Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 23

Θέμα: er-6n - νεος οδηγος

er-6n - νεος οδηγος

Καλησπέρα!Σκεφτομαι τους προσεχεις μηνες να αγορασω το er-6nΘα ηθελα να μια μικρη βοηθεια καθως θα ειναι η πρωτη μου μηχανη,μεχρι τωρα εχω οδηγησει μονο παπια,σκουτερ και ενα cb400 για πολυ λιγο.Με φοβιζει το γεγονος μιας 650cc μηχανης για πρωτη αλλα δεν θελω να μπω στη διαδικασια να αγορασω μικροτερη μετα μεγαλυτερη και παει λεγοντας για χασιμο χρηματων.Μια ακομα ανησυχια μου ειναι αν θα μπορω να ελεγχω αυτη τη μαχανη καθως ειμαι 1,74 70 κιλα χωρις ιδιαιτερες μυικες δυναμεις.Οσον αφορα την αξιοπιστια,εχει παρατηρηθει καποιο προβλημα?Και κατι τελευταιο εβγαλα το διπλωμα το 2004 μετα την παροδο 2 χρονων μπορω να το ανανεωσω για απεριοριστα κυβικα?
    Ευχαριστω εκ των προτερων.

Re: er-6n - νεος οδηγος

Αρχικά δημιουργήθηκε από tzivitzil
    Καλησπέρα!Σκεφτομαι τους προσεχεις μηνες να αγορασω το er-6nΘα ηθελα να μια μικρη βοηθεια καθως θα ειναι η πρωτη μου μηχανη,μεχρι τωρα εχω οδηγησει μονο παπια,σκουτερ και ενα cb400 για πολυ λιγο.Με φοβιζει το γεγονος μιας 650cc μηχανης για πρωτη αλλα δεν θελω να μπω στη διαδικασια να αγορασω μικροτερη μετα μεγαλυτερη και παει λεγοντας για χασιμο χρηματων.Μια ακομα ανησυχια μου ειναι αν θα μπορω να ελεγχω αυτη τη μαχανη καθως ειμαι 1,74 70 κιλα χωρις ιδιαιτερες μυικες δυναμεις.Οσον αφορα την αξιοπιστια,εχει παρατηρηθει καποιο προβλημα?Και κατι τελευταιο εβγαλα το διπλωμα το 2004 μετα την παροδο 2 χρονων μπορω να το ανανεωσω για απεριοριστα κυβικα?
    Ευχαριστω εκ των προτερων.
    το er το εχω οδηγησει απο φιλο, αν και δεν μοιαζουμε σε διαστασεις (1.90, 115 κιλα) ειναι παρα πολυ φιλικο μηχανακι και ευκολο...

πιστευω δεν θα εχεις προβλημα αφου κι ο φιλος που το εχει το πηρε σαν πρωτη μηχανη και το συνηθισε αμεσως, εχει γκαζακι που δεν τρομαζει ομως...

Όπως τα είπε κι ο Kalant !

Είναι πολύ φιλικό μηχανάκι και γενικά συνηθίζεται πολύ εύκολα αρκεί να έχεις το μυαλό σου μέσα στο κεφάλι σου και όχι πάνω από αυτό.

Έχει αρκετή δύναμη ειδικά στα χαμηλά αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί ούτε να σε τρομάζει, σιγά σιγά θα γίνεις ένα με το μηχανάκι.

Το er-6n το έχει ο αδερφός μου και έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα με αυτό, δεν με κούρασε τίποτα πάνω του εκτός απ'τον αέρα που με κοπάναγε κάτι όμως που θα το υποστείς σε όλα τα γυμνά μηχανάκια. Προβληματάκι που λύνεται εύκολα με μια ζελατίνα.

Μετά από 5000 χιλιόμετρα που είναι λίγα ακόμα για να εκφέρω πλήρη άποψη, μπορώ να μιλήσω για ένα σύνολο που δείχνει αρκετά αξιόπιστο τουλάχιστον στην μέχρι τώρα ύπαρξή του στο σπίτι μας.

Σίγουρα είναι ένα μηχανάκι που θα βάλει με πολύ όμορφο τρόπο έναν άπειρο αναβάτη στον κόσμο της μοτοσυκλέτας και θα του κρατήσει συντροφιά για πολλές πολλές εμπειρίες ακόμα και μετά τη μάθηση που θα του προσφέρει !

