Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 7 από 7

Θέμα: V-Strom Καρίνα

V-Strom Καρίνα

Hello V-Stromers!

Έχει τοποθετήσει κανένας καρίνα στο V-Strom του? Είναι πολύ μούρικη!! Πόσο στοιχίζει??

Απο Μηχανής Θεός Το avatar του/της zeremefico
    Με 150 ευρώ έβαλα της Puig.
    Μόνο για εμφάνιση,καθόλου προστασία.
    Άσε που έχει μειωθεί η απόσταση απο το έδαφος και φοβάμαι όταν κατεβαίνω πεζοδρόμια...

http://i68.photobucket.com/albums/i3...1333Medium.jpg
    Οταν στρίβω, ξύνω σαγιονάρα...

Το έχετε δοκιμάσει;;;

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: V-Strom Καρίνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από VforVSTrom
    Hello V-Stromers!

Έχει τοποθετήσει κανένας καρίνα στο V-Strom του? Είναι πολύ μούρικη!! Πόσο στοιχίζει??
    Το θεμα εχει συζυτηθει διεξοδικα ΕΔΩ
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ SITE ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ V-STORM (200 χιλ μοναχα ακομη)
    ..ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DL ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
    ..Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΟΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ 195 (ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ) ..ΕΩΣ 220 (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ)
    ......ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ (ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ)

Νέο μέλος
    τελικα απο που την πηρες γιατι δεν καταλαβα...

ΤΣΙΒΑΡΑΚΗΣ ..210-4122075 ..4130039

ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΧΟΥΦΤΕΣ ΜΕ 50 ΕΥΡΩ ..ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από COASTGUARD
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ..ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΟ SITE ..ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΕΝΟΣ V-STORM (200 χιλ μοναχα ακομη)
    ..ΤΥΧΑΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ DL ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ-ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΟ FORUM ΣΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΟΔΙΑ
    ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΡΩ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ
    ..Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ 150 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΨΑΞΑ ΟΠΟΥ ΚΥΜΑΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ 195 (ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ) ..ΕΩΣ 220 (ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ)
    ......ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΣ (ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΩ)
    Καλορίζικο το εργαλείο!!..και μη ξεχάσεις να περάσεις από εδώ
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Παρόμοια θέματα

1. καρινα v-strom
    από chris14 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:35
  2. ποια καρινα ειναι καλυτεροι για το v-strom 650
    από chris14 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 18/07/2008, 19:59