Πρωϊνιάτικα έρχεται το περιπολικό απέξω και μας δίνει το χαρτάκι..
Τακτικό μέλος εφορευτικής επιτροπής για τις Νομαρχιακές εκλογές... :
Πως το ΑΠΟΦΕΥΓΩ??????????
ΔΕΝ ξεχνάω.
Δεν μπορείς νομίζω, μόνο αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας...Αρχικά δημιουργήθηκε από melodystyle2003
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Χαρτι από γιατρό (Νοσοκομείου) ότι κάτι "επαθες"... τροφικη δηλητηρίαση... ζαλάδες... είσαι έγκυος... τέτοια πράματα..
Αλλα γιατι να μην πας... έχει τρελλό χαβαλέ... θυμάμαι μια χρονιά που με χώσανεαλλα "έλιωσα" στο γέλιο με τα πιπινάκια που ψηφίζαν πρωτη φορά... βέβαια ήταν και επαρχία όπου είναι διαφορετικά...
![]()
![]()
"It is better to die on your feet than to live on your knees!"--Emiliano Zapata
ισχύει για τακτικά ή αναπληρωματικά μέλη αυτό?Αρχικά δημιουργήθηκε από sub_zero
Χαρτι από γιατρό (Νοσοκομείου) ότι κάτι "επαθες"... τροφικη δηλητηρίαση... ζαλάδες... είσαι έγκυος... τέτοια πράματα..
Αλλα γιατι να μην πας... έχει τρελλό χαβαλέ... θυμάμαι μια χρονιά που με χώσανεαλλα "έλιωσα" στο γέλιο με τα πιπινάκια που ψηφίζαν πρωτη φορά... βέβαια ήταν και επαρχία όπου είναι διαφορετικά...
![]()
![]()
ΔΕΝ ξεχνάω.
Eίναι και στο χέρι του Δικαστικού Επιμελέτη.
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
... Επιμελέτη....![]()
![]()
![]()
Δεν είπαμε να αποφεύγεις την δουλειά ...???
(Χάλια έγινες πάλι...)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Χαρτί από γιατρό και για τακτικά και αναπληρωματικά μέλη αλλιώς το ίδιο περιπολικό που έφερε το χαρτάκι θα έρθει για να σας πάει με το ζόρι στο εκλογικό τμήμα!
Πάντως μη μασάτε. 99% οι δικαστκοί αντιπρόσωποι χωρίζουν τα μέλη της εφορευτικής σε βάρδιες για να μην πακετωθεί κανένας και απλώς μαζεύονται όλοι στην καταμέτρηση για τον ίδιο λόγο και για να τελειώνουν όλοι γρήγορα με το θέμα.
Rider of the Mark
Βίαια Προσαγωγή ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Eorling
το ίδιο περιπολικό που έφερε το χαρτάκι θα έρθει για να σας πάει με το ζόρι στο εκλογικό τμήμα!![]()
![]()
![]()
WOOOOOW !!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ίσως είναι μια καλή ιδέα για να φτιάξεις την μέρα σου ...!!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Στις προηγούμενες δημοτικές ήμουνα εφορευτική..2 μέλη τα ψάχναμε..Ο ένας δεν ήρθε ποτέ και ο άλλος για μια ώρα..![]()
Δεν έγινε τίποτα..
Πάντως όπως λέει και ο sub_zero έχει γέλιο .. (και μάτικαι πιθανόν τσάμπα φαί..
) :rotflmao:
Α,και μη σηκωθείς να πας απ'τα χαράματα που λένε..
ελα μωρε,μια εμπειρια ειναι!!
ασε που εχεις κ το πανω χερι στη τελικη καταταξη!!
μονο μη το παρεις στα σοβαρα κ αγχωθεις,δες το σαν χαβαλε!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Εγώ πάω πάντα σαν γραμματέας και πληρώνομαι![]()
:rotflmao:
η εφορευτική επιτροπή δεν κάνει τίποτα, το μόνο κακό είναι ότι τρως την ημέρα σου και το βράδυ για να βγάλεις τα αποτελέσματα![]()
Αλλά έχει τσάμπα φαί και οφθαλμόλουτρο(ανάλογα το τμήμα) πχ αν εκεί ψηφίζουν μόνο γυναίκες θα είναι η καλυτερή σου![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
Δεν είπαμε να αποφεύγεις την δουλειά ...???
(Χάλια έγινες πάλι...)![]()
Τσ τς πως κάνεις έτσι βρε Αντώνη, από γρηγοράδα έγινε το λάθος, τι φταίω εγώ αν είμαι γλήγορη:hypnotize
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Εγώ πάω πάντα σαν γραμματέας και πληρώνομαι![]()
η εφορευτική επιτροπή δεν κάνει τίποτα, το μόνο κακό είναι ότι τρως την ημέρα σου και το βράδυ για να βγάλεις τα αποτελέσματα![]()
Αλλά έχει τσάμπα φαί και οφθαλμόλουτρο (ανάλογα το τμήμα) πχ αν εκεί ψηφίζουν μόνο γυναίκες θα είναι η καλυτερή σου![]()
αν περνατε τοσο καλα θελω κ γω!!!!!
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Πας με την τσίμπλα στο μάτι,και σου ανοίγει το μάτι..Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
αν περνατε τοσο καλα θελω κ γω!!!!!
![]()
Αν έχεις κανά γνωστό δικαστικό που θα'ναι εφορευτική,μπορείς να πας..Αυτοί τους διαλέγουν..
εκτός και πέσεις σε αρρένωνΑρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Πάντως όπως λέει και ο sub_zero έχει γέλιο .. (και μάτικαι πιθανόν τσάμπα φαί..
) :rotflmao:
Α,και μη σηκωθείς να πας απ'τα χαράματα που λένε..
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είχα πέσει μια φορά εφορευτική σε δημοτικές (πάγκαλος - αβραμόπουλος) και ήμουν στο τμήμα που ήταν εγγεγραμένη η μελίνα, η οποία είχε πεθάνει σχετικά καιρό πριν, και την είχαν ακόμα στις λίστες, οργάνωση...