 ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ. ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ 'Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?
ΓΑΒ
Στο Δικυκλο πηρα και εγω περσι κατι DAINESE και ηταν το πιο φτηνο.Κανει δικη του εισαγωγη-δεν ειναι ο επισημος αντιπροσωπος στην Ελλαδα.
![]()
Στην Μιχαλακοπουλου ειναι το ενα.Το stock ειναι Λεωφ.Βουλιαγμενης δεξια οπως κατεβαινεις για Βουλα καμια 500αρια μετρα μετα το σταθμο του μετρο του Αγ.Δημητριου.Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Πού είναι το δίκυκλό ρε παιδια...;![]()
![]()
Να'σαι καλά![]()
Αυτό είναι το "γνωστό" stock της DAINESE στη βουλιαγμένης;
Ξέρω από βέσπα!
Οπα παρτο αλλιως!Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Να'σαι καλά![]()
Αυτό είναι το "γνωστό" stock της DAINESE στη βουλιαγμένης;
Αυτο που σου λεω στη Βουλαγμενης ειναι το ΔΙΚΥΚΛΟ STOCK.Για Dainese Stock στην Βουλιαγμενης εν κατεχω πραγμα...
(Για το Δικυκλο δεν ρωτησες που ειναι η εχω καψει φλαντζα σημερα??)
![]()
ΤΟ ΔΙΚΥΚΛΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 324. ΕΙΝΑΙ 500m ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο CATMASTER. ΕΝΑ DAINESE STOCK ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ 144(πλ. ΚΕΝΕΝΤΙ) ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ....
ΒΥΕΕΕΕΕΕΕ
ΓΑΒ
Σωστός είσαι...απλά είπα μήπως βγάλω λαβράκιΑρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Οπα παρτο αλλιως!
Αυτο που σου λεω στη Βουλαγμενης ειναι το ΔΙΚΥΚΛΟ STOCK.Για Dainese Stock στην Βουλιαγμενης εν κατεχω πραγμα...
(Για το Δικυκλο δεν ρωτησες που ειναι η εχω καψει φλαντζα σημερα??)
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Είναι οι gore - tex (έχω ακόμα το καρτελάκι της dainese και την απόδειξη. 1 χρόνο πρίν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DOG HANDLER
ZELI ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ? ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GORE-TEX
Το αλλο μοντέλο (που δεν είναι goretex) είναι η racing σειρά.
THE MORE WE SEE THE MORE WE KNOW...