Στο προτείνω ανεπιφύλακτα !

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	er-6n.jpg 
Προβολές:	701 
Μέγεθος:	45,7 KB 
ID:	60888

Για το διπλωμα ξερεις κατι?

Δυστυχώς όχι, είμαι της παλιάς σχολής βλέπεις.

Μπορείς όμως να ανοίξεις ένα καινούργιο θέμα με το ερώτημά σου στις "Γενικές", εκεί θα πάρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι όσο αναφορά το δίπλωμα.

Καλώς ήρθες στο φόρουμ κιόλας !

για το διπλωμα εχει γινει ξανα συζητηση αν δεν κανω λαθος...

κανε ευρεση βαζωντας τη λεξη "διπλωμα" ή κατι παρομοιο και θα βρεις αρκετα για τελευταια νεα κλπ...

κι εγω της παλιας σχολης σαν το μακη ειμαι, δεν γνωριζω...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    να το παρεις το er6 ειναι το μηχανακι που πολλοι θα επρεπε να παρουν σα πρωτο αλλα στο ελλαντα ολοι θελουν ss για να κανουν το σπιτι-καφετερια-σπιτι ....

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια που μου προσφερατε καθως και για το καλωρισμα!θελω ομως να σταθω λιγο και στην αξιοπιστια του er.Διαβασα καπου οτι επιστραφηκε ενα στην ολλανδια επειδη εκανε περιεργο θορυβο ο κινητηρας.Επισης για καποια τριξιματα.Ισχυουν ολα αυτα?Κατι ακομα επειδη δεν ειμαι γνωστης της μοτοσυκλετικης πραγματικοτητας,ακουω πολλους που αγοραζουν τις μηχανες μονο απο την αντιπροσωπεια παρ'οτι μπορεις να βρεις σε αλλα καταστηματα καλυτερες τιμες.Τι συμβαινει και απο που με συμβουλευετε να την αγορασω?Ενα ερωτημα που με ανησυχει ειναι η εμπορικοτητα του,κυκλοφορει ενα χρονο και δεν εχω δει πολλα στο δρομο.Και κατι ακομα ξερει κανεις κοστος για μανιταρια κ πισω φτερο?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    για την εμπορικοτητα, σου εδωσα πανω μια απαντηση

στη ευρωπη πουλαει μια χαρα παντως, αν σου λεει κατι αυτο....

για τα υπολοιπα ειναι πολλα και καλυτερα να περασεις και μια βολτα απο το www.kawasaki-bikers.gr

(δεν απαξιω ο moto.gr, απλα εκει εχουν συζητηθει τα παραπανω με λεπτομεριες και ειναι αδυνατον να τα μεταφερω ολα)

οκ θα το ψαξω και εκει.Thank's a lot idi!

Αυτό που λές για το δίπλωμα ισχύει 100% αρκεί να έχεις το δίπλωμα για τα 25KW. "Α" κατηγορία το μικρό αν θυμάμαι καλά.

Το γράφει και μέσα στο site του Υπουργείου Μεταφορών!

Κι εγώ την ίδια δουλειά έχω κάνει!
    Τώρα πάω για αναβάθμιση!
    the lights came on fast
    lost in motorcrash
    gone in a flash unreal...

PcBox.GR

Ναι αυτο εχω κι εγω.
    Αντε τωρα περιμενω πως και πως την 4 Οκτωβρη και εφυγα για αναβαθμιση διπλωματος!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kxIII
    Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ύστερα από 9000 χλμ περίπου.

Μην το φοβάσαι, είναι ιδιαίτερα φιλικό.

Καλή η μηχανή, το κράνος καλύτερο...

Απο αυτονομια πως παει?Το ειδα πριν λιγο σε πορτοκαλι...πολυ κουκλι!Το ερωτευτηκα!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νέος οδηγός
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2006, 12:07
  2. kawasaki er-6n
    από kxIII στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/12/2005, 15:24
  3. Kawasaki er 6n
    από MIKE_16V στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2005, 14:59
  4. Νέος οδηγος - ερωτήσεις
    από cbr125 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 02/10/2005, 18:30
  5. νέος οδηγός
    από mbjp στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2005, 11:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